Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cu mana pe chelie

In jos

Cu mana pe chelie Empty Cu mana pe chelie

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Oct 26, 2015 4:42 pm

Cu mana pe chelie - azi Mirel Curea in Evz :Lovitura de stat a lui Ion Iliescu, îngropată de procurorii militari | ANTI-OPINIE unde (dez)onorabilu (destul de puriu ca in 89 .. ) concluzioneaza (adica trage "ratiunea" de coada de miauna aia de o aud caonii din Georgetown, Noua Zeelanda)
Ar fi devenit evident că victimele de după 22 decembrie au căzut din cauze imputabile penal noii conduceri de atunci, clicii lui Ion Iliescu. Doar ei au fost singurii autori-beneficiari ai haosului criminal dirijat, menit să treacă drept revoluție în regulă, nu lovitură de stat dată regimului lui Ceaușescu din interiorul PCR, al Armatei și Securității, cu sprijin extern. Astfel privite, faptele din acea perioadă devin infracțiuni împotriva umanității, iar aceasta categorie stă sub semnul imprescriptibilității.
Atunci, de ce clasarea dosarului? Pentru că astfel, așezarea democrației românești pe o imensă miciună, aceea a revoluției, capătă consacrare oficială definitivă. Pentru că rezolvarea în instanță a unui asemnea dosar ar fi pulverizat teza „Revoluția din 22 Decembrie 1989”, ar fi scos-o din zona polemicii, iar în manualele de istorie acest eveniment ar fi trebuit redenumit “Lovitura de Stat din 22 Decembrie 1989”.

Deci era o crima sa dai un puci contra lu' Ceasca. De ce?
Nu stiu.
Nu cred ca Curea asta se gandeste la arti ART. 160 (Atentatul care pune în pericol securitatea statului) sau  166 (Propaganda impotriva orinduirii socialiste) din Codul Penal al RSR
Insa hai sa zicem ca Curea asta este sincer ca cand scrie “Lovitura de Stat din 22 Decembrie 1989”. Adica pe bune atunci o serie intreaga de Curele de transmisie au ramas in aer cu un viitor incert - cei mia noitorii fiind curtenii printzisorului : Jack cristoiu Ardei=Umplut si Cronel Nistorescu. Imediat ziarul Romania Libera s-a "invaratit" cu noi colabioratori - Florin gabriel Marculescu si Sorin Rosca Stanescu ... nitel cam omanenii Securitatii. Multime de fotsi actovisti UASCR isti si-au descoperit vocatii "antebelice" si "anticomuniste" in frunte cu Marian Munteanu. Ziarusti decorati ptr activitatea oplitica "exemplara" au ruopst lantu cu "anticomunismu" lor si titi erau nu atat anticoimunisti cat antiFSN si anti Iliescu.

Ce voi a zice?

Ca , daca se poa zice “Lovitura de Stat din 22 Decembrie 1989” buna parte din agitatia "provest", "prodemocratie" care a "detonat" la 12 ianuarie 1990 a fots de fapt incercarea de revansa a "ceausistilor" indepartati de la putere ...
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum