Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei

In jos

Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei Empty Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Dec 05, 2015 10:38 am

URAAA!!!!!!!!!
Tineri frumosi si liberi care indignati de "masacrul" de la Colectiv incep sa vaza cu cohii lor rezultatele "contestatiei" lor si "roadele"  agitatiei lor cupa formula "unde dai si unde crapa"..

Guvernul Ciloannis a anuntat prin capul Ciol ca marirea salriilor se amana ... mometan ramane la 1050 (nenorocitii aia de "banditi PSD" l-au majorat cu vreo 200 de lei) .. Cica dintai sa faca studiu de impact:

Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei 189px-Dacian_Ciolo%C5%9F_2012-05-10Am iniţiat un studiu prin care să vedem în ce măsură ar eroda competitivitatea României şi astfel ar fi afectată întreaga economie românească. Ca urmare a acestui studiu vom decide şi posibilele tranşe în care vor fi făcute aceste creşteri salariale. La nivelul Uniunii Europene, multe state membre realizează creşterea salariului minim pe baza unor modele economice foarte clare prin care se pun în echilibru, se pun în aceeaşi pagină, toate aspectele care decurg din creşterea salariului minim, aspecte pozitive şi negative, astfel încât creşterea salariului să nu se facă ad-hoc şi să nu afecteze economia“ Anca Dana Dragu sinistra de la Finante (cf ZF 10386)
Conform sursei citate ar fi vorba de
 Mai mulţi bani pentru salarii. Surpriza bugetului Cioloş: investiţii în scădere faţă de 2015
Ministrul de resort a susţinut că valoarea investiţiilor va creşte în 2016 faţă de acest an cu aproximativ patru miliarde de lei. În realitate însă investiţiile scad faţă de cele care au fost programate în legea bugetului pe 2015. Doar dacă ele se realizează au şansa să fie peste cele din acest an, având în vedere subfinanţarea investiţiilor în 2015, în ciuda promisiunilor şi a programărilor bugetare.
Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei Big_lso_0359
Au sanse ... cam cate aveam si io sa castig 27  milioane alaltaieri la loto, (am reusit sa nu ghicesc nici un numar ...)

Da sa ne intoarcem la salarii :
Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei Tabel-evolutie-salariu

Creşterile succesive foarte agresive de salariu minim în ultimii ani şi cele intenţionate pentru anul următor pot crea o problemă, în primul rând, de competitivitate. Deja se instalează prea mult povara salariului minim. Este adevărat că salariul minim nu este prea mare, dar tot la fel de adevărat este că salariul mediu este foarte mic“, ne spunea, în urmă cu două luni, Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal. Costurile cu forţa de muncă reprezintă o treime din costurile totale ale companiilor. Deşi angajaţii par avantajaţi, în timp, majorarea salariului minim erodează întreaga economie pentru că guvernul nu poate creşte productivitatea prin simpla emitere a unei hotărâri. Câştigătorul cert este statul care practică, astfel, o impozitare ascunsă. De exemplu, de la 1 iulie, când a avut loc cea mai recentă majorare, la 1.050 lei brut, costurile angajatorilor au fost mai mari cu 93 lei pentru fiecare angajat, 53 lei revenind acestuia, iar 40 lei bugetului.
Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei Tabel-salariati
(sursa ptr poze si citat : http://www.capital.ro/guvernul-ciolos-ingheata-salariul-minim.html)

Iar capul Annis (sau baza, radacina ,coada) regimului a avut o intalnire de urgenta cu directorul FMI, Poul Mathias Thomsen...

Poul Mathias Thomsen ... mai tineti minte ?!

"Poul Thomsen a fost negociatorul FMI pentru România în perioada 1996-1998.

Mine închise şi inflaţie galopantă

Thomsen, de origine daneză, a fost unul dintre autorii celui mai dur program de reformă economică impus României de FMI şi Banca Mondială în acea perioadă.

Iată câteva efecte ale acelui program:
- cursul valutar a crescut peste noapte de la 4.000 lei/USD până la 10.000 lei/USD pentru a se stabiliza ulterior la 7.000-8.000 lei/USD; - guvernul Ciorbea a fost nevoit să înceapă procesul de închidere a minelor, care a costat peste un miliard de dolari;
- s-au întocmit celebrele liste de întreprinderi de stat care trebuiau închise;
- a început procesul de "spargere" a coloşilor de stat din transportul feroviar sau din energie;
- preţul la benzină a sărit în aer, la fel ca şi preţurile la câteva produse de bază;
- inflaţia a urcat, în 1997, la 300% (pe tot anul, inflaţia a fost de 154%, dar în anumite luni a urcat şi la o rată anualizată de 300%);
- dobânzile bancare au sărit practic în aer, ajungând la 150-200% pentru creditele în lei;
- în 1998-1999 România a fost la un pas să intre în încetare de plăţi, o idee care fusese sugerată chiar de FMI.
Citeste mai mult: adev.ro/nyu54n
"

Ati observat ?!
României i s-a sugerat de catre FMI (Poul Mathias Thomsen) să intre în încetare de plăţi!!! (si adoratorii Tzapului zic ca dimpotriva,  ei, CDR istii cu 15.000 de "specialisti"  ne-ar fi salvat de incetarea de plata!!)
Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei WWMFPB3BV5MFI3IA6IPVAD8H0
Emil si 15.000 de specialisti apud Goya

Adica in timpul Zodiei Tzapului (belit) (d)Ebil eram "ajutati" sa ajungem precum Grecia acu nu mult timp ... (cu rezultat previzibil o "ucraienizare" a Romaniei .. unica problema ar fi care ar fi fost "Crimeea" noastra??!) Noroc cu Dragonul Celest ...

Si ce s-o fi discutat cu incet (rar) vorbitorul nostru campion la avzarlitu cu paltonu?!

"În cadrul întrevederii, au fost discutate perspectivele pozitive ale economiei României, dar şi unele evoluţii de la nivel european. De asemenea, a fost evidenţiată necesitatea continuării reformelor economice, în special în privinţa guvernanţei corporatiste şi a calităţii actului administrativ, într-un context de predictibilitate fiscal-bugetară şi financiară", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Comunicatul Administraţiei Prezidenţiale nu face nicio referire la discuţiile care au avut loc în luna octombrie între Guvern şi misiunea FMI în România în vederea încheierii unui nou Acord.

Directorul Fondului Monetar Internaţional pentru Europa, Poul Mathias Thomsen, se va întâlni vineri şi cu premierul Dacian Cioloş, dar şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru a discuta despre evoluţiile şi perspectivele economice şi politicile viitoare.

Dar atentie !! mare la ce urmeaza:

"Poul Thomsen, director al Departamentului European al FMI, va efectua o vizită la Bucureşti pe 4 decembrie 2015, ca parte a vizitelor sale regulate în ţările din regiune. El are programate întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Dacian Cioloş, guvernatorul Mugur Isarescu şi alţi omologi, pentru a discuta despre evoluţiile şi perspectivele economice şi politicile viitoare", a declarat reprezentantul rezident al FMI în România şi Bulgaria, Guillermo Tolosa, într-o informare transmisă vineri.

Klaus Iohannis a avut, pe 20 octombrie, o întâlnire cu delegaţia FMI, în urma discuţiilor Administraţia Prezidenţială anunţând că există serioase rezerve că România îndeplineşte condiţiile pentru a beneficia de un acord de tip Flexible Credit Line.

În condiţiile în care "există serioase rezerve că România îndeplineşte condiţiile necesare pentru a beneficia de un acord de tip Flexible Credit Line", în cadrul întrevederii cu delegaţia FMI, preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la vulnerabilităţile care pot afecta cadrul fiscal-bugetar viitor.

La finalul lunii septembrie, fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici anunţa că România va cere în mod oficial FMI, în acest an, încheierea unui nou acord de împrumut, iar negocierile se vor concentra pe implementarea de reforme structurale, şi nu pe deficitul bugetar.

Delegaţia FMI a plecat din România pe 21 octombrie, transmiţând că încurajează Guvernul să implementeze guvernarea corporativă "în manieră acoperitoare" şi să impulsioneze mediul privat să se implice în întreprinderile de stat, prin privatizări, dar avertizează că progresele către convergenţa economică vor fi lente fără a moderniza infrastructura de transport.
http://www.mediafax.ro/economic/intalnire-intre-directorul-fmi-pentru-europa-si-presedintele-klaus-iohannis-premierul-dacian-ciolos-si-guvernatorul-bnr-14908697

Deci , aranjand cronologic evenimentele :

a) la finele septembrie fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici anunţa că România va cere în mod oficial FMI, în acest an, încheierea unui nou acord de împrumut
b) intre 20 si 21 septembrie a avut loc o vizta a uneior delegatii FMI
Klaus Iohannis a avut, pe 20 octombrie, o întâlnire cu delegaţia FMI, în urma discuţiilor Administraţia Prezidenţială anunţând că există serioase rezerve că România îndeplineşte condiţiile pentru a beneficia de un acord de tip Flexible Credit Line.
Pe 21 delegaţia FMI a plecat din România  transmiţând că încurajează Guvernul să implementeze guvernarea corporativă "în manieră acoperitoare"
c)Vineri, adica IERI, reprezentantul rezident al FMI în România şi Bulgaria anunta vizitat fulger a lui Poul Thomsen. Tot vineri, adica IERI,
Poul Thomsen a discuta urgent si pe rand cu Kaiser Klaus, cu Ciolos si Mugurel cel Etern ... adica cf unei exprsii der p0e vrema "comunismului" sefu' de l;a Centru i-a "bagat in sedinta"!
Si tot aseara Ciolos ne anunta ca ... Salariul minim va fi îngheţat!

Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei Klaus_Iohannis_s-a_intalnit_cu_Poul_Mathias_Thomsen,_dorectorul_FMI_pentru_Europa
Presedintele ales al  Romaniei , Kaiser Klaus, ascultand
Tineri frumosi si liberi au luat ţeapă si Romania odata cu ei His-masters-voice

Asta or fi cerut mucosii ?!  
Concluzia a fost spusă de deputatul Eugen Nicolicea. Duminică la amiază, la TVR 1, el a spus râzând şi a repetat cu satisfacţie: ”Demonstranţii au luat ţeapă!” (http://m.cotidianul.ro/article.php?id=271485)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum