Cum am luptat noi cu criza ...sa traiti bine hahahah
Pagina 1 din 1
Cum am luptat noi cu criza ...sa traiti bine hahahah
Cand s-a declansat in SUA noi eram intr-un moment neprielnic – alegeri parlamentare .
Si in fara de asta … obisnuita prosteala locala .
Ce treaba avem noi cu criza ? E in Americhia !
Dom’le noi din fericire nu avem prea mult comert cu aia din criza , asa ca pe noi ce ne doare ?
Ei taci ! Noi suntem prea saraci sa ne afecteze criza… Criza e la aia bogati .. Noi de ce sa intram ?!
Norocu nostru ca am vandut bancile !
Norocu nostru ca avem 40 % din populatie ocupata in agricultura , pe noi criza nu ne va afecta !!!
Care crizia ? Ca l-ai auzit ca nu este , el a spus ca nu vrea sa fie presedintele unei tari cu un milion de someri !

Dom’le ce nu ai auzit ca America a iesit din criza? Imediat iesim si noi !!
Lasa ma ca tu te uiti la aia de la A3 ! Noi vom avea crestere economica dfin primul trimestru al anului 2010 !
Care criza? Iar te uiti la Gadea, Badea ? Ca ma uit pe strada si e plin de masini !!
Criza e din cauza pensiilor nesimtite !
Sa reducem pensiile tituror ! Si bugetarii !!
Concluzia curand vom avea peste 1 milion de someri oficiali si taxe crescute si Vladescu a zis ca lefurile vor ramane asa si peste un an….
Si in fara de asta … obisnuita prosteala locala .
Ce treaba avem noi cu criza ? E in Americhia !
Dom’le noi din fericire nu avem prea mult comert cu aia din criza , asa ca pe noi ce ne doare ?
Ei taci ! Noi suntem prea saraci sa ne afecteze criza… Criza e la aia bogati .. Noi de ce sa intram ?!
Norocu nostru ca am vandut bancile !
Norocu nostru ca avem 40 % din populatie ocupata in agricultura , pe noi criza nu ne va afecta !!!
Care crizia ? Ca l-ai auzit ca nu este , el a spus ca nu vrea sa fie presedintele unei tari cu un milion de someri !

Dom’le ce nu ai auzit ca America a iesit din criza? Imediat iesim si noi !!
Lasa ma ca tu te uiti la aia de la A3 ! Noi vom avea crestere economica dfin primul trimestru al anului 2010 !
Care criza? Iar te uiti la Gadea, Badea ? Ca ma uit pe strada si e plin de masini !!
Criza e din cauza pensiilor nesimtite !
Sa reducem pensiile tituror ! Si bugetarii !!
Concluzia curand vom avea peste 1 milion de someri oficiali si taxe crescute si Vladescu a zis ca lefurile vor ramane asa si peste un an….
Ghita_Bizonu'- Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

» Criza hipoglicemica ca criza politica
» Lasati orice speranta voi ce traiti aici …
» Lasati orice speranta voi ce traiti aiciea!
» La ce e nevoie sa chinuim copii sa invete chimie ?!
» Masuri de criza
» Lasati orice speranta voi ce traiti aici …
» Lasati orice speranta voi ce traiti aiciea!
» La ce e nevoie sa chinuim copii sa invete chimie ?!
» Masuri de criza
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum