Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Duminica cica ERRORpa are nevoie de noi ... Cica

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Duminica cica ERRORpa are nevoie de noi ... Cica Empty Duminica cica ERRORpa are nevoie de noi ... Cica

Mesaj  Ghita_Bizonu' Vin Mai 23, 2014 12:06 pm

Cum tot repet : ma intereseaza mai mult unde isi tine popa mainile decat ce zice el ...

Guvernul francez a emis un decret care ii permite sa blocheze orice preluare de catre straini a unor companii din sectoare economice considerate "strategice", decizia fiind o posibila piedica pentru planul grupului american General Electric (GE) de a prelua activele din energie ale Alstom.

Decretul va asigura statului puteri sporite pentru a bloca preluari de catre straini in sectoarele energie, apa, transporturi, telecomunicatii si sanatate, scrie Reuters. Guvernul de la Paris nu a dat anterior niciun indiciu ca analizeaza o astfel de masura, chiar daca ministrul Industriei, Arnaud Montebourg, a criticat deschis propunerea GE pentru Alstom si a sustinut un schimb de active cu grupul german Siemens, noteaza Mediafax.

Franta nu va utiliza in mod obligatoriu de dreptul de veto, dar acesta este necesar pentru ca autoritatile sa aiba un cuvant de spus in negocieri. Puterile asumate de guvernul francez sunt similare celor care pe care autoritatile le au in multe tari europene si in SUA

sursa http://www.wall-street.ro/articol/International/165994/franta-ar-putea-bloca-preluarea-unor-companii-de-catre-straini.html#ixzz32WlFVbes

Similare care pe care autoritatile le au in multe tari europene si in SUA? Sigur ca nu in Romania!!

De 7 ani de cand a intrat in Uniunea Europeana, tara noastra dă in fiecare an 1 % din P.I.B. ca si contributie obligatorie la Uniunea Europeana, adica 1,2 miliarde de euro pe an – adica aproximativ 8.4 miliarde de euro in total,oficial neoficial miliarde de euro așa cum contribuim si la FMI,Banca Mondială,ONU…,NATO.
......in schimbul unor vorbe mieroase, ca si: democratia, libertate si libera circulatie, romanii au intrat in Uniunea Europeana in 2007, dar nu inainte de a plati zeci de miliarde de euro direct si indirect tarilor mai “batrane” din U.E. Romania a fost obligată sa-si dea fabrici, uzine, banci, resurse naturale, in general aproape toata industria, economia si finantele ca tarile puternice din U.E. si aliatul SUA cu NATO, sa ne primeasca in asa zisul club select din care fac si ele parte, dar nu inainte de a ne distruge aproape total sau a ne lua ce am avut mai bun in tara asta.

sursa http://www.pelerinortodox.com/m-am-saturat-de-uniunea-europeana-u-e-a-furat-legal-din-romania-miliarde-de-euro/
Actualul program stabilit de FMI pentru România are două scopuri: în primul rând liberalizarea preţurilor la energie, care are un calendar deja stabilit, şi care are ca scop final ca românul să plătească pe propriile lui resurse tot atât cât îi costă pe occidentalii din Uniunea Europeană să se aprovizioneze din Rusia. Deci, e un fel de interdicţie pentru români de a beneficia de propriile resurse la preţuri mai mici, mai ieftin, şi asta se face în numele liberalizării la ansamblul UE. Mă rog, mie mi se pare ceva abject, dar nu contează, ăsta este primul scop.

Ma rog si mie mi se pare cel putin abject...

Duminica cica ERRORpa are nevoie de noi ... Cica Uniunea-Europeana
De la pelerinortodox.com

Şi toată treaba asta este făcută, eu zic deschis, în calitatea de agenţi de vânzări pentru capitalul vest-european, rol de agenţi de vânzări pe care îl joacă şi FMI-ul şi Comisia Europeană. Comisia Europeană nu joacă pentru România, joacă pentru cei care conduc UE – în primul rând pentru Germania.

Asta s-a dovedit si viciul Robinet Biden : un agent care a cerut tainul ptr cei care il platesc!! Iar guvernantii nostri s-au dovedit a fi doar niste cacichi antilezi din sec XVI sau sefi de sat din Golful Guineii sec XVIII!

Al doilea scop este lichidarea ultimelor rămăşiţe de economie românească din economia din România. O să vedeţi privatizările CFR Marfă, Oltchim, precum şi un şir întreg de privatizări a unor acţiuni minoritare, toate în energie, care vor scoate din joc, de fapt, decizia statului român din acest sector suprastrategic şi supraimportant, ultimul în care, pe partea de producţie, mai avea un rol şi statul român. Astea sunt lucruri stabilite – şi cu CFR Marfă, cu Transelectrica, cu Romgaz, cu Transgaz şi cu toate celelalte, astea nu le-am stabilit eu, sunt stabilite de guvernanţii României. Vânzarea restului de acţiuni ale Electrica în companiile de furnizare şi distribuţie de electricitate deja privatizate nu mai contează, astea sunt o brumă care mai există, pentru că distribuţiile de energie electrică sunt, în proporţie de 80 de la sută, la străini. Astea sunt rămăşiţe, bruma, exact ce am spus eu, cu un termen foarte precis – bruma de economie românească din economia din România! Aşadar, acestea sunt cele două obiective care se termină, se încheie. După care chiar nici nu ştiu ce mai urmează”. Marea Finanţă Mondială
Iată, însă, că trezindu-ne – măcar acum – din beţia logodnei cu occidentalismul progresist ne dăm tot mai mult seama că sintagma nu e tocmai lipsită de conţinut. Că ea, la o analiză atentă şi la o lectură istorică a ultimilor cincizeci de ani, acoperă o realitate tot mai tulburătoare.

sursa: http://www.pelerinortodox.com/important-de-citit-rolul-fmi-si-al-ue-in-colonizarea-romaniei/

In fapt, Uniunea Europeana s-a comportat cu Romania la fel de rau ca si conchistadorii spanioli cu indienii-americani cand le-au impus cu forta o noua randuire social-politica, un nou sistem economic sau chiar un nou sistem religios.
Daca conchistadorii au dat indienilor margelute de sticla pentru un pumn de aur, europenii au dat romanilor doar drepturi teoretice, iluzii dar si “sansa” de a deveni muritori de foame in propria tara, cersitorul sau hotul de serviciu al Europei (dupa modelul unei minoritati din o minoritate), stigmatizatul Europei sau tapul ispasitor pentru toate relele din Uniune.

sursa http://www.pelerinortodox.com/m-am-saturat-de-uniunea-europeana-u-e-a-furat-legal-din-romania-miliarde-de-euro/

Ma rog de ani de zile eu zic de Golful Guineii ....

Dar nu uitati de unde am inceput : Franta isi protejeaza "sectoarele strategice"  :energie, apa, transporturi, telecomunicatii si sanatate. Asta dupa ce a cumparat (pe ce preturi? Margele, tesaturi, rom si vorbe!) ICAB u - si cand ploua fracezu castiga... si cand trag apa francezu castiga!-  distributii de energie electrica .. Noi am "dat" grecoteilor Romtelecom (cu un pret care ar parea bun .. daca nu tinem seama ca deja investisem in modernizari mai mult decat dadeau grecoteii) si le-am asigurat sucesul "capitalist" in regiunea balcanica... Noi ne cam pregatim sa dam si sanatea.
Ar mai fi destule de zis - cum am ajutat Cehia sa aiba succesuri capitaliste, cum am facut din OMV actor european samd (in mod normal Petrom ar fi trebuit sa domine de la Midia la Viena si de la Campulung Modovenesc pana la Capul Matapan . Ca resurse aveam, ca industrie aveam , petroliere aveam , platforme de foraj maritim aveam ... )


Cu ce ne-am ales?

Din visul romanilor pentru un trai mai bun, sau cel putin decent in Uniunea Europeana s-a ales praful, deoarece in 7 ani europenii beneficiind de complictitatea, vasalitatea sau chiar tradarea liderilor politici din Romania de dupa “revolutia din 89″ au distrus agricultura, economia si finantele autohtone si ne-au dat la schimb doar iluzii si vorbe desarte despre drepturi si oportunitati ...... si “sansa” de a deveni muritori de foame in propria tara, cersitorul sau hotul de serviciu al Europei (dupa modelul unei minoritati din o minoritate), stigmatizatul Europei sau tapul ispasitor pentru toate relele din Uniune.
sursa http://www.pelerinortodox.com/m-am-saturat-de-uniunea-europeana-u-e-a-furat-legal-din-romania-miliarde-de-euro/
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum