Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Care dreapta ?!

In jos

Care dreapta ?! Empty Care dreapta ?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mai 21, 2010 2:12 pm

Ca asta “romaneasca” de acum … are cam toate ticurile stangismului – minoritati , multiculturalism , internationalism , este mai rivolutionera decat Mita Baston si viseaza la revolutie precum conu Leonida “basca o pensie” … Ptr ea Patrie, Neam , Drapel, Onoare, Familie sunt vorbe goale daca nu cumva valori comuniste. “Exportati” in SUA ori Franta s-ar integra perfect cu mediul stangist universitar …

Si la micile sloganuri care le agita precum Boc “principiile” si Basescu Constitutia .

„Cota unica aduce venituri bugetare mai mari”. Da d’aia au crescut TVA ul dupa ce au introdus cota unica . Si l-au aliniat pe ala de la paine cu ala de la Jack Daniel’s / Si au aliniat acciza de la Crapati cu aia de pe Kent.

„Cota unica elimina saracia” v mai sus cu TVA . Poa’ ca EBA era saraca … ( si acu nu are bani sa mearga la logoped ! Mai tarziu va fi prea tarziu. Mai tineti minte cestia cu “cine-I mic si da din mana si-are 4 la romana ? /Cine-I mare si ghiceste 4 ani pe loc primeste !!” ). Mie personal mi-a fost nitel mai greu cu TVA ul marit …

„Cota unica elimina economia neagra” De verificat …. Si ce inteleg unii prin economie neagra …

„Dreapta creeaza bogatie, stanga o redistribuie” D’aia juma din dreptatcii nostri spumega impotriva lu Patriciu , da? ( Conu Dinu are macar meritul de a nu fi taiat combinatu ala .. ca de-l vindea la kil la oetelariile turcesti era azi baiat cinstit ). Si ca cam ce bogatie au creat ? Sa ne uitam acum : vile ( desori fara canalizare) , masini, excursii de shoping la Milano si Londra si cam atat ( cam asta facu si un guvern socialist italian prin anii 80 ). Mai bine zis au redistribuit bogatia in favoarea unui grup clientelar si cam bugetofil . Adica sa ziem pe sleau drepatctii nostri is in buna parte printre cei 500.000 functionarii adtivi suplimentari de dupa 2004. Si mare parte dintre ei sunt salariati “de lux” , nu intreprinzatori . As mai mentiona aici pre Stoica care a privatizat executorii judecatoresti – de cand portareii creaza bogatie ?! Si necontenitele – de 2 decenii –cereri si plangeri “statu trebuie sa sprijine clasa de mijloc “ adica cereri nemascate de sprijinire a “creatorilor de bogatie” , cereri gen subventie ptr Intercity ( unu Cercelescu in Adevarul prin 2002).

Pe sleau “dreapta” noastra …. Sa o zicem p'a dreapta este in principal o adunatura de salariati cu naravuri de gachupines si criolios , cu venituri bugetivore ori activitati compradore . Prea netrebnica sa isi apropie singura resursele nationale ea se multumeste sa ajute pe altii multumindu-se doar cu ce pica . Are o mentalitate semicoloniala , daca nu coloniala si visul ei este de a fi prepusa intereselor straine in semicolonia Romania .

Adica sluga proasta cauta stapan afurisit!
In bunul stil fanariot.
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum