Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Si cu asta ce-am facut ?!!

In jos

Si cu asta ce-am facut ?!! Empty Si cu asta ce-am facut ?!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Oct 03, 2013 1:48 pm

Vacselu dixit : Analizez sa denunt pactul de coabitare! si ca cum Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a încălcat grav pactul și mai ales s-a băgat cu bocancii în justiție  (A se observa acel “girez” de parca ar fi vorba de “girul” lui sau pofta muschilor sai si nu de majoritate parlamentara!! curat murdar si anticonstiututional!!) repeta si  placa cu “lovitura de stat din vara lui 2012”.

In replica coabitacu’ zice ca cum
In luna decembrie ideea era sa nu avem o noua criza politica - sa nu avem Guvern. Eu am semnat acel pact cu gandul ca vom avea stabilitate, nu pentru Basescu am facut acel pact, a fost un sacrificiu necesar, am inteles si criticile si supararile.

Nu mi-am facut nicio secunda vreo iluzie ca il va respecta, nu exista nicio promisiune pe care sa o fi respectat. Nu regret pentru ca minciuna cu Basescu care vrea binele Romaniei si noi, USL-ul, care vrem raul nu o mai inghite nimeni. Faptul ca dumnealui denunta acel pact este treaba dumnealui. Nu m-am dus eu cu pactul la Bruxelles, el se ducea la Barroso si la Schultz si ii tragea de mana"
Deci e pe duca … previzibil de altfel.
Si cu pactu ce-am facut ?! Vedeti voi vre-un ce castig pentru tara din toata tarasenia asta? Ca io nu!!!!

Si era previzibil ca se scurta funia (legata la paru pactului). Are si Vacselu dreptate – detonatorul a fost dosarul Dragnea !!! Dosar dresat pentru “falsificarea datelor” de la referendum!!! Adica referrndumu pentru demiterea presedintelui ca urmare a unei suspendari perfect constitutionale ar fi fost “lovitura de stat constitutionala” . Cu o condamnare la fel de previzibila ca find necesara dpv al politcii electorale (dreptu? Adevarul? Justitia? C’esti prost Bizoane?!)
Fiindca condamnarea lui Dragnea pentru “fasificarea referndumului” da un semnal prost pentru votaci USL si mai ales PSD cat si pentru cadrele PSD – vedeti ce faceti ca iata ce patiti!!
Si este o incurajare pentru adversarii PSD si USL .

La care as mai adauga cam desele deplasari in Strainezia ale premierului .. ca iata ce zice prezidelu: Marea lui(Ponta) pasiune e să sară în avion să meargă pe oriunde e primit. Gândiți-vă cum se uită oamenii la el și spun: aoleo el este artizanul loviturii de stat în România? el e liderul de la București cu două plagiate? dincare reiese
a)”oftica” prezidentiala ca El , ralesul, Providentialul nu prea este primkit pe nicunde si nciaieri
b) “oftica” ca premieru incalca pactul de coabitare care prevede expresis verbis
3. Spaţii de responsabilitate preeminentă
Părţile convin asupra faptului că, potrivit Constituţiei României, fiecare componentă are atribuţii preeminente în anumite domenii de activitate:
Preşedintele: politica externă, de securitate, de apărare, reprezentarea la Consiliul European, conform Deciziei CCR.
Primul ministru: Politica economică şi socială, guvernarea ţării, probleme de ordin curent ce nu au direct incidenţă cu securitatea naţională, relaţii externe la nivel interguvernamental şi european.
…….

Părţile se angajează să continue practica aprobării mandatelor de reprezentare de către Preşedintele României şi prezentarea rapoartelor la sosirea din delegaţii.
Adica ca cam asa – nu a cerut voie de la Traian aut Sefu’ sa mearga prin cele strainaturi unde El Realesu nu prea este primit!!! Pai se putea permite asa ceva ? In nici un vcaz de Nutzu!!!

Da ramane intrebarea : Si cu asta (pactu)  ce-am facut ?!!
Eu zic ca NIMIC bun. Decat a dat lu' Prezidelu' un moment de respiro nemeritat si neastepatat. A trimis dupa muste USL ul si activitatea lu’ guvernu’  reusind ca pana acum sa se faca nimic (adica s-au apucat de modificare Constitutiei –marota basesciana. S=au apucat de regionalizare – alta cestie bascista sau macar PeDeLasta. Azi amandoua impotmolite. Apoi au dat in Rosia Montana Golf Coproration – alta marota  basesciana si teren minat. S-au ales cu contestatie .. si amestecuri basesti – normale zic eu! – in zisa contestatie)

Insa desi mi-a, palcut enorm ofica de ieri de la B1 TV trebe sa recunsoc ca totusi s-a facut una bucata de GRESEALA cu schimbarea lu Papici . Adica (dez)onor sinistru lu (in)Justitia nu trebuia sa mai delege INCA O DATA! Pre zisu' Papici . Findca trebuia sa ii multumeasca pentru activitatea depusa si sa il inlocuiasca !! Findca legea prevede clar cate mandate si pe cat timp! Iar cestia cu delegarea nu tine.. Delegare dupa delegare inseamna incalcarea legii scrise !!!
Insa tribulatiile de la sinisteru (in)Justitiei ne arata o slabicune de neintels a titularilor portofoliului. Slabiune in a asigura administrarea si conducerea politcii de cadre a acestui minister. Binentels ca trebuie respectata legea – insa insasi legea prevede un termen in exercitarea functiilor!! Si unde legea prevede noi nu putem “distinge”. Iar un sef (fie el de compartiment, institutie fie ea si minister) trebuie sa isi exercite atributiile sau sa se care naibii !!
Insa actuala codeala – il mai redelegam pe X ca dupa cateva zile sa il schimbam (decizie cred ca legala findca “delegarea” este derogatorie si temporara “pana cand vom gasi” , deci poate fi intrerupta oricand) lasa camp prea larg de “presupuneri” ale publicului sa zicem “neavizat” . Care “presupuneri”  pot si sunt influentate si de propaganda politica interesata gen Acum şapte zile oamenii ăştia erau buni, şi după ce s-a pus dosarul lui Dragnea, a ieşit şi dosarul lui Voiculescu, dintr-o dată nu au mai fost buni. Ca se uita esentialul – o fi fost bun Papici insa trebuiua schimbat de ceva timp. Ca asa cere legea !! Dar publicu spectator nu discerne prea multe nuante. Asa cum alataieri intamplator am surprins o coverstie telefonica in autobuz .. pana la urma toti platesc! Uite Nastase ce daca a fost prim minstru tot a ajuns la inchisoare pentru ce a facut!!! “ Doamna in cauza nu prea stia ca “ce a facut”  era presupus nu demonstrat!!!

Deci Si cu asta ce-am facut ?!! ca imi aduc aminte de unu Neviile fluturand alt pact “pace cu onoare in generatia asta!!”. Pace nu a avut si onoare nici atat!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum