Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Elitist la oi m-as duce

In jos

Elitist la oi m-as duce Empty Elitist la oi m-as duce

Mesaj  Ghita_Bizonu' Mier Mar 20, 2013 6:47 pm

da imi place cascavalu din Berlin!!

Ar trebui să fiţi mai aproape de Adrian Năstase, nu de Traian Băsescu, ca să rotunjim cercul deschis de prima întrebare şi închis acum de raportarea elitistă.

Nu i-am ales niciodată după criterii intelectuale, nu asta a fost alegerea. De Băsescu nu mă pot plânge, e un om de o mare onestitate intelectuală, mi-a spus de la prima întâlnire că nu citeşte nimic. Mi-a spus, în primele patru fraze pe care le-am schimbat în viaţa asta: „Ştiţi, oamenii politici nu citesc!”. Mi-a zis-o din prima, nu am ce să îi reproşez.
Alina Mungiu-Pippidi
Sursa :
http://adevarul.ro/news/societate/alina-mungiu-pippidi-basescu-e-om-mare-onestitate-intelectuala-mi-a-zis-inceput-nu-citeste-nimic-1_51474c7300f5182b85241ff2/index.html

Madama asta elitista - de cea mai pura provenienta PCRista , crescuta in UASCR ca sa fie urmatoarea degeneratie de "cadre" ideologice - confunda toparlania agresiva cu onestitatea.
Ca omu chiar onest nu prea se ingehesuie sa zica ca ele nu citeste nimice. Sau daca o zice e ca un fel de scuza gen"ba da acu intelegi de ce eu sunt sofer/mecanic/elctrician si ma limitez la Sportu si la o barfa la o bere". el care declara plin de mandrie ca el nu citesete nimic este un toparlan agresiv din specai "prea multa carte strica" si "cartea tampeste". Origine sanatoasa mie la suta agreesiv cu "mentalitatile mic burgheze" inclus cititu, politetea samd.
Cat despre afirmatia „Ştiţi, oamenii politici nu citesc!”. este o minciuna grosolana. Asa la mica brafa sa numar cativa politicieni care citesc (enorm!): Ion Iliescu, Adrian Nastase.. ba scriu si carti !! Nu stiu daca Emil Constaninescu (o fi fost presedinte da nu e sigeir ca este si politician). Nicolae Manolescu – a fost politician da sigur ca citea!! Petre Roman sigur ca si asta citea ..
Insa Baselu .. Baselu cine iaste el? A pregatire. Ca profesie. Este absolvent al Institului de Marina. Adica scoala militara de ofiteri in care e de presupus ca se invata mia mult decat la scoala de ofiteri de infanterie (pifanteru fiind zis si “ura la boscheti”. Mersi si io “iepuras”). Adica nu sofer, nu mecanic auto, nu dulgher samd. Walessa in nici un caz…
La el este dispret ptr cultura .. alta decata a vitei de vie! El are “scoala vietii” .. portuare (carciumi, bordeluri si contrabanda) nu ca “gaozarii”

Si totusi unu ca el este preferatu “elitei” teleptuale (inclusiv pipideasca) a care ne aia la cap cu “meritocratia” pe baza de “pasarica urca-te pe masa si o sa-ti arat”. Ptr o astfel de “elita” un astfele de comportament se cheama “barbatesc”
Sau cum ziceam in 2011 Regimu basesc ie continuitatea neamului de tzoape ca si teleptualimea asta e de origine sanatoasa ! Saummacra UASCRista...

Insa parca imi vine sa ma intreb daca aceasta preferinta a lor (un presedinte grobian si funciar incult ptr "un bobor de bizoni") nu ascunde cumva o prejudecata .. etnica?
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum