Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Partid de guvernare pierdut mintile. Gasitorului ce recompensa?

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Partid de guvernare pierdut mintile. Gasitorului ce recompensa? Empty Partid de guvernare pierdut mintile. Gasitorului ce recompensa?

Mesaj  Ghita_Bizonu' Dum Apr 30, 2017 9:18 am

Se pare ca impotriva calmului olimpian afisat de Luviu Dragnea omu' se simte strans cu usa si incepe sa comita cestii cam de nefacut.
De exemplu discuta despre un proiect de lege privind Casa Regală a României ....


PSD şi ALDE vor depune în parlament, în cel mult două săptămâni, un proiect de lege care va reglementa statutul Casei Regale a României. Liderul social democrat, Liviu Dragnea, spune că demersul legislativ se impunea, întrucât cabinetul Cioloş a tergiversat adoptarea unui astfel de act normativ . Potrivit proiectului PSD-ALDE, Casa Regală va avea personalitate juridică, iar poziţia de şef al acesteia va fi asimilată unei demnităţi publice. Cheltuielile de funcţionare ale Casei Regale vor fi suportate din bani publici, iar asupra lor va fi întocmit un raport anual care va fi prezentat Parlamentului

cf Radio Romania Actualitati Joi, 27 Aprilie 2017
http://www.romania-actualitati.ro/psd_si_alde_initiaza_legea_privind_statutul_casei_regale_a_romaniei-102082#sthash.uYhyBNxm.dpuf
Despre ce este vorba ? Pai cum cantau gagicile de la ABBA
https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0


Art. 6. – (1) Casa Regală a României are sediul în municipiul Bucureşti, imobilul Palatul Elisabeta, Intrarea Româneşti, nr. 1, sector 1.
(2) Imobilul Palatul Elisabeta se află în domeniul public al statului şi în folosinţa gratuită a Casei Regale a României, pentru o perioadă de 99 de a

Art. 8. – (1) Şeful Casei Regale a României are următoarele atribuţii:
(2) Şeful Casei Regale a României beneficiază de o imdennizaţie lunară, stabilită la nivelul indemnizaţiei unui fost şef de stat.

Art. 9. – (1) Patrimoniul Casei Regale a României este format din bunuri mobile şi imobile, provenind din:
(2) Finanţarea cheltuielilor de funcţionare curentă ale Casei Regale a României se asigură de la bugetul de stat.
(3) Finanţarea activităţilor publice, proiectelor şi programelor Casei Regale a României se asigură din venituri proprii şi de la bugetul de stat, potrivit legii.

Art. 10. – (1) Pentru exercitarea de către Şeful Casei Regale a României a atribuţiilor sale şi pentru asigurarea îndeplinirii acţiunilor, proiectelor şi programelor publice ale Casei Regale a României, se organizează şi funcţionează serviciul administrativ al Casei Regale a României.
(2) Numărul maxim de posturi al serviciului administrativ al Casei Regale a României este de 20 de posturi, inclusiv directorul serviciului administrativ al Casei Regale a României, personal contractual, finanţate de la bugetul de stat.
Sursa : https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com/2017/04/28/textul-proiectului-de-lege-privind-casa-regala-a-romaniei/


Adica sa i aranjam pe Reta fatuca lu' tatuca  
Partid de guvernare pierdut mintile. Gasitorului ce recompensa? Casa%20Regal%C4%83
ca sa nu pateasca ca Irina (actualmente maritata Walker, nitel arestata ptr a fi organizat pariuri și lupte ilegale de cocoși la ferma lor din estul statului american Oregon, evziune fiscala soi ajunsa la faliment din cauza amenzii de de 200 mii dolari)

Scuze dar s-a ajuns cam prea departe!
SI Republica si Casa Regala si ce mai vrei? Asta incepe sa semene  a ghiveci bulgaresc nu a ordine Statala.
Cat despre ce zice Mihai Pripitu'  "Am astăzi patru nepoți. Nici unul nu poartă titlul de prinț", "deoarece pentru aceasta ar trebui să treacă prin Parlamentul român" ne arata ca exsita un set de reguli care exced simpla vointa monarhiceasca .
Asa ca dupa ce se va duce langa sotia sa .. Casa Regala din Romania va trece si ea la muzeu - alaturi de sauropede, deinotherium, tigri cu colti de sabie, atreizi , casa Barca (aia din care prvenea Hanibal) , si alte cateva duzini de case regale ..

Ca o ultima observatie - cel , care cf regulilor Constitutiei din 1923 ar fi urmasul .... a zis ca prefera carierea de jazzman :

(este solitsul. Cautati CHARLY AND THE JIVEMATES )

O atitudine recomandabila si verisoarelor sale ....
Asta inate sa incepem sa zicem ca deviza lor este Nihil sine RONi si ca nu Monarhia salveaza Romania ci ca cam invers.
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum