Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Alocatia ptr copil este o prostie cu staif "corect politic"

In jos

Alocatia ptr copil este o prostie cu staif "corect politic" Empty Alocatia ptr copil este o prostie cu staif "corect politic"

Mesaj  Admin Joi Mai 28, 2015 7:43 pm

Ho! Ca nu dau tatarii! Asteptati o clipa !!

Ce naiba este aia alocatia pentru copil?
- un drept al copilului
- un ajutor social.

Multi zic ca este un "drept" De unde si pana unde "drept" ? Ca prin lege  cetateanu nu dobandeste vre-un drept patrimonial personal , adica "na fa Marioara ia de la nenea Statu 50 de lei pentru bomboane"  .. ca daca ar fi asa atunci vorba lu conu Leonida tot cetetanu ar trebui sa primesca o ce pensie sau leafa de la Stat ca'dpaua este ala Stat :sa dea!!!!!

Io zic deci ca nu este "drept"- mai ales ca nu este contrabalansat cu  nici o obligatie.

Eu zic ca alocatia de stat pentru copii este un ajutor social. Adica unor parinti - care au un venit de pana la Tz lei - societatea , soluidara, le acorda un ajutor pentri cersterea copilului. Un ajutor din spirit de solidaritate da nu numa ca este si destul calcul oportunist in spate. Calcule mergand de la considernte sa zicem "estetice" - nu iti place s avezi copii desculti pana la cele cinice - in definitiv pregatom schimbu d emianel leatu de maine al tarii, muncitorui de maine unu de aici cu care sa te intelegi nu sa fii silit sa aduci un u de prin Solamlia sau un pastun semidemt de prin unele zone pakistaneze.
Dai un  ban da stii ca face!
Sa nu mai zic ca pentru destui este ca o "roata" din aia de se facea inainte la scarbici (ptr juni - se strangeau 10 si se intelegau sa dea la fiecare leafa 50 de lei. Asa ca odata la 10 lefuri p;lecai acasa cu 450 in plus ..... ) Unii ani in care dai , unii in care primesti si iar dai .. MERGE!!

Dar daca alocatia este un ajutor .. de aici poa decurge faptul ca ea poate sa fie inegala.
Adica pentru copii din familii f sarace alocatia poa fi mai mare.
Iar copii de milioneri .. ei bine  nu au nevoie de alocatie! Ce naiba cand telefonu lui destept face cat leafa pe un an a unui medic stagiar ce dracu de alocatie sa ii mai dai?!

Intre noi fie vorba - ce nevoie are copilu de utramilionar sa nu fie "discriminat" cu 2 poli ?! Numa ca niste dobitoci nu stiu sa gandeasca?!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum