Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Apogeul copiilor de servitoare

In jos

Apogeul copiilor de servitoare Empty Apogeul copiilor de servitoare

Mesaj  Ghita_Bizonu' Dum Oct 19, 2014 10:39 pm

Ma uit la vanzoleala asta cu prezidentialele .. si ma cam apica asa un sentiment sartrian (greata) de parca m-as numi Milu Constantinescu ... Nu numai ca "onorabilii" de ambe sexe  sunt numa personaje "beta" daca nu cumva "gama" care se doresc a deveni Alfa-Primul dar si o anume expunere a mahalagismului congenital al teleptualitaii noastre de extractie balcano-galitiana cu propresiune komintennist-atlantice si trecere prin Colegiul Park din Universitatea marlandeza (Maryland pre americaneste) ...

Mai la abjectu subjectului .. Maestrul Radu Beligan a "indraznit" sa zica ca sprijina candidatura lu' Ponta (beta si el- daca nu gama! ) ptr prostul de Prezidel (Alfa-Primul Romaniei) iar "marele intelctual" (amre pe cantar si in talie!) intelctual si "dizident" (transcedental a lu Maharavishi!) Presu'  lu Baselu' (injurat daca nu si luat la suturi in dos!) a publicat o scrisoare deschisa in care il face pe  ex Serful Sectorului Suflete albie de porci couminsta (http://www.revista22.ro/andrei-plesu-scrisoare-deschisa-catre-radu-beligan-legata-de-sustinerea-acestuia-pentru-victor-ponta-ati-simtit-nevoia-la-varsta-dvs-la-statura-dvs-sa-va-legati-numele-de-un-caraghios-47819.html) "protestand" impotriva "investirii imaginii" artistice intr-o jalnica operatiune de propaganda, intr-un exercitiu manipulatoriu de un gust indoielnic. De ce o faceti (cu obisnuita dvs. "finete" culturala, gata sa recurga la locutiuni latine)? Nu mai pot raspunde acestei intrebari cu "pogoramintele" pe care incercam sa le invoc pe vremuri. Pot doar sa fiu trist, infinit de trist, ca intelegeti sa iesiti din scena cu o replica atit de triviala, atit de marunt devotata conjuncturilor. Calibrul dvs. merita un amurg mai nobil. Nobil musiu asta care se zice ca era injurat (daca nu si luat la suturi!) neaos si portuar de Baselu'  da ma rog Nuztu nu obsinuiste locuitiuni latine ci maxim  latRinare ...

Scrisoarea catre maestrul Beligan (are si el niste scaderi .. in Epoca de Aur coclit a cetit niste ... scrise cred de altii , plus ca nu era bine sa fii in fata lui cand zicea o tirada ca te "spala pe ochi" da oricum cel mai bun Richard v.3 si adevratul Romulus cel Mare!) face "valuri" si EvZ "condamna"  ba sub semnatura altui  intelctual de aeronava : http://www.evz.ro/liiceanu-intervine-in-polemica-plesu-beligan-marile-sale-roluri-ii-pot-spala-artistului-poporului-pacatul-de-a-l-fi-lingusit-pe-ceausescu.html ba ajunge sa il denunte pe nomecalturistul Beligan : http://www.evz.ro/dosarul-de-cadre-al-lui-radu-beligan-contribuie-efectiv-la-infaptuirea-politicii-partidului-in-domeniul-culturii-si-artei.html .. a se vedea si comentariile pasionatilor de cultura si democratie ..ca cum ne-a invatat marlandezu Bolodea in Raporcu  sau  final ca cum Al treilea strat(al nomenclaturii), foarte heteroclit, se desprindea din cele mai diferite categorii ca: ofiţeri superiori de securitate şi miliţie, conducători de mari întreprinderi, diverşi activişti de partid şi sindicat, lucrători din comerţ, profesori universitari, medici, scriitori, actori, ziarişti, preşedinţi de IAS sau CAP etc. Din categoria micilor nomenclaturişti, din cel de-al treilea strat, făceau parte zeci de mii de oameni. si uite asa actorii (dar si macelarii, medicii) sunt asimilati coloneilor de sicoritate ..Muotumes fa Hamerlocio!Insa  ca sa ne dea masura adevratei staturi intelctuale (talia = inaltimea!) Plesu isi "investeste imaginea" in alt catindat pe masura teleptaliatii sale cea de la Mol sugatoare : Andrei Pleşu: Argumentele pentru care îl votez pe Iohannis   (adev.ro/ndkumbhttp://adevarul.ro/news/politica/andrei-plesu-vota-klaus-iohannis-1_5440b81b0d133766a801397f/index.html) citand  din Dilema Veche Voi vota, în ambele reprize, cu dl Iohannis. Şi nu numai pentru că e mai bine plasat în sondaje. Îi găsesc suficiente calităţi ca să schimbe sunetul de fond al perioadei postelectorale. M-am săturat de clămpănitori şmecheri, de tirade demagogice, de platitudini paradiziace. Vreau alt stil! Altă muzică! Sau nici o muzică! Pariez pe laconismul decent, pe discursul nespectaculos, pe refuzul de a intra în bălăcărela în care ne sufocăm de peste 20 de ani. (http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/cine-votez)
Cu Iohannis 6 case care nici el nu foloseste locutiuni latine... alt stil, alta muzica ... Dar ia sa vedem cam ce hram poarta acest Iohanescu :


Klaus Iohannis este un om bogat. Averea lui, la vedere, constă în 6 case achiziţionate timp de 24 de ani. Prima afacere imobiliară a fost pusă la cale în 1992, cînd Iohannis a cumpărat o locuință cu 75 000 de dolari. Pe atunci era un simplu dascăl care preda fizica la Liceul Bruchenthal. Oare de unde a putut sa aduca, în acea perioadă tulbure de după Revoluţie, atâţia bani? Oamenii cunoscători din Sibiu nu se ascund să spună că din trafic de copii. Amintim episodul implicării lui Klaus Iohannis din anii ’90 în intermedierea adopţiilor de copii. Chiar şi în declaraţia sa de avere din zilele noastre, apare un cont de 9000 de dolari din anul 1990. Şi pe atunci era un simplu bugetar, cu un salariu de vreo 2000 de lei, pe vremea aceea.
[......................................]

Cu o precizare: jumătate din averea imobiliară a fost dobândită pe căi ilicite. Înşelăciune, fals şi uz de fals, mărturii mincinoase. Până acum, în două cauze, instanţa s-a pronunţat şi a dat verdictul, iar Iohannis a pierdut o casă și este pe cale să o piardă și pe o a doua. În cazul casei cumpărate în 1997, din strada Pedagogilor 14, care a fost achiziționată în baza legii 112/1995, ea a fost dobândită ilegal prin mărturie mincinoasă pentru că , potrivit actului normativ, era interzisă obținerea unei case naționalizate de către un chiriaș, dacă mai avea în proprietate un alt imobil. Iar la acea data, Iohannis mai avea o casă, cea din strada Bâlea 29.
[......................................]

Despre ce este vorba? Istoria ne duce cu mult înainte de Revoluţie, într-o vreme în care soacra lui Iohannis, o femeie semianalfabetă, era servitoare în casele pe care le-a dobîndit apoi pe căi ilicite. Mai exact, ea a fost femeie de serviciu în familia Ghenea Eliseu, care deţinea imobilele din străzile Magheru 35 şi Bălcescu 29. Acest Ghenea, de loc din Porumbacu de Jos (judeţul Braşov) şi-a făcut averea în SUA, unde a emigrat în perioada interbelică. În America a cunoscut-o pe Maria Baştea, o româncă prostituată, originară din Viştea de Sus ( judeţul Braşov).

Cei doi s-au căsătorit în SUA , dar s-au întors în România şi şi-au cumpărat mai multe case în Sibiu, printre care şi cele două aflate în discuţie. După naţionalizarea din perioada comunistă, Ghenea Eliseu a rămas sărac lipit pământului, comuniştii luându-i toate casele. El s-a întors în satul său natal, la Porumbacu de Sus, unde a şi murit. Fără succesori!

Cine îi vrea averea? Servitoarea lui, soacra lui Iohannis

După Revoluţie, celebrele case ale lui Ghenea din centrul Sibiului au devenit subiectul și obiectul retrocedărilor. Dar chiaburul care a făcut avere în SUA nu a avut moştenitori de drept care să revendice, în mod corect, imobilele confiscate de comunişti. Cine s-a găsit să pună mâna pe averea lui Ghenea? Servitoarea lui din perioada de glorie. Adică, soacra lui Klaus Iohannis, care a lucrat umăr la umăr, cu fiica sa, Carmen, soţia edilului. Oare Iohannis era strain de aşa ceva? Nicidecum. Doar că numele acestuia nu apare decât la întocmirea finală a documentelor de proprietate.

Procedura de acaparare a averii lui Ghenea Eliseu ( în speţă este vorba de 2 case, Magheru 35 şi Bălcescu 29) nu se putea realiza pe căi legale. Am precizat mai sus că acesta nu a avut copii, iar cei care ar fi avut dreptul să le revendice, nu au făcut-o. Aşa că familia Iohannis, în complicitate cu un nepot al lui Ghenea Eliseu, și anume Ghenea Ioan, au fabricat documente false pe bandă rulantă: testamente, adeverinţe, adrese şi inventează un prezumtiv moştenitor: Ghenea Nicolae.
Restu cititi la http://ancheteonline.ro/2014/09/cum-s-a-imbogatit-familia-primarul-sibiului-klaus-iohannis-manual-de-fraudare-a-legii-fals-uz-de-fals-fals-intelectual-marturii-mincinoase/

Deci cam asa .. dl intelctual care isi pune dosul la dispozitia Baselui ca sa aiba prezidelu sa isi lustruiasca spitzul adora pre Ionahescu care in virtutea ancilaritatii sale se foloseste de falsuri pentru a isi trage beneficii necuvenite. (Scuze dar rezervele mele de democratie sunt cam limitate. Bunicu Gheorghe o fi fost taran da nu sluga! Taran , adica mic propretar ..4,5 ha si ex acar si invalid CFR ..)
Oricum este o evolutie - de la pupat fund de mandru fiu al primei promotiii de ofiteri "democrati" la pupat fund de copil de servitoare este chiar promovare sociala!!
De care este divina "comunismu" ...

Oricum zbatera "democratica" a "Fenomnelui Piata cu Golani"  s-a dovedit apogeul social al copiilor de srvitaore sau chia rnuma golani

PS . Auz ca Baselu - propretar pe baza ce Cod Penal (abuz)  al unei case misto - doreste sa isi traga niste propretati mai mult decat mischetaux prin Snagov.  Numa 2 ,, si numa 4 hectare ca deh "origine santaosa" ,asculat manele si Licheleni si Presu ri asculta de el .. Ei da! Merita s ase faca "anticomunsit" si "antisecurist"
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum