Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cand morala e imoraloa si apelul catre lichele e redactat de un ..

In jos

Cand morala e imoraloa si apelul catre lichele e redactat de un ..  Empty Cand morala e imoraloa si apelul catre lichele e redactat de un ..

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Ian 16, 2014 4:13 pm

Un articolas encomiastic al unui "ziarist" tinerel doatat deja cu chelie , batrba si mai ales ceva slana pe obraji mi-a provocata urmatoarea reactie :

Uaau!!! sau "wow" cum ziceti voi astia cu dileme, pro , care detestati majoritatea si nu siti ca uaauuu! vrea sa imite urletu' de lup ("faci ca lupu" fie admiratie exagerata , fie de pofta nesatisfacuta , fie din amandoua)

Sa va zic o poveste din 90. Si a cazut tiranu' si oamenii muncii de la o editura "compromisa"  si-au ales un nou director - in mod democrat ca oamneii muncii erau si propretari si prpducatori asa cujm ii invata invatamantu de partid. Si noul director a schimbat de vreo 2 ori firma si pe urma  a privatizat catre o pretigioasa casa internationala editura (care nu era a lui. Adica propretatera lui, nu avea mandatu' propretarului, nu ..) In urma zisului contreact dl director a primit un pachet de actiuni (subtirel ce-i drept) si scaunu de director pe viata. Si a renunata sa mai scire filozofeala (minus un dialoga intre un BMW si o Alfa Romeo) ca asta era ocupatia sa de baza - filozifirea ce a fost mai inainte oul sau gaina?

Sau mai bine sa va zic 2 povesti. Si a cazut tiranu' si oamenii muncii de la o gazeta comunista au ales director p-e unu dintre ei care fusese inchis , se zice, ptr mot9ive politice (totusi cand a aparut la tembe avea o barba cam valvoi si parul lung prea lung de ma umplu de individie ca io tindeam deja spre calvitie). Si a democratizat gazeata comunista a devenit vocea democratiei si a capitalsimului si a moralei si a demnitataii si a ce mai visezi matale cand visezi frumos. Apoi prin mijlocvu primaverii a privatizat gazeta. S-au facut nspe "mici intreprinderi"   in care oameni muncii se asociau cate 10 ca sa faca ce faceau si pana atrunci (articole de gazeta) si cate unu di9n 10 carele era sa zic asa def de intreprindere s-au unit intr-o alta intreprindere care avea in fruntea ei pe ala iesit pletos din arest si astfel gazeta s-a privatizat democratic asa cum ne invatase Partidu si Conducatoru : producatori si propretari in aceaisi persoana. Insa intr-o scoietate de oameni egali unii e mai egali decat altii si asta s-a vazut cand gazeta a fost vaduta mai departe. Unu cu milioanhele altii au primit de o masa modesta al; Caru cu Bere .

Morala ca de obicei este imorala . Parintii foindatori ai raptului si cleptocratiei romane sunt un filozof si un democrat. Catarama si Voiculescu  ca si alti atleti ai coruptiei mogulice, erau inca angajati la altii,  cand cei 2 luceferi ai virtutilor civice deveau patroni platind in piei de closca ...sau banzand ce nu era al lor!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum