Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ay! Ay! Amore?!

In jos

Ay! Ay! Amore?! Empty Ay! Ay! Amore?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Mar 29, 2014 6:03 pm

Banc din  cutea liceului prin 69
- Intr-o orchestra de mexicani cum deosebesti homsexualii activi de cei pasivi?
- ?!?!
- Simplu : activii canta “cu curucu-n sus amore” iar pasivii schelalaie “ay! ay! amore?!”


"Certandu-ma" prin  alte locuri mi-a picat fisa ... de cum aia "anticomunisti da dRReapta" au asigurat apararea Romaniei.

Pai in primul rand CDReaua a anulat contractu cu Bell ala prin care noi trebuia sa avemd deja 96 elicopte-ire AH 1 (imbunatatit). Turcia se aratase interesata (nui nimci acu dezvolta unu turcesc dupa Mangusta!!)
Ay! Ay! Amore?! Ah1z_super-cobra
N-a fost sa fie pe motiv de PNTcd . V si http://resboiu.wordpress.com/2011/04/06/ah-1-dracula/
Ay! Ay! Amore?! Ah-1z-viper-helicopter-01
Apoi a venit A DA(-i dracului!) Intrasem in UE, economia duduia de credite bani cica erau cacalau. Si Lancerurile se cam uzau frunze vestede'n carare si parca eram intr-o parodie dupa Minulescu "de ieri a inceput sa cada cate-un Miggggg .. acum a stat!"  .. numa 1 pe luna!! Era timpu sa facem ceva . In loc sa cumparam niste avioane care sa poata zbura premierul Tradiceanu a zis ca nu va sacrifica guleaiu pe aparare (o fi ruda cu gnl Iliescu libertinu care intre 1914-1916 a supervizat dotarea armatei romane? -cestie ce a adus multora bani si lui in plus  multe amante! Tot liberal si Iliescu. Generalu nu’ prezidelu’ care are dosar "sanatos". Unu din cazurile cand mai bine dosar santaos decat ilustru in infamie!  Ilustra activitate e gnlui se rezuma scurt la :Turtucaia! - Wer kann Rumanien retten??)
De asemena ar fi utila o geana aici : http://www.gandul.info/stiri/romania-plateste-avansul-la-avioanele-f-16-cu-banii-din-frecventele-de-internet-4g-10987677
tot în 2012, România avea o ofertă de F-16 şi din partea Olandei, însă tranzacţia a picat pentru că Guvernul român nu a putut să se mişte suficient de repede cu negocierile, iar olandezii au vândut aparatele către Iordania. De altfel, propunerea olandezilor a venit în plin scandal privind opoziţia faţă de aderarea României la Schengen
(deci aveam si avioane aveam si Schengem si apoi DNA putea sa instrumenteze proces de coruptie guvernului olandez!!)

Asa ca azi  cehii cica ne apara cu Grippenurile lor ! Cehii care dupa Muntele Alb au iesit din istoria militara a Europei! (Au iesit ca subiecti activi si de 300 de ani canta doar  ay! ay! Amore?!!)
Se pare ca acu e randu nost sa invatam “sa stam”” ay! Ay! Amore?!? Nu ai putea tu vestule sa  pui si niste .. vaselina?!”

PS: 96 de Cobre modernizate ar putea hali un minim de 600 tancuri ..daca ar avea acoperire aeriana. Deci daca am fi avut vreo 96 de avioane de lupta, alea 96 de cobre "draculizate" si 93 urile modernizate ne-am uita usor amuzati la Vladimir cel Sobru : ma tu chiar vrei sa?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum