Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?!

In jos

Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?! Empty Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Feb 12, 2014 6:19 pm


Kuku cel atat de prompt sa iasa pe stecla si sa se planga de presa romana este extraodinar de discret in ce priveste presa israeliana.
Ma refer la articolul 'We'll give back to the Jews what the communists took' din 24 ianuarie  2014  parut in Israel Hayom sub semnatura unuia Adi Rubenstein.
(http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=14965)

Din articolul respectiv se intelege ca Romania nu ar fi inca … membra a UE :
În ciuda momentul istoric, Basescu, 62, al patrulea preşedinte al România democratice, conduce o ţară care se luptă pentru identitatea sa. Uniunea Europeană a respins cererea România de aderare, în principal, pentru că România este plină de corupţie. Spre deosebire de vecinii lor din Ungaria, Polonia şi Republica Cehă, o mare majoritate a românilor se uită înapoi la epoca comunistă cu dor şi au dificultăţi de adaptare la secolul 21.  
Despite the historic moment, Basescu, 62, the fourth president of democratic Romania, heads a country that is fighting for its identity. The European Union has rejected Romania's application to join, mainly because Romania is rife with corruption. Unlike their neighbors of Hungary, Poland and the Czech Republic, a large majority of Romanians look back at the communist era with longing and have difficulty adapting to the 21st century.

Curios cum cea mai mare implinire romaneasca din timpu mandatului a lu Basescu este pusa intre paranteze si Kuku tace! Oare de ce?!

Despre relatiile militare romano-isaraeliene  …..  iar avem o ciudatenie:
Deşi nu a fost nici un anunţ oficial de ea, în urmă cu trei ani şi jumătate, fiecare israelian aflat despre relaţiile militare dintre Israel şi România. În iulie 2010, un elicopter Yasur al Forţelor Aeriene israeliene sa prăbuşit pe o pantă mare în Munţii Carpaţi. Întregul echipaj, care a constat din patru piloţi, doi tehnicieni de zbor israelieni şi un ofiţer român care a fost observarea exercitarea de formare, au pierit. Mass-media românească, care a acoperit subiectul de săptămâni, a dat vina pe armata locală pentru dezastru
Although there was no formal announcement of it, three and a half years ago, every Israeli found out about the military ties between Israel and Romania. In July 2010, a Yasur helicopter of the Israeli Air Force crashed on a high slope in the Carpathian Mountains. The entire crew, which consisted of four pilots, two Israeli flight technicians and a Romanian officer who was observing the training exercise, perished. The Romanian media, which covered the topic for weeks, blamed the local army for the disaster.
A dracului fraza ciudata!! Deci , presa romana ar fi invinuit armata romana ptr prabusire.. Insa ce vina sa fi avut FAR ? Elicopterul era un Sikorsky CH-53 … care nu era in dotarea armatei romane .. Asta inseamna ca in mod obligaoriu israelineii trebuiau sa trimita si mecanici si piese de schimb ,, si ca partea rromana (FAR) a furnizat doar (cel mult) combustibilu’ . Si ofiterul de legatura!! In anu ala s-a zis ceva de ceata, de o posibila coliziune cu o stanca, de niste fum care iesea dintr-un motor .. Peste ceva timp presa “electronica” a inceput sa delireze despre zona cu “propietati” de guri de rai samd.
Fara sa zica ca armata romana este de vina ..

De ce Kuku (carele este si comandatu suprem al fortelor armate romane!) accepta ca armata romana sa fie invinuita si de ce nu are a raspunde??!  (ptr  uficialii israelieni e de bine.. Israelienii sunt f mandri de pilotii lor  si accidente din astea cad greu la stomacu’ publicului care mi se pare ca a urlat furios “ba da de ce ma astia din minster?!”
Haaretz despre prabusirea elicopterului in Bucegi: De ce se antreneaza Fortele Israeliene atat de departe de casa?
de D.G.     HotNews.ro
Marţi, 27 iulie 2010, 17:53

Este putin probabil ca echipajul elicopterului prabusit in Romania - unde terenul este mai putin familiar, muntos si impadurit - sa fi putut respecta procedurile israeliene la fel de strict cum ar face-o in Israel. Regulile de transport si antrenament sunt diferite in Romania, fiind intr-o oarecare masura dependente de sustinere externa si supraveghere. Insa Fortele Aeriene Israeliene au tras invataminte din accidentele suferite in trecut, luand in considerare proceduri pentru situatii periculoase
http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/why-was-an-idf-helicopter-training-so-far-away-from-home-1.304349
Acu e clar – romanii e di vina! Armata romana!!! Nu IDF care I-a trimis sa se antrene prin Bucegi cand este ceata si bate vantul … ci romanii care au dificultăţi de adaptare la secolul 21!)

Ce nu prea inteleg este asta :
Dar, aşa cum a declarat, dincolo aranjamentele militare şi de securitate, israelieni au luat, de asemenea, controlul asupra lumea afacerilor civile din România în ultimul deceniu, de la mall-uri la  companii distribuore a filmelor, lucrători hi-tech, contractori si case de moda. Toată lumea a încercat absolut totul. Unele companii au eşuat, iar altele au prosperat, dar ebraică este, da sau de a lua, a patra limba cea mai vorbită în România de azi.
But, as stated, beyond the military and security deals, Israelis have also taken control over Romania's civilian business world over the past decade, from shopping malls to film-distribution companies, hi-tech workers, contractors and fashion houses. Everyone has tried absolutely everything. Some companies have failed and others have prospered, but Hebrew is, give or take, the fourth most-spoken language in Romania today.

Deci scump al nostru Presedinte (ales, reales, ramas la masa verde, ilegim legitimat de exterior) zice, recunoaste, sustine ca  israelienii au preluat controlul asupra a ce? Armatei romane?!
Ori nu stiu eu ce este aia “also”,  “de asemenea”,  ori asta ne-a gasit un nou Licurici!!

Deschid [Paranteza:
Isarelul, are in gnl arme bune. O industrie miliatra de calitate. Merita sa ai colaborari cu ei … Colaborarea cu Elbit samd a fost in gnl buna. Nu sunt sucarit nici pe isarelianu ala care faea trafic cu arme romanesti – iesea un ban cam murdar si necinstit da foame mare bre!!
Insa ma o retinere in ce priveste alte colaborari. Desteptu ala de cravatofag georgian a adus instructori isaraelieni ptr armata gruzina. Si cand ursu l-a vizitat Putin in mod surprinzator armata gruzina a stralucit prin absenta. Adica presa nu a putit consemna nici o rezistenta prelungita, nici o batalie dura ptr oprirea trupelor rusesti –care trupe lasau impresia ca aveau “program sindicalizat” 8 ore pe zi cu numeroase pauze de tigara incluse si care dupa ora 16:30 “inchideau pravalia”. O comportare surprinzatoare ptr niste caucazieni – ca in Caucaz pana si armenii au demonstat ca stiu sa scarmene azeri!! – cu atat mai ciudata ptr gruzini care erau campioni unionali ai rusofobiei. O comportare si mai ciudata ptr o armata instruita de israelieni …
Inhid ] Paranteza
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 920
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?! Empty Ce...

Mesaj  Intrigat la data de Vin Feb 14, 2014 1:10 pm

...mă miră pe mine e că presa mogulului cel rău n-a dat de bucăţile astea suculente, taman bune de aruncat de piaţă, acum cât e foame de subiecte noi care să îndepărteze atenţia de la ştim noi ce şi cine.  Embarassed Deci tovarăşul are de gând să dea înapoi...ce-a mai rămas probabil din ţara asta necăjită, piscina de la Dante şi moşia de la Nana, presupun. Nemernicia lui nu mă miră. Suficienţa şi nesimţirea israelienilor, aşijderea. Dar să spui cu subiect şi predicat că toate afacerile din ţara asta sunt în mâna evreilor chiar mă miră, pentru că, ştii matale treburile, sioniştii, Bildebergul, khazarii, Rotschild, alea, alea. Ce naiba faci, le dai dreptate ălora care văd conspiraţii evreieşti peste tot?! iar tovărăşelul nostru, poate chiar se pregăteşte pentru un post internaţional de mare răspundere, cum zicea nea Jac. Postul de bufon la NATO ar fi făcut pentru el. Twisted Evil 

Intrigat

Mesaje : 25
Data de inscriere : 16/01/2014

Sus In jos

Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?! Empty Amice

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Feb 14, 2014 7:24 pm

Asta e presa noastra.. Mai am ceva de zis pe baza astui subject abject
Ins aste asigur ca ma plecat de la un ziar romanesc!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 920
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?! Empty Re: Ne-a gasit Kuku inca un Licurici?!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum