Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Satrapia Romania s.a : Romania cersetoare ca satrapie bashita sub conducerea Marelui Babuin Nationale vechilu nu stiu cui

In jos

Satrapia Romania s.a : Romania cersetoare ca satrapie bashita sub conducerea Marelui Babuin Nationale vechilu nu stiu cui Empty Satrapia Romania s.a : Romania cersetoare ca satrapie bashita sub conducerea Marelui Babuin Nationale vechilu nu stiu cui

Mesaj  Ghita_Bizonu' Vin Noi 12, 2010 12:48 pm

Motto : Dumnezeu l-a creat pe Om, i-a dat suflare de viata si l-a binecuvantat. (Biblia)
Dracul, invidios pe Lucrarea Domnului, l-a creat pe Basescu, i-a tras o sticla de whisky in goarna si l-a reales sa-i conduca pe romani spre el. (Geneza de Basarabi, Basescu, Cartea I).
apud Marcus Tomitanu

La Constanta cozi infernale ptr pachete de ajutoare trimise de Uniunea Europeana .
Romania , tara europeana, membra a UE cu populatie aflata in bunastare semisaheliana.
In timpul asta se discuta cu FMI despre ce trebuie sa facem ca sa mai luam un imprumut – se pare ca extrem de necesar (dar ptr cine ?).
Si cine discuta ? Guvernul ?
Pardon guvernul nu se egzista . Discuta Pestinentzialu’ (Prezidelu). Discuta este cam mult zis . Proconsulul Frank zice ceva si Pestinentialu aproba “yes SIR !!!” si apoi se ratoieste la Parlament ca trebe sa adopte in stil Marea Adunare Nationala cererile lu Jeffry cel Maretz Argentinicus Maximus (speram ca nu si Romanicus Maximus) si Cumplit cum n-a mai stat. Ca nimeni nu a mai stat in genunchi ca Josnica Josnicia Sa Vacselu Voda . Jeffry Argentinianu (v Scipio Africanu’) urecheaza Parlamentu – Parlamentu fiind reprezentantu poporului roman si al suveranitatii romane .
Josnica Josnicia Sa Pestinentiala se declara scarbit de prestatia Curtii Constitutionale – se pare ca dorea ca azi CCR sa infirme ce zis-a mai an precum unii judecatori de prima instanta.
In paralel Apostolu Finatelor Romanesti acel nou Salvador in spe si statu nascendi Mugurel Isarescu tuna impotriva “trancanitorilor” mogulizati tinand isonu Lu Marele Babuin Nationale. De fapt Mugurel si a sa ceata au ramas cu lefurile super nesimtite neamputate cu 25 % ascunzandu-se dupa Coana Orrorpa si se ridica vitejete ca 0,79 lei in apararea castigurilor bancilor straine. Castiguri mari si garantate de statu roman (care stat ? C’esti proasta fa Bizoane?) . Se pare ca BNR ul este populat de functionari imperiali europeni care nu se supun legilor romane . Nu stiu ce rost mai are acele initiale NR .
Mihai Tanasescu se pare ca este PoSeDat de FMI .. si apara cu dintii si unghiile FMI cf model Ciuma Rea : sa moara acum ! Moare o tara si un popor da lu Tanasescu asta nu ii pasa decat de FMI .

Dragilor , deci stam cam asa.:
Nu mai avem guvern.
Nu mai avem Parlament.
Nu mai avem CCR si poa chiar justitie romanesca ( nu zic independenta ! Sa fie dependenta da sa nu fie dependenta de indicatii straine!)
Partidele aliniate in fata lu Frank Argeninianu (asa cum era Scipio Africanu’) isi sparg bojocii dialogand “ Yes Sir Jeffry ! Vivat FMI !!”.
Ne-a mai ramas decat Pestinetialu pe post de Dominus atque Deus . Asta in interiror ca in exteriror .. ba sa nu zic ca atunci cand vine unu din Straienzia ia drepti ca o ordonanta proasta ce este .
Ca madama Angela a dat anuntu ca ministru nost Baconsky a semnat un acord cu Moldova. Adica decizia politica i-a apartinut ei si lu Barosso. Al nost Dominus atque Deus , Cel Care Ne-A Mantuit de PSD Invingand pe Mistretzocidar , tace precum tace in papusoi ruda domestica a mistretului …Adica Marele Carmaci Dotat cu o Provindentiala Victorie nu are nimic a zice despre politica externa a Romaniei nici cat zicea Gheorghiu Dej in 56 …
Parca am fi din nou in epoca fanariota. Pardon sa nu exageram un Mavorgheni mai incerca si el. Grigore Ghica muri de o moarte martirica ca a protestat impotriva hacuirii Moldovei .
Suveranitatea tarii se pare ca nu mai exista decat ca fictiune in hartii fara relevanta precum Constituitia Iorgovita.
Deci suntem o satrapie de facto. Adica posesiunea unui imperiu strain condusa in mod despotic .
Insa satrapu era un inalt functionar .
Ca prepus al sefilor sai anonimi (Romnaia s.a., posesiune pe actiuni) Bashinel Prezidel are o statura mai miniaturala ca Boc. El , Adanca Josnica Josnicia Sa este doar un Boc al altora – si aici as putea sa exagez importanta Excrementei Sale ….
El nu este decat un vechil …Sluga proasta care a fost angajata in urma unui anunt la mica publicitate: sluga proasta cauta stapan afurisit.

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum