Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ilithiótitocratia salveaza Romania!!

In jos

Ilithiótitocratia salveaza Romania!! Empty Ilithiótitocratia salveaza Romania!!

Mesaj  Admin la data de Mar Noi 17, 2015 11:50 am

Cica ziele trecute "strada" a cerut guvern de tehnocrati ...
TEHNOCRAȚÍE s. f. 1. Orientare în sociologia și politologia contemporană potrivit căreia rolul în conducerea societății trebuie să revină specialiștilor din diverse domenii. 2. Sistem de guvernare controlat de tehnicieni, îndeosebi experți tehnici, ca alternativă la cel în care conducerea o au factorii politici. ♦ Intelectualitate tehnică (cu rol conducător). – Din fr. technocratie.


Dl Dacian Ciolos, premier desemnat, ne-a explicat ca "tehnocrat" este unu care nu se pricepe. De exemplu iei un sociolog si il pui la Culte.. Un plontoner majur de infanterie il faci ministru al Cerceatrii si altele  asemenea ..si un sociolog (de preferinat adept al lui Marcuse) la Ministerul de Interne ...
Nu de alta dar domnia sa bruxeloaza a ales (prima alegere) un medic stagiar ptr Sanatate (baiat frumos insa ca  ministru la Sanattii nu este silit sa dea chiar toate asistentelele pe spate!! Si doctoresele ...) si un inginer de la Freedom House ptr Justitie . As observa ca pana si Maria Bobu (ultimul monistru comunist la justitie si soția lui Emil Bobu) avea o o doploma de la  Facultarea de Drept .
Ce-i drept dna de la Freedom House a tit viorbits despre coruptie ... si se da si ea experta .. insa in ce consta expertiza sa?!
A  faut macar un singur dosar? In calitate de ofiter , procuror,  expert (macar financiar)?!  NU!!!
Ea este de la Freedom House !!

Ea cere explicatii nu le da!!
Asa ca atunci cand unii au indraznit sa ii puna niste intrebari dna inginer Cristina Guseth a tacut .... sau mai rau s-a autofaultat.. aratand ca nu stie ce zice si ca de fpat nu poate explica nici ce intelege ce e aia "juridic" si ce este aia "judiciar" .. ea doar ca citit cuvintele in niste acte ..
Sau "face ceva" cu imunitatile : „Eu acolo m-am blocat şi am uitat de imunitate, despre care tot vorbim, pe care o au în caz de percheziţie, de arest preventiv parlamentarii. " Ca sa o citez - una este sa citesti si alta sa intelegi ce citesti .. si as adauga poti sa vorbesti si cu totu si cu totul despre altceva ...
Si apoi explicatia halucinanta

"A fost o situaţie în care eu am simţit o energie negativă împotriva mea şi, în pofida acestui lucru şi a unui experienţe extrem de dificile, va trebui să colaborez şi să mă supun puterii legislative în statul român (...) Nu sunt pregatită. Dar o să mă pregătesc. Pentru mine o să fie mult mai greu. Nu sunt pregatită în sensul faptului că nu am educaţie juridică. Tocmai de asta, eu cred că acolo pot reprezenta justiţiabilul. Şi ei trebuie să înţeleaga ceea ce este în legi. Legea nu este apanajul unor oameni cu pregatire juridică. Legea se aplică oamenilor. Deci, eu voi reprezenta acei oameni şi voi face un efort suplimentar ca să înţeleg şi să iau decizia buna”. Cristina Guseth a mai explicat şi de ce s-a bâlbâit când a fost întrebată de regimul imunităţilor: „Eu acolo m-am blocat şi am uitat de imunitate, despre care tot vorbim, pe care o au în caz de percheziţie, de arest preventiv parlamentarii. Nu poţi să le spui în faţă pentru că, totuşi, cu oamenii aceştia trebuie să colaborezi şi atunci, da, mi-a fost greu să le spun lucrul acesta...

Energie "negativa" Sa zic asa se intoarce flacara violet?
Pe asta incep sa o banui ca umbla si pe la vrajitoare  (nu ar fi chair singura "intelctuala" ... la acelsi nivrl intelctual cu Zavoranca!).

Insa findca perseverare diabolicum est si pen'ca finis coronat opus dna cu telecomunicatiile de la Freedom House ("Yes Boss! Yes Sir!!") continua cu afirmatiile gen "coltul copiilor" (Radio Romania Actualitati, programul Matinal la 7:45)

"În pofida acestei umilințe, rămân să duc România în structurile euroatlantice"
Ma rog umilita inteleg - a fost prinsa ca nu stie ..
Insa ce o intelege ea prin "să duc România în structurile euroatlantice"?!

Poate dna Cristina Guseth nu a aflat (a citit , a auzit dar nu a intels!)
dar:

Romania face parte din structurile euroatlantice!
Romania face parte din NATO - structura "atlantica"
par excellence : North Atlantic Treaty Organization - din  29 martie 2004 (data aderarii)
Romania face parte din Uniunea Europeana -
par excellence  structura "europeana" - din 1 ianuarie 2007

Deci : UNDE dracu VREA SA NE DUCA directoarea Freedom House? Cumva si in Hasldstadt sau feudalism?!

Ca sa o citez : Suntem la un moment în care trebuie sa învestim un Guvern, nu am ajuns sa facem toate actiunile. Suntem intr-un moment de criza de incredere.

Criza de incredere? Cine nu are incredere in cine?!

Cine nu are incredere?
"Strada" ghidonanta de Freedom House care are o directioare ce  nu a aflat ca Romania este membra a NATO si UE?! Si care vrea sa duca Romania in NATIO si UE?!

In cine nu are incredere?
In "clasa politica" care a aderat la NATO si UE ?!
Condusa de cine aceasta "strada" ? De Freedom House, SAR, EFOR samd adica grupuscle presupus "civice" care fac politica non stop?
Si care la prima hop incepe sa vorbeasca desrpe "nwergi negative" si "umilinte" imginare?!

Asa am ajuns sa avem un cabinet de "tehnocrati" fara τέχνη ‎(tékhnē) a caror unica "arta" (tékhnē) consta sa bolboroseasca cuvinte pe care nu le inteleg si sa pretinda .. "ceva". Da sa nu ii intrebi ce este acel ceva ca inseamna sa ii "umilesti"!!!

Uite d'aia deviza "strazii" este azi
Ilithiótitocratia salveaza Romania!!

ηλιθιότητα (ilithiótita)

An idiot in Athenian democracy was someone who was characterized by self-centeredness and concerned almost exclusively with private—as opposed to public—affairs. Idiocy was the natural state of ignorance into which all persons were born and its opposite, citizenship, was effected through formalized education. In Athenian democracy, idiots were born and citizens were made through education (although citizenship was also largely hereditary). "Idiot" originally referred to "layman, person lacking professional skill", "person so mentally deficient as to be incapable of ordinary reasoning".
[........]
In 19th and early 20th century medicine and psychology, an "idiot" was a person with a very severe intellectual disability(din Wiki)
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 79
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum