Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Europa te halesc!

In jos

Europa te halesc! Empty Europa te halesc!

Mesaj  Admin Dum Noi 22, 2015 1:07 pm

De prin ziare adunate si bizonic prezentate  adica Vaz enorm si simtz monstruos!

In tmp ce noi ne "invartm" de un guvern "tehnocrat" cu parfum  bruxeloaz  sa vedem ce mai face coana Joitica pardon Europa Merkeloazei Cretin Demagoage ...
Europa te halesc! Alerta-teorism-Bruxelles-armata
Europa te halesc! Police-and-army-vehicles-at-Central-Station
Nu  nu este un oras ocupat militar. Cel putin nu de un invadator ...
Este dopar Briucselul capitala ORRORpei

Jean-Claude Juncker i-a scris lui Vladimir Putin sugerându-i intensificarea relaţiilor UE cu Uniunea Eurasiatică

Jean-Claude Juncker i-a scris lui Vladimir Putin zilele trecute, pledând pentru intensificarea relaţiilor comerciale între Uniunea Europeană şi Uniunea Economică Eurasiatică (UEE), o organizaţie economică şi politică ce este condusă de Rusia, scrie Reuters.

Totuşi, şeful CE condiţionează accelerarea schimburilor comerciale de stabilizarea situaţiei în estul Ucrainei, unde are loc de un an şi jumătate un conflict separatist soldat cu peste 7.000 de morţi. Iniţiativa preşedintelui Comisiei Europene evidenţiază importanţa pe care o acordă relaţiilor bune dintre UE şi Rusia. "Spre regretul meu, relaţiile Uniunii Europene cu Rusia nu s-au putut dezvolta în ultimul an", i-a scris Juncker lui Putin. Jean-Claude Juncker a explicat că le-a cerut funcţionarilor Comisiei Europene să identifice modalităţi pentru apropierea Uniunii Europene de Uniunea Economică Eurasiatică.
Luna trecută, şeful CE declara că UE este necesar să-şi restabilească "relaţiile practice" cu Rusia şi să nu lase Statele Unite să "dicteze" în această politică. „Trebuie, o spun deschis, să îi tratăm pe ruşi corect. Ştiu din discuţiile mele cu preşedintele rus Vladimir Putin că nu acceptă fraze ca atunci când Barack Obama a spus că Rusia este o putere regională. Ce vrea să însemne asta? Nu vorbim astfel Rusiei!", declarat Juncker cu prilejul unei dezbateri organizate la Passau, în sudul Germaniei. „Rusia vrea să fie tratată de la egal la egal şi aici ruşii au dreptate“, a spus el. „Nu trebuie alungaţi din faţa scenei, pentru că, aşa cum am văzut, fac să se vorbească repede despre ei“, a subliniat preşedintele Comisiei Europene.

Citeste mai mult: adev.ro/ny2rda

Adica te pup si-n cur Rusie iubita!!!
Insa Junckeru este si sefu UE si mai este si el Cretin Demogog din partidul Popular (sau poponar?) European...
Ia de aici neamule!


Copiii unui român din Norvegia au fost luaţi din familie cu Poliţia. Părinţii ar fi fost denunţaţi pentru „creştinism radical şi îndoctrinarea copiilor


Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, care a locuit în România până în urmă cu 10 ani, locuind în prezent în Norvegia, au rămas fără cei cinci copii după ce micuţii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, a relatat cazul susţinând că din primele date acţiunea ar avea la bază chestiuni de ordin religios.

Printr-un apel transmis pe mai multe site-uri creştine şi pe reţeaua socială Facebook, creştinii din România sunt chemaţi să susţină în rugăciune familia unui român stabilit în Norvegia, Marius Bodnariu, căruia autorităţile norvegiene i-a luat zilele trecute copiii. Familia românului, care era membră a Bisericii Penticostale Philadelphia din Bucureşti înainte de a se muta în Norvegia, a rămas într-o primă fază fără cei patru copii mai mari, ulterior rămânând şi fără copilul cel mai mic, în vârstă de doar trei luni. Cei cinci copii au fost luaţi din familia Bodnariu în cursul săptămânii trecute, informaţia fiind făcută publică de fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, Daniel Bodnariu.
Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană, care a locuit în România până în urmă cu 10 ani, locuind în prezent în Norvegia, au rămas fără cei cinci copii după ce micuţii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. Fratele lui Marius Bodnariu, care locuieşte în România, a relatat cazul susţinând că din primele date acţiunea ar avea la bază chestiuni de ordin religios.

Luni 16 noiembrie cele două fete, Eliana şi Naomi, sunt luate de la şcoala de Protecţia Copilului şi duse într-un loc secret. Apoi, Protecţia Copilului împreună cu Poliţia vin acasă şi iau şi pe cei doi băieţi Matei şi Ioan, iar Ruth cu bebeluşul Ezekiel (trei luni) este arestată şi dusă la Poliţie. După mai multe ore de interogatoriu, Marius şi Ruth au fost lăsaţi să plece acasă împreună cu bebeluşul. De atunci şi până la această oră, nici Marius şi nici Ruth nu i-au mai văzut pe cei patru copii mai mari”, scrie fratele românului din Norvegia, pe Facebook. Potrivit aceleiaşi surse, ziua următoare, în 17 noiembrie „Protecţia Copilului, însoţită de patru politişti, vine acasă şi ia bebelusul de trei luni de la mamă, pentru că au considerat mama ca fiind periculoasă. Tot atunci i-au spus lui Ruth despre copii, că sunt daţi la două familii, că s-au integrat foarte bine şi că nu le este dor de părinţi”.

Daniel Bodnariu povesteşte că miercuri, cei doi părinţi s-au întâlnit cu un avocat care le-a spus că aveau dreptul să fie informaţi despre acuzaţiile ce li se aduc. „De asemenea au aflat că mama care alăptează are dreptul de a-şi hrăni bebeluşul. Tot miercuri am reuşit pentru prima oară să vorbesc cu Marius câteva minute. Tot atunci au aflat şi că bebelusul a fost trimis în Bergen, oraş aflat la o distanţă de 3-4 ore de mers cu maşina de localitatea lor”, a mai relatat fratele românului din Norvegia. Bărbatul povesteşte că joi părinţii au plecat spre Bergen pentru a-şi vedea bebeluşul, însă doar mama a putut să stea pentru câteva ore cu copilul.
Mai multe detalii nu pot să dau pentru a nu afecta în sens negativ situaţia lor. Cert este ca s-au făcut multe abuzuri trecând chiar şi peste legea lor care este şi aşa foarte dură. Ceea ce eu am scris pe scurt acum este un lung calvar prin care au fost nevoiţi să treacă şi nu poate fi descris pe deplin în cuvinte. Denunţul de la care s-a pornit a cuprins, printe altele, acuzaţia că părinţii şi bunicii sunt creştini radicali şi işi îndoctrinează copiii”, a mai scris Daniel Bodnariu pe Facebook. Din primele date se pare că acţiunea în forţă a Poliţiei şi Protecţiei Copilului din Norvegia are la bază un denunţ depus de o profesoară de la şcoala copiilor după ce una din fetiţe a cântat o melodie creştină. Luni, 23 noiembrie, copiii cei mari ai familiei Bodnariu vor fi audiaţi şi se va stabili, care este situaţia exactă, care sunt acuzaţiile aduse şi care vor fi paşii pe care îi va urma Protecţia Copilului. „Dacă nu sunt suficiente probe, atunci copiii ar trebui să le fie daţi acasă. Pentru asta ne rugăm şi noi. Dincolo de orice alte acţiuni, important este că părinţii să fie reuniţi cu copiii lor”, a mai arătat Daniel Bodnariu.

Citeste mai mult: adev.ro/ny65ki

Pentru ca  fetita a cantat  o melodie creştină!!! Atuci ce facem cu ungurii care una doua se apuca  sa cante nu'sh ce Psalm?

Dar va inchipuiti ce ar fi daca asa ceva s-ar fi intamplat in Romania?
Ce spume ar fi facut SUA (nu se amesteca!) sau 'crestinu' cel cretin de Juncker?!

Ma rog Norvegia nu este membra UE ... insa oare ce ar fi fost daca in loc de romani pocaiti ar fi fost vorba de musulmani irachieni?!
A da. Nu  niste crestini radicali au provocat atentatele de la Paris!


La o săptămână de la atacurile de vineri, 13 noiembrie, din Paris, cartierul teroriştilor din Bruxelles a fost luat la puricat de trupele anti-tero. De aici se răspândeşte teroarea în întreaga Europă.

La 1 ianuarie 2015, numărul locuitorilor din Molenbeek a fost listat la 95.576. Este zona cu cea mai mare densitate de populaţie: pe 1 km pătrat locuiesc 16.000 de suflete. Majoritatea sunt de origine musulmană şi se adăpostesc în blocurile muncitoreşti din apropierea unei foste fabrici de zahăr. În ultimii 10 ani, numărul musulmanilor a crescut cu până la 40%. Mulţi dintre ei nu au acte de identitate şi se ascund atunci când se face recensământul.
Europa te halesc! Grafix8789789789_0

Majoritatea sunt de origine turcă şi marocană. Aici s-au dezvoltat formaţiuni radicale precum Sharia4Belgium, care în 2012 şi-a anunţat intenţia de a transforma Belgia într-un stat islamic. Tot aici se fac tranzacţii cu armament şi sunt ascunşi combatanţi ai Statului Islamic. Începând cu 2001 şi până în prezent, pe câmpurile din afara Bruxellesului tinerii radicalişti se antrenează în lupta de comando. Tot aici şi-a făcut ucenicia şi creierul atentatelor din Paris, belgianul de 26 de ani, Abdelhamid Abaaoud, care a fost ucis în urma operaţiunii din cartierul Saint-Denis.
Vineri (20 noiembrie), poliţia belgiană a demarat o razie amplă în căutarea posibilelor celule teroriste. Iar sâmbătă (21 noiembrie), premierul belgian Charles Michel a declarat că alerta teroristă a fost ridicată la nivelul maxim “în urma unor informaţii privind riscul unui atentat similar celor de la Paris. Respectiv “atentate care ar putea fi comise în mai multe locuri, de mai mulţi indivizi”. Potrivit presei, produse chimice şi explozibili ar fi fost găsiţi la Molenbeek. Potenţiale ţinte ar fi centrele comerciale, transporturile în comun etc. Prin urmare, metroul din Bruxelles a fost închis cel puţin până azi după-amiază.

8 zile de groază la Paris
Europa te halesc! 1-8789778
 -  13 noiembrie 2015. Şapte atacatori coordonaţi de Abdelhamid Abaaoud încep cea mai sângeroasă operaţiune din ultimii 50 de ani: 133 de oameni sunt ucişi şi 350 de răniţi.
   -    14 noiembrie 2015. Se declară stare de alertă ridicată, iar la metrou şi în alte locuri publice, trupe de elită patrulează pentru menţinerea ordinii.
     -  15 noiembrie 2015. Intervenţii în forţă au loc în mai multe cartiere din Paris în căutarea supecţilor implicaţi în atentatele de vineri.
     -  16 noiembrie 2015. Nu mai puţin de 15.000 de militari profesionişti sunt dizlocaţi în zonele cu aglomeraţii urbane din Franţa. În alteţări din Europa se ridică nivelul de alertă teroristă.
     -  17 noiembrie 2015. Inclusiv la Turnul Eiffel şi la Louvru, militară înarmaţi până în dinţi patrulează şi legitimează suspecţii în căutarea unor posibile piste.
     -  18 noiembrie 2015. Are loc atacul poliţiei din cartierul Saint-Denis. Abdelhamid Abaaoud este ucis şi o tânără blondă de origine franceză se aruncă în aer.
     -  19 noiembrie 2015. Clădirea de la numărul 8 arată ca după război: 5.000 de gloanţe s-au tras în pereţi şi au fost detonate 10 dispozitive explozive.
     -  20 noiembrie 2015. Raziile continuă în Paris, Marsilia şi Lyon în căutarea unor posibili suspecţi implicaţi în atentatele de la 13 noiembrie.
     -  21 noiembrie 2015. Serviciile secrete franceză discută despre posibilitatea unor atacuri chimice asupra Parisului.

Cica zilili astea Bruxelul e ca naiba. Strazi goale si armata pe strazi. Metroul ewste inchis ..Armata este si pe strazile Parisului..Belgia ridică alerta teroristă pentru Bruxelles la nivelul maxim. Autorităţile vorbesc despre o ameninţare iminentă

„Ca urmare a celei mai recente evaluări, centrul a ridicat nivelul de alertă teroristă la 4, care semnifică o ameninţare foarte serioasă pentru regiunea Bruxelles”, a anunţat Organizaţia de coordonare pentru analiza ameninţării (OCAM), citată de AFP. „Analiza arată o ameninţare serioasă şi iminentă şi necesită măsuri specifice de securitate şi recomandări speciale pentru populaţie”, se mai arată într-un comunicat al instituţiei care face parte din Ministerul de Interne belgian.

Centrul le-a cerut belgienilor să evite zonele aglomerate, citând "concertele, marile evenimente, gările şi aeroporturile, transportul în comun", precum şi zonele comerciale foarte frecventate. Guvernul a recomandat de asemenea anularea meciurilor de fotbal programate în weekend şi celor 19 localităţi care compun Regiunea Bruxelles să ia în considerare anularea tuturor evenimentelor majore. Liga profesionistă de fotbal din Belgia a anunţat că meciurile din acest weekend se vor desfăşura conform programului, în pofida recomandării Guvernului de a le anula.

În conferinţa de presă a Guvernului Federal s-a precizat că s-a declarat nivelul 4 de alertă teroristă deoarece există ameninţări de atac similare cu cele din Paris. „Deja aud că a fost anulat concertul lui Johnny Hallyday, muzee mari din Bruxelles sunt închise, trenurile nu mai opresc în toate staţiile, Universitatea Liberă din Bruxelles şi-a anulat toate cursurile şi activităţile, Moş Nicolae nu-şi mai face apariţia tradiţională pe străzi cu alai şi bomboane (dragii copii care-l aşteaptă!). Până şi concertul lui André Rieu, care trebuia să aibă loc mai departe de Bruxelles, a fost anulat. Sunt mobilizate trupe suplimentare ale poliţiei şi armatei“, transmite Nicoleta Beraru din Belgia.

Citeste mai mult: adev.ro/ny5h4i

Dar cum atoritatile au dormit in cizme populatia se cam sucare si reactioneaza ..

Val de islamofobie în Franţa după atentatele de la Paris

Incidentele anti-musulmane, printre care atacuri asupra femeilor şi grafitti cu mesaje de ură, au crescut vertiginos în Franţa în săptămâna ce a urmat atacurilor teroriste de la Paris, soldate cu 130 de morţi, spun două grupuri care monitorizează situaţia. Ştiri pe aceeaşi temă Belgia ridică alerta teroristă pentru Bruxelles la nivelul maxim.

Observatorul Naţional al Islamofobiei, grup legat de Consiliul Naţional Musulman din Franţa, a înregistrat 32 de incidente antimusulmane în această săptămână. Instituţia înregistrează de obicei 4-5 astfel de incidente pe săptămână, a declarat liderul său, Abdallah Zekri, citat de Reuters.

Şi Colectivul Împotriva Islamofobiei în Franţa (CCIF), o organizaţie independentă, spune că a înregistrat 29 de incidente anti-islam. Un vârf al evenimentelor anti-musulmane a avut loc în ianuarie, când Observatorul a înregistrat 178 de astfel de incidente după atacurile de la revista Charlie Hebdo şi de la un supermarket evreiesc.

Comunitatea musulmană din Franţa are cinci milioane de membri şi reprezintă opt la sută din populaţia ţării.

Musulmanii au devenit duşmanul din interior”, a Louati, adăugând că media nu a raportat corect incidentele.

Un incident raportat intens de media a fost cel în care un bărbat a lovit o tânără ce purta văl, în Marseille, miercuri, i-a tăiat hainele cu un cutter şi a numit-o teroristă. Însă un alt incident, în care o femeie ce purta văl a fost lovită cu un căruţ de cumpărături în Lyon nu a beneficiat de aceeaşi atenţie.

În ziua care a urmat atacurilor din Paris, şase protestatari dintr-un miting anti-imigranţi din Pontivy au bătut un tânăr de origine nord-africană care trecea prin apropiere, mai spune Louati.
El a menţionat un alt incident care a avut loc duminica trecută, în care un bărbat turc ce se afla în faţa unui restaurant cu profil arăbesc din Cambrai a fost împuşcat în spate dintr-o maşină din care ieşea un steag al Franţei. Bărbatul a suferit doar răni minore în urma evenimentului. „Ei caută bărbaţi de culoare închisă”, a spus Louati.

Şi grafitti cu mesaje anti-musulmane au apărut pe teritoriul Franţei. În Evreux, primăria şi alte clădiri au fost acoperite cu mesaje precum „Moarte musulmanilor” sau „[cu] valiza sau [în] sicriu”, o referire la felul în care oamenii vor ca musulmanii să părăsească oraşul lor.

În Paris şi Pontarlier au fost desenate svastici pe mai multe moschei, iar reţelele sociale abundă, la rândul lor, de mesaje anti-musulmane.

Louati mai spune că poliţiştii folosesc starea de urgenţă instituită după atentate pentru a comite violenţe împotriva musulmanilor, pentru a percheziţiona case şi pentru a îi pune pe aceştia sub arest la domiciliu. În Nisa, o fetiţă care dormea a fost rănită de poliţie în timpul unui raid la locuinţa sa, iar o moschee din Paris a fost lăsată cu găuri în tavan şi geamuri şi uşi sparte în urma unui raid similar.

Citeste mai mult: adev.ro/ny6x7s
Mde onorabilul Louati  ar fi trebuit s afie ceva mai atent atuinci cand unele cartiere deveneau "impenetrabile"  pentru autoritailor franceze ..
Azi ...

Europa te halesc! Military-Presence-in-Paris
Da este turnu Eiffel, Paris!
Si nu nu sunt (inca) soldati germani! Sunt soldati francezi care nu viziteaza tirnu Eiffel ci il pazesc ...
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum