Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala

In jos

Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala Empty Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala

Mesaj  Ghita_Bizonu' Dum Noi 14, 2010 7:10 pm

Ia de aici cetitorule

http://www.gandul.info/news/romanii-vor-fi-obligati-sa-si-reabiliteze-pe-banii-lor-fatadele-caselor-si-ale-blocurilor-daca-refuzi-plateste-primaria-si-te-executa-silit-vezi-aici-legea-7709874

Ma rog daca este nevoie se vor aduce exemplele din alte parti, UE , Republica Vulcaniana ot Star Treck , se va vorrovi despre aspectu civilizat si necesitatea reducerii consumului de energie termica si cat suntem de inapoiati.
Si sa fim sinceri , suntem. Daca s-ar face lucrarile necesare pentru izolarea unui bloc construit prin anii 60-70 consumul de caldura s-ar reduce cu mult. In alte parti s-a facut – nai niste credite preferentiale, niste deduceri din impozite si lefuri ca-n vest .
Insa la noi unde cam multa lume se invarte in jurul unor venituri de 150-250 euroi pe luna cum mama dracului sa te bagi la credite de 5.000 –10.000 de euroi ?
Deci operatiune va fi cam asa :
1) administratia locala va notifica pbligatia propretarului cladirii sa efectueze lucrarile.
2) Daca propretaru refuza , atunci primaria va actiona ea “ în situaţia în care deţinătorii notificaţi refuză executarea lucrărilor de intervenţie în condiţiile şi la termenele notificate, primarul poate solicita consiliului local aprobarea executării de către autoritatea administraţiei publice locale a lucrărilor de intervenţie, în numele şi pe cheltuiala deţinătorilor notificaţi, în limita fondurilor aprobate anual cu această destinaţie în bugetul local, cu condiţia constituirii dreptului de creanţă şi a recuperării cheltuielilor de la deţinătorii notificaţi, în condiţiile legii, până la data recepţiei finale a lucrărilor de intervenţie executate.
3) Si bine-ntels va da contractu cui trebe (si presupun ca la preturi mari, ce vor asigura niste castiguri babane )
4) Dupa care propretatru vrea nu vrea trebuie sa plateasca. Daca nu poate m nu-I bai il obliga primaria !
5) Daca propretaru nu poate plati , va fi executat ! Ori asta inseamna ceva gras de tot , dupa cum urmeaza:
5.a) se va trece la vanzarea prin licitatie. Am inteles ca avem un mecanism pus la pcunt prin care baietii destepti obtin propretatea la ¼-1/3 din pertul pietii (si vor fi cam multe !! deci … preturi joase ca nu e bani este criza !!)
5.b) propretatile astfel obtinute vor fi valorificate , de data asta la pretul pietii !
5.c)venituri ptr cine trebe CAT CUPRINDE !!
5.d) in cazul unora de prin blocuri vor fi sugrumati ptr 10.000-15.000 euro ei bine ei vor obtine cam nimic in urma vanzarii fiindca
6)amenzile sunt babane ! De la 2000 lei la 15.000 lei . Pentru unii doar amenda este suficienta ca sa fie despuiat de bunul sau !!!

Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala 6f784ad74de939a49287d11

Si uite asa in plina criza se deschide – de catre familia galinacee a PDL si sub pbladuirea lu Baselu personal - o oportunitate de aur pentru firmele pretene – contracte directe bune si mai ales beneficii derivate din executari silite !!!
De un se vede ca pentru unii gaina cu oua de aur se numeste Noutzy Spaima Poutzy , pardon a populimii.
Ave Basescus morituri te salutant !
Democratia ei de viata !!Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum