Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

De ce Ponta e Tontelu

In jos

De ce Ponta e Tontelu  Empty De ce Ponta e Tontelu

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Mar 27, 2013 8:32 pm

Tot auz ca daca sucarim Baselu ne baga ERRORpa in faliment .. deci Codruta la DNA samd.

Da ia sa vedem de pe http://www.europarl.europa.eu/portal/roPE saluta acordul privind Ciprul, dar este dezamagit de felul in care a fost abordat
Afaceri economice şi monetare / Uniunea economica şi monetara − 25-03-2013 - 17:24


Acordul privind Ciprul „ne-a adus inapoi de la marginea prapastiei “, a spus preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-o declaratie, dupa ce Eurogrupul a ajuns la un acord privind planul de salvare a sectorului bancar din aceasta tara. Dumnealui a avertizat insa ca „nu acesta este felul in care se fac afaceri in Europa“, sentiment reflectat si de declaratiile multor lideri politici parlamentari.

„Salut acordul pentru Cipru. Ne-a adus inapoi de la marginea prapastiei“, a spus preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-o declaratie, luni, 25 martie, aratand ca acordul tine seama de insistenta Parlamentului European ca depozitele mai mici de 100.000 sa fie scutite de taxe.

Cu toate acestea, daca „Ciprul a evitat catastrofa si criza financiara din zona euro a scapat de inca o tulburare …, nu acesta este felul in care se fac afaceri in Europa. Negocierilor le-a lipsit transparenta si responsabilitatea democratica“, a spus presedintele, subliniind si „nevoia urgenta pentru o uniune bancara“.

„Acordul este mai bun decat optiunea de saptamana trecuta si permite evitarea falimentului dezordonat“, au spus intr-o declaratie comuna liderul Grupului Partidului Popular European (Crestin Democrat) Joseph Daul si vicepresedinta responsabila cu economia, Corien Wortmann-Kool, aratand ca Grupul cere Comisiei Europene sa examineze toate mijloacele disponibile pentru ajutarea cresterii economiei Ciprului.

In numele Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, liderul Hannes Swoboda a salutat acordul, adaugand insa ca „increderea oamenilor in UE a fost zguduita serios in aceasta perioada, in Cipru si in afara acestuia“.

„Ciprul nu este fara pacate in felul in care si-a gestionat propriul sistem bancar“, a spus liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Guy Verhofstadt, dar „Europa trebuie sa invete din criza“. „Europa nu trebuie sa fie nevoita sa faca fata unei stari de urgenta dupa alta“, a adaugat dumnealui.

Presedinta comisiei pentru afaceri economice si monetare, Sharon Bowles (Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Regatul Unit), a salutat acordul „bazat pe o ierarhie a pierderilor si pe acceptarea faptului ca bancile pot esua“, dar a adaugat ca „cetatenii si pietele sunt uimiti de gradul de improvizare aratat de liderii zonei euro“.

Acu asa o intrebare poa prosteasca (ce pretnetii sa aveti de la mine? Ce io is teleptual multu plimbat si platit ?) si-ar permite "Europa" sa ne gaege in faliment si mizerie totala ptr un fleac?
O da stiu cu ce ma amenita ubuu USLisiti - si printre ei cam multi PSDisti. fara bani de pesnsii, de salarii .
Insa asta ar insemna :
1) inchidera granitelor cu si de catre statele vecine .. ca sa nu fuga milioane de cetateni romani din tara si sa le ceara de pomana
2)declasnarea unei "Somali" in Europa
3)"Darea afara " din Europa. Insa cef carei proceduri carei carte carei ?!

Asta a rduce la constatrea UE inseamna faliment parca si vaz "Catastrofa umanitara in Romania ca urmare a sabotajului UE
Romania,tara membra UE, care nu se afla in situatia Greciei sau a Ciprului , care sisi satbilizase economia a fots ingenuncheaata de UE pentru obscure motive politicanist. Romania care ambitiona sa intre in zona euro in 2015 azi intra in Africa saheliana .

a nu mai zic de repercusrisuni asupra unor banci europene. De ex alea asutriece : Credit Habsburg cere ajutor de urgenta in urma perderilor inregistrate in Romania dupa aplicarea sanctiunilor UE . D data asta Austria va trenui sa oplateasca singura !
Sau oare ce repercursiuni asupra Greciei ? Ca bancile grecesti au cam multe beneficii in Romania da au nevoie de ajutor in Elada mamii lor .. de fanarihoti calcai-ar turcii !!]

Per total ar putea suporta Europa repercursiunile care ar urma impingerii Romaniei in mizerie africana?!

Sau alta .. isi permite NATO o asa catastrofa mai ales acum cand polcovnicu Putin isi trimte cazacii prin Gagauzia ?! Unde? In unica tara care i-a acceptata scutu? Scutu antiracheta dambla amerloca 1000% “declinata” de altii ..

Mie mi se pare ca Tontelu si a sa ceata se sperie de unii singuri .. precum cipulul care se autoconvimnge ca Bau-Bau este ascuns in lada aia veche ..
Ca sa nu mai zic ca se pare ca PSD – ala condus de Tontelu care cica jurist iaste el acepta ideea ca fara actu de colaborare cu Baselu zisu Nutzu punea o gaina premier .. si ca ce era sa faca el bietu inVictor ea e singur la nevasta (oare?). Bietu Tomtelu care nu a fots in strea sa intrebe in dubla calitate de premier si jurist :”Senhor Barosu stau de drept insemana sa nu respectam legea?!”

In loc de asta ne zice basme despre baubau si baba Cloanta…


Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

De ce Ponta e Tontelu  Empty Nu-i Tontelu, e de la ei

Mesaj  Roxana I la data de Mier Mar 27, 2013 9:26 pm

N-o face din tonterie, le face jocul. Din carierism cu orice preţ.

În rest, ai dreptate, noi suntem cei care ar putea plusa, nu ei.

Roxana I
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum