Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tebocrtie sau Incompettenocratie?

In jos

Tebocrtie sau Incompettenocratie? Empty Tebocrtie sau Incompettenocratie?

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Iun 02, 2016 10:47 am

Tehnocrat o fi traducerea in romana a incomptetentului francez?
Ma rfer la madam Pruna de la Justitie. Care s]rin consideratiile ei cu proviore la supriminitatea advocatolor ... so=a de mostrata cu varf sdi ondesat incompetenta !

Ia sa luam nitel la mana bigrafiaPurei asa cum apare in wiki :
Raluca Alexandra Prună (n. 24 septembrie 1969, București, România)...
A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Ecologică București în anul 1994 și a obținut licența în drept la Universitatea Al. I. Cuza Iași, în februarie 1996. În perioada 1992 - 1997 a urmat cursurile Facultății de Filosofie, Universitatea București și în perioada 1997 - 1998 a urmat cursurile de masterat la Universitatea Central Europeană, Departamentul de Științe Politice, Budapesta, Ungaria. A fost bursier Tempus în perioada martie – iulie 1997 la Universitatea Paris VII Nanterre, departamentul de Filosofie. În anul 2002 Raluca Alexandra Prună și-a întrerupt programul doctoral început în anul 2000 la Universitatea București, Facultatea de Filosofie

Hm .. inevitabilele sudii  de gargarageala fara fond ... INSA observ :
- studii la intrepinderea mica a lui Dolphi Drimmer zisa "Universitatea Ecologică". Asta desi in anul ala erau ceva mi multe.locuri la Drept decat in RSR (eu , la FF am intrat la o concurenta de 18, ciosvarta pe un loc!) Adica dai banu si termini.
- licenta in 96  dupa 2 ani de la terminarea stuidoolor. Un an ptr a invata ceva materie as zice eu .. (am mai vazut absolvente de la intreprinderea mica... eu duopa 20 de ani de la basolvore (ff si nu am praticata) stima ceva mia mult deat abssolventele "la zi"
- cursurile de masterat la Universitatea Central Europeană (budapesta . Gicu Soros .. aszice ca iti trebuia o recomandare politica!)
- bursier Tempus in 1997. Guvernu CDR da.. cam la fel ceva PCR politic CDRist a cam fots necesar (i epoca am "aplicat" al unele teme pe abni europeni.. Aplicat nu io ci colectivu meu)

Cariera
- noiembrie 1996 - septembrie 2000   ,avocat, Baroul București
septembrie 1999 - septembrie 2000  ,
- Asociatia Romana pentru Transparenta / Transparency International din România, Consilier juridic si membru fondator (pro bono)

Pro bono pro bono dar facea bine la dosarul politic! SI nu ma lutaiu ca Trraparency ala nu are legaturi cu politica CA ARE! Na dovada

ianuarie 2000 - octombrie 2000  , colaborări cu USAID, Banca Mondiala, Centrul de Drept Constituțional European
USAID! adica politica nu tehnocratia.. Ca intre noi fie vorba am asa o banuiala ca cariera de avocata nu decrugea stralucit ca altfel nu ar fi avut timp de usaideala si bmondialita
E si acu incepe cariera cica "tehnocratica" cica bazata pe "meritocratie" (PCR politic)

- octombrie 2000 - decembrie 2004 ...
Delegația Comisiei Europene în România Manager al portofoliului Justiție, afaceri interne si anti-corupție.
- iunie 2005 - iunie 2008   ,
Asociatia Romana pentru Transparenta / Transparency International România, Președinte, membru al comitetului de etică (pro bono)
- ianuarie 2005 - mai 2007  ,  
Consiliul Uniunii Europene - Secretariatul General / Serviciul Juridic, jurist lingvist
- iunie 2007 - decembrie 2008 ...
Comisia Europeană Jurist si coordonator de program, Directia Generala Justitie, Libertate si Securitate (DG JLS) – Unitatea Managementul fluxurilor de migrație
- ianuarie 2009 - mai 2010  , ...
Comisia Europeană - Policy officer, Directia Generala Afaceri Interne (DG HOME) - Unitatea Lupta împotriva criminalității organizate
- iunie - septembrie 2010 ,
Parlamentul European - Asistent parlamentar

Asistent parlamentar , adica un parlamnetar strsburgaozar a amgajat un , pe romnmeste , secretar.. pe care l-a promovat

- septembrie - noiembrie 2010  ,
Comisia Europeană - Policy officer - Directia Generala Afaceri Interne (DG HOME) – Unitatea Lupta împotriva criminalității organizate
- noiembrie 2010 - octombrie 2012 ,
Comisia Europeană - Șef de unitate, Directia Generala Antreprenoriat si Industrie (DG ENTR) - Unitatea Piață internă si acquis comunitar
- octombrie 2012 - iunie 2015 ,
Comisia Europeană - Șef de unitate, Directia Generala Piata interna, antreprenoriat, indistrie si IMM-uri (DR GROW) - Unitatea Libera circulație a mărfurilor în sectoarele nearmonizate (Articolele 34-36 Tratatul pentru Functionarea Uniunii Europene)
- iunie - noiembrie 2015 ,
Comisia Europeană - Consilier coordonator, Directia Generala Piata interna, antreprenoriat, industrie si IMM-uri (DR GROW) - Unitatea Politica privind piața unică, recunoașterea reciprocă și supravegherea pieței


Obervati ce cariera in "dinti de fierestrau"? Ce "continuitate"?  Cum un "jurist-lingvist" (traducator care cunoste termenii juridici) devine brusc specilaist la "Unitatea Lupta împotriva criminalității organizate" ? Ce expereinta avea? 4 ani de avocatura ani in care se mai ocupa de un masterat in stiinte politice la Budapesta,  de un doctorat ... adica scuze dar nu cred ca se cam pricepea la  "criminalitate organizată" (adica nu fusese orgab de urmrire mici penala, nici fiscala nici financiara)
Si care brusc devine Șef de unitate, Directia Generala Antreprenoriat si Industrie ... unde pare a-si fi gasit "vocatia" insa in domeniul cam cetos al politicilor privind piața unică (domniu ce poa fi fascinat ptr un civilist sau comercialist .. dar nu pentru un penalist... cum se "afirmase")
Insa observati o constanta : Transparency International . Si cum devine presedinte la International Romania cum cariera capata aripi ... chiar daca zborul spre inaltimi inseamna si multe mutari de post (explicabile prin ciocnire intre diverse citerii politice care fiecare tine sa isi plaseze "omul" )

SI asta se nummte "meritocfratie" si "tehnocratie". Insa baza.. baza adica aia juridica - a se vedea pe Luju.  Dna Pruna a reusit sa emita vreo 2 absurditati si sa faca in asa fel incat, sub aspect teoretic, ministri de justitie ai RSR  din anii 1970-1989 (multi fosti Pruccori Generali ai TSR!)  sa para ceva mao liberali decat eurobirocrata bruxeloaza!
Asta da performanmta si integreare ORRORpeana!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum