Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vizta viciului lu Husseim cel Baftoa si Binecuvantat

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Vizta viciului lu Husseim cel Baftoa si Binecuvantat Empty Vizta viciului lu Husseim cel Baftoa si Binecuvantat

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Mai 22, 2014 9:16 am

Linge Bliden Robinetu viciul american se intalni cu Tonta inVictor.
Robinetu ar fi zis :Suntem gata să vă ajutăm pentru a avea independenţă energetică. Adica mai pe sleau "davai gaz lu' Chevron!" Nespus, nestiut este ca va prifta si lui Lukoil ...
Tontelu a replicat :Ponta: Am reafirmat sprijinul pentru o justiţie independentă> Hm .. independenta fata de cine? Ca unu' a iesit din puscarie da hotararea condamnarii nu a fost redactata!! Ca unele condamnari su sunt sprijinite de probe ci de "deductii logico-juridice" adica palavre. Ca in  instanta sunt aduse probe false nu are importanta! Adica traiasca Codruta (zisa si Gondzila) . Insa as fi curios cum e cestia cu independenta ca cand Codruta se duce sa dea raportul la ambasada americana?! Da e independenta fata de Parlamentul Romaniei?!

Apoi viciul Robinet s-a intalnit cu Zeus.ro si a gavarit asa :Domnule preşedinte, după ce terminaţi mandatul ne veţi lipsi! Domnule Băsescu, încurajăm eforturile dumnevoastră de a consolida statul de drept aici. Viitorul este al nostru în libertate. Lupta împotriva corupţiei nu înseamnă numai o bună guvernare, ci şi patriotism.Dumnezeu să binecuvânteze România şi America!“ Asta vorbind cu ala care are imunitate totala si nu da socoteala desi ar fi destule ... saz ciem doar casa din Mihaileanu...
Ca apoi Robinetu Joe sa se lanseze intr-o lunga si  romantica serenada scrisa parca de consilglierii basesti. Din care citez :DNA şi-a stabilit independenţa şi a trimis 1000 de cazuri în faţa justiţiei anul trecut, ANI a trimis peste 6.000 de cazuri de incompatibilitate de persoane care aveau proprietăţi nejustificate. Sunt lucruri care mai trebuie făcute, nu e de mirare că instituţiile anticorupţie sunt cotate ca fiind cele mai credibile. Cetăţenii români se implică, de asemenea, de la elevii de şcoală care învaţă să nu plătească mită DNA cea independenta da cu subsemnatu la ambasada amerlocana.. Inbsa daca e viorba despre luat mita mai bin e ar discuta cu presedintele sau despre modul in care acesta vinde posturi de ambasadori  SUA!!
(pana aici este luat din Adevarul)

Oricum ne arata ca se inceraca inducerea unei anumite percepetii -cva e vbine cu mascati, cu ascultari de telefoane, cu telejustitie, scurgeri pe surse din dosare samd. Asta e democratie!!

Si asta ma face sa redau asta din Gandul:
Simplul adevăr este că susţinerea României în angajamentul său faţă de valorile democratice este esenţa parteneriatului nostru şi unul dintre fundamentele alianţei noastre. Ţările care nu au un stat de drept puternic, un sistem judiciar independent şi instituţii democratice puternice sunt vulnerabile la tipul de acţiuni pe care le desfăşoară Rusia în Ucraina. De la ultima mea vizită în România, în urmă cu cinci ani, s-au înregistrat progrese reale în România în ce priveşte consolidarea statului de drept şi tragerea la răspundere a demnitarilor pentru încrederea acordată lor de public. Dar mai sunt lucruri de făcut.

Ştim că nu este întotdeauna uşor, iar Statele Unite susţin eforturile României de a rămâne pe drumul cel bun. Stabilitatea, transparenţa şi statul de drept sunt esenţiale pentru investiţii şi vrem ca relaţiile noastre economice să continue să se dezvolte şi să crească. Suntem direct interesaţi să vedem România prosperând. Democraţiile puternice, bazate pe statul de drept, sunt prieteni şi aliaţi mai capabili. Adjunctul Secretarului de Stat Victoria Nuland a spus foarte bine acest lucru în timpul recentei sale vizite la Bucureşti:
„Statele Unite ale Americii vor cea mai puternică, cea mai nepătată şi democratică Românie cu putinţă să continue să fie marele nostru aliat aici, în Europa, şi în întreaga lume.”


Hm .. imi mai aduc aminte de vizita Nulandei. Care democratic s-a intalnit doar cu anumite persoane... alea basesti.
Si observ miciunica lu' Biden .. aia cu vulnerabile la tipul de acţiuni pe care le desfăşoară Rusia în Ucraina . Nu de alta dar primul mare rzultata al democraticei revolutii maidaneze a fost eliberarea Iuliei Timosenko.
Si cam toata incurcatura ucraineana nu vine din mitica coruptie ci din  situatia economic nenorocita a Ucrainei .. si carpanosienia vestului ...

Deci cam asa. Davai shale gas la preturi modice si voi cu poluarea. Si in rest DNA conduce Romania cu binecuvantarea lu Wonder Boy si a Robinetului sau.
Iar situatia  a fots perfect surprinsa de Tontelu intr-un din glumitele sale cam tampite "Duane Butcher este un fel de consilier juridic. Ne ajută să nu facem greşeli“, a spus Ponta, atunci când i-a fost prezentat Însărcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, stârnind râsetele delegaţiei americane.(tot Adevarul)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum