Tragôidía porcului ca maine este Sf Bartolomeu al suidelor adica Ignatu
Vremea :: Societatea
Pagina 1 din 1
Tragôidía porcului ca maine este Sf Bartolomeu al suidelor adica Ignatu

Ma rog ce urmeaza e din auzite .. ca famelia mea nu a crescut porci .. desi am asistat la finalul catorva si la vreo 2 le-am mancat “pomana”.
Deci porcu’si Ignatu’.

Si vine Ignatu’.

MaI sunt si unii porci norocosi. Stapanul cel bun are un miros ciudat (de drojdie), este binevoitor, jovial intra in tarc vesel .. il scarpina sa il linisteasca (animalu “senisbil” a auzit niste guitaturi disperate care –s-au stins cam neplacut in horcait) , il bate peste sunci cu amabilitate joviala .. ii baga sub rat un vas cu ceva haleala care are acelasi miros ciudat (de drojdie) ca si stapanul cel bun .. miros ciudat da gustt .. ciudat da placut (uneori deja stapanul cel bun deja il rasfata de cateva zile cu acest gust..) Stapanul cel bun are chef de glume .. nu lasa vasul cel delicios jos ci il misca .. ca porcu sa il urmeze.. In acesta timp stapanul cel bun vorbeste binevoitor, jovial .,. ma rog tonul e mai ciudat, cautatura sa zic asa mai .. porceasca ca o promisiune obscena .. atragator, atator ca si gustul cel bun din vas (niste bere, vin sau ce o fi binevoit stapanul cel bun) Stapanul cel bun il scarpina incurajator, il bate binevoitir peste sunci ,, animalul “sensibil” il urmeaza grohaind multumit pe stapanul cel bun… intr-un loc unde il astepata si alti oameni care rad obscen … Vasul se pune jos .. si brusc animalul “sensibil” se trezeste cu cracii in sus. Nu guita decat putin , jos si a mirare - asteapta surpriza cea placuta poate vede ca stapanul cel bun are ceva sclipitor in mana .. ce o fi aia?
Cand stapanul cel bun invarte cutitu’ in inima e deja prea tarziu pentru intrebari Mai e timp ptr un guitat patrunzator, acut , scurt – 3-5 secunde - si basta.
Stapanul cel bun trage o dusca si zice “sa ne apucam de treaba”…

Insa dati-mi voie sa inchin o drojdie pentru porc, acest nobil si altruist animal atat de gustos …sa imi fie digestia buna!!!
Craciun fericit !! (cu produse porcesti pe masa!!)

Ghita_Bizonu'- Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

» Serviciile e in toate. Unde dracu mai este democratia? Da poporu (demosu' adica)?
» Sergiu Nicoleascu nu mai este
» CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !
» Allah va acorda Islamului in Europa o imensa victorie
» Radu Beligan nu mai este....
» Sergiu Nicoleascu nu mai este
» CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !
» Allah va acorda Islamului in Europa o imensa victorie
» Radu Beligan nu mai este....
Vremea :: Societatea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|