Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Benzina si prostie

In jos

Benzina si prostie  Empty Benzina si prostie

Mesaj  Ghita_Bizonu' Mier Ian 19, 2011 12:25 pm

Din Bacania Libertina

“COMERŢ. Ţiţeiul obţinut din producţie internă e vândut la cotaţia internaţională
Cum se produce benzină scumpă din petrol ieftin” http://www.romanialibera.ro/actualitate/economie/cum-se-produce-benzina-scumpa-din-petrol-ieftin-213630.html
Explica destul de bine de ce benzina din Romania trebuie sa fie scumpa . Europeana.
Insa mai este o cioaca draguta – inca mai avem unde pune accize si ele (accizele) vor urma inevitabil ! Insa pana atunci de diferenta intre fiscalizarea europeana si pretul benzinei vanduta la pompele romanesti se bucura producatorul national . Pardon austro-rus ! Care au acces la petrol mai ieftin (ala din Romania) si vand la pret european .
In timpu asta unu din Capital se bucura ca am vandut tara si face misto de prostimea care purta plancarta cu nu ne vindem tara. Auzi arieratii naibii! >I>” Bine că am apucat să vindem măcar o bucată din țară, în ciuda protestatarilor de prin ’90, fiindcă altfel am fi rămas cu căruța în drum și nu ne-ar fi ajutat nimeni cu un „ia-mă, nene“ până în Europa.”
Azi alti protestatari se prostesc cumparand 2 litri de benzina cu pumni de maruntis . Timp pierdut ca nu-s in stare sa organizeze ceva boicot . Insa altii (EvZ)le-au pus eticheta : “ Nişte băieţi de cartier cu maşini tunate şi mult timp liber” (poa chiar asta sunt) Adica sa trebe sa intelegm : niste pusti gaozari care traiesc inexplicabil de bine si sunt obisnuiti sa li se dea !
Insa as observa ca oricum fiind in UE benina s-ar vinde mult mai scump (in UE taxele sunt mari . D’aia au motoare asa bune ,, ca la preturile astea iti trebuieste randament).
Insa daca profiture nu s-ar duce catre austrieci si rusi , ar fi ramasn statului. Aici unii o sa tipe : si ar fi furate !
Curios cum muli se gandesc numa la posibilitatea furtului.. Pesemne ca asa considera ei normalitatea.
Io insa ma gandesc ca din niste profituri din astea s-ar putea intretine niste scoli. Sau spitale. Sau sa se astupe niste gropi….
Insa mentalitatea propovaduita de Bacania Libertina in anii 90 si-a zis cuvantu : statu este cel mai prost administrator . EvZ http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-jeanne-darc-si-benzina-ieftina-918480.html :” La fel cum aberantă este şi demonizarea lui Năstase pentru că a privatizat Petrom (slavă Domnului că a făcut- o, pentru că altfel n-ar fi existat nici profit, nici impozite la stat, ci doar o reţea de căpuşe, ca la Hidroelectrica!). “Deci este normal se fure ca la Hidroelectrica . Deci decat sa se fure mai bine dam rusilor !!! Pe cand Hidroelectrica ?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum