Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Adunatura de secături minore, căzute ruşinos la examenul de capacitate

In jos

Adunatura  de secături minore, căzute ruşinos la examenul de capacitate  Empty Adunatura de secături minore, căzute ruşinos la examenul de capacitate

Mesaj  Ghita_Bizonu' Mier Iun 11, 2014 5:03 pm

Mai tineti minte pe ambasaorul jacuzzi ? Ala cu voturile blitz de la Paris?
Ala care se pisicea pe langa  Noutzy Blonda Nationala "Eu, Elena, sunt foarte bucuros sa lucrez cu tine. Trebuie sa faci eforturi monumentale ca sa nu cazi sub farmecul tau, in calitate de coleg. Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace, ai anduranta la mediul general dezgustator al politicii romanesti si nu te deranjeaza vecinatatea oamenilor de valoare, ceea ce inseamna ca vei putea face cu oricine echipe de valoare si PDL are probabil nevoie de acest lucru" (Duminică, 21 noiembrie 2010)
Azi ajuns la PiMP acelasi domn tovaras ceva mia cu ani si mai cu kile (Blonda Nationala la fel da minus meleradel pe care le pastorea ca minstresa) nu prera mia are nevoie de eforturi .. nici minime !!! Ca ce zice el marele teleptual   "Am trăit un sentiment de deja vu, pentru că exact așa cum la PDL intelectualii au fost, ca să zic așa, puși în vitrină și apoi evacuați, s-a întâmplat un fenomen similar și în evoluția PMP. La PDL, implantul nu reușise, aici, chiar membrii fondatori, împreună cu personalitățile din Fundația Mișcarea Populară, au fost marginalizați" Brr........
Da de ce au patit asa ceva saraci intelectuălasi PiMPiSti?!
''Echipa era prefigurată prin faptul că fiecare candidat agreat de doamna Elena Udrea a candidat singur, n-a avut contracandidați, deci n-au fost emoții din punctul ăsta de vedere. (...) Va trebui să rămân într-o repliere cel puțin tactică. Nu s-a socotit că prezența și competențele mele sunt utile noii formule de conducere, în care se regăsește și domnul Marin Anton sau multe alte personalități de acest tip. Voi sta în banca mea, voi observa ce se întâmplă pe scena politică, se vor mai întâmpla multe până în noiembrie. Regret că o serie de personalități de dreapta, ca Mihai Răzvan Ungureanu, Monica Macovei, Cătălin Predoiu și alții se regăsesc în partide diferite, deși ar fi fost nevoie ca ele să imprime politicii românești un suflu de schimbare efectivă"
Si la urma conchide cu tristete ca cum Traian Băsescu și-a ales ''urmașul'' în persoana Elenei Udrea
Pai da cum altfel ? Pai trebuia sa fii tampit sa iti inchipui ca PiMP e altceva decat un vechicol ptr Udrea Nationala !! Da ma rog el are visuri roz-chilotii ca cum
“Alegerea o va face România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii.”. Tembel.. ca sa  nu mai zic ca parca si el ar fi intre mostenitorii zisei coperative (printre .. vecinii familiei Baconski circulau niste barfe .. )
Oricum ca tare a muncit si asta...(ca si in cazul contelui de Almaviva principala sa stradanie a fost

Da ptr PiMP nu a economisit nici prostia nici minciunica :“Un prieten mi-a povestit din sursă de prima mână că, în 1990, o delegație din Republica Moldova a venit la București cu mandatul de a cere unirea românilor de pe cele două maluri ale Prutului’” (http://pmponline.ro/cine-a-ucis-unirea-in-1990-dezvaluie-teodor-baconschi-fostul-ministru-de-externe-al-romaniei/) Deci in 1990 o delegatie din republica Moldova.. stai unpic ma diplomatu dnei ma-ta parca in 199 nu se egzista Republica Moldova ci Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca nu? Deci cam ce fel de de legatie putea avea mandatul ? Sau asta e prea teleptual sa stie ce e ala mandat ?
Da findca era inca unde influence si visa la cai verzi pe pereti serfie de partid si poa la dealual Cotocelului mai baga si o limba de catifea Primul politician român care a înţeles lucid şi pragmatic acest context a fost preşedintele Traian Băsescu. El a pus pe agenda internaţională teza “două state româneşti, reunite în Uniunea Europeană”. Şi-a făcut şi mai mulţi duşmani, dar a acţionat corect.
Der Fuhrer hat immer Recht mai ales ca cand isi alege mostenitoru sau mai b... mica!!!

Da sa ne intoarce la afirmatie : el (fost sinistru de externe, diplomat samd) stie de la cineva care a auzit de la altcineva.. Si vrea sa il cred pe cuvant? Pai daca e pe asa si eu am auzit  de la cineva direct ca nasterea sa ..  (sa citam din WIKI :" Baconschi s-a născut la data de 14 februarie 1963 în București, ca fiu al poetului A.E. Baconsky". Ca fiu - la nimeni altu biografia nu specifica asa de clar ca era legitima adica ca sotul dnei ma-sa este si tatal biologic) In 90 ca cand nu se ezista decat RSS Moldovenerasca?! Ca cand URSS inca era in forma?!

Sursa cred ca este Aurel Preda , fost ambsador, general in rezerva, profesor universitar de drept internațional public și relații internaționale si președintele Asociației Române de Politică Externă (A.R.P.E.). Hm .. de prima mana si de incredre da?
Pai ia sa vedem ce sustine dom Preda :
1)  Ca in octombrie 1991, preşedintele Snegur a trimis doi emisari la Bucureşti :Vasile Nedelciuc, preşedintele Comisiei de politică externă din Parlamentul de la Chişinău si Anatol Plugaru, directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova.  
2)Acestia s-au întâlnit cu ambasadorul Aurel Preda în Parcul Bordei.
3) Vasile Nedelciuc i-a transmis lui Aurel Preda „propunerea de a-i asigura lui Snegur o funţie de vicepreşedinte al României în schimbul reunificării. Mai precis, parlamentraii trebuiau să introducă în textul noii Constituţii o prevedere privind menţinerea funcţiei de vicepreşedinte al României pentru preşedintele R. Moldova, oricare ar fi fost acela” .
MAi exista si varianta  „El (Mircea Snegur) a spus aşa: “Dacă tot faceţi Constituţia acum, spune-i lui Ion Iliescu că noi am vrea un post de vicepreşedinte”. (El îşi închipuia că mă bat pe epoleţi cu Iliescu!). De fapt, şi la 27 martie 1918, basarabenii lui Pan Halippa şi ceilalţi au pus nişte condiţii. Au crezut în 1991 că pot repeta istoria” (varianta asta e de la http://www.jurnal.md/ro „Mircea Snegur a cerut funcția de vicepreședinte al României Unite”)
4) Chişinăul mai propunea ca frontiera de la Prut să fie păzită numai de România.  (Hm. De parca iti trebe acordul celui de vis a varza sa nu tii graniceri si vamesi .. Asta e stupizenie crunta)
5)Ilescu nu a facut nimic. Asa ca mai tarziu asile Nedelciuc si Anatol Plugaru au revenit in acelaşi loc peste o luna, insistând pentru obţinerea unui răspuns. “Uite, noi credem ca am exagerat. Renunţăm la postul de vicepreşedinte al României, dar solicitam un post de senator de drept pentru preşedintele Snegur”, a spus Vasile Nedelciuc. Conform uzanţelor, Aurel Preda redactează un nou raport către Ion Iliescu. Nici un răspuns (cf http://www.moldova-aeterna.md/stiri-1825.html)

Si fin dca dl Iliescu ar fi zis ca e o fabulatie zisu Preda trage concluzia :„Mă aşteptam de la domnul Iliescu la un asemenea răspuns, el este şi rămâne un alogen care nu poate gândi ca noi. Dar, în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, Vasile Nedelciuc sau Valeriu Matei, sunt şi ei români temători, ca mulţi alţii”
Pesemne dl Preda e un roman necacacios (apud alt teclectual) si netamator de ridicol (ca nu ucide' Ridicolul)
Fiindca ce sustine tovarasia sa santoasa este ca Snegur ar fi cerut ce? Sa se scrie intr-un anume fel Constitutia Romaniei. Adica sa fie cum necum un viciupresedinte ..sau macar sa trecem cestia cu senatorii de drept... Cestii ce nu tineau strict de vointa lui Iliescu .. ci cam trebuiau negiciate cu intreaga societate civila sau nu .. Si ar fi trebuit explicat de ce !! Adica se ducea dracului secretu trativelor...

Ar mai fi "secretu" Preda se intalneste in parcu Bordei .. pesemne la o cafeluta sau bere incep sa discute fotbal si femei (asa ca sa stie toata lumea despre ce e vorba si apoi aluneca) Preda apoi da fuguta la .. la cine ?! Direct la Ion Iliescu? Nu cumva si asta Preda se cam lauda ?! Ca parca dintai ar fi trebuit sa rpaorteze unui sbsecratr de stat sau asa ceva ala lu Nastase , Nastase poate  zic poate lu Iliescu..
A nu pardon cica preda discuta cu Nedelciuc si alalat la 50 de metri ii pazea sa fie clar ptr toata lumea ca aia 2 nu trebuiau fi deranjzati (pardon raman la parerea ca te intalnesti la Bordei, dintai bei o café si in timpu asta spui niste bancuri porcoase , treci pe fotbal si poai ieis la o plimbarica unde scurt afli ideile principale da ai grija sa razi gros si obscen ca omu’ iesit la un mica cu amicii..)

Scuze nu cumpar asa ceva.. Sengur o fi avut pacatele lui insa nu era ata de prost sa ceara ce nu se putea ca nu era (viceproesedentie inexistenta) si sa uite principalul : daca se facea Unirea putea sa devina presedintele Romaniei!! Ma rog dupa Ilici … dar ar fi fost!!
De altfel Snegur a si zis "Eu vă spun cu toată certitudinea că sunt nişte aberaţii. Aşa ceva nu a avut loc niciodată. Eu am dezminţit de multe ori aceste lucruri, la fel cum a făcut-o şi domnul Ion (n.r. Iliescu). Sunt aberaţii care nu merită niciun comentariu" (PUBLIKA.MD, publicat in data de 30-05-2012).
Insa in 2014 ingenuul “intelctual” (mai degraba intelectocan) Baconski scrie ca auzit el de la cineva care ehe!!

Ce poti sa zici despre niste insi care basnesc cu inconstienta unui copil de 4-5 ani care confunda ce ar vreea cu  ce este?
Care pretind sa fie crezuti? Si care se mai pretind “intelectualii” neamului si luminile cauzitoare ptr. “prostime” aia din “mahalaua inepta” ?

Altceva decat adunatura  de secături minore, căzute ruşinos la examenul de capacitate.. pentru mincinosi ciclu I scoala primara!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum