Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum se zice la asta in doiceste ?

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Cum se zice la asta in doiceste ? Empty Cum se zice la asta in doiceste ?

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Mai 04, 2017 10:37 am

Stim, sau ar trebui sa stim cu totii si cu toNtii (y comprize toate si toantele)  ca al nostru preacinsit presedinte, nemtz Koerect cica, a piedut in instanta una bucata imobil obtinut prin fals si uz de fals sau asa ceva...
Imobil in care Raiffeisen (o prea cinstita banca austricata care duce inainte spiRtu central-errorpean si KăKănesc)  inchiriase un spatiu in care instalase un comptuar.
Spatiu ptr care prea onorabila si prea cinstita Raiffeisen platea , se pare o chirie de 60,00 eurioi pe an. Nu nu incepeti sa slaivati partea preacinsteti familii prezisentiale era "doar" de 2.500 euroi lunar ... Oricum o suma mia mult decat satisfacatoare ptr o famelie fara copii , care are si un domitzil si alte surse de venit .
Da nu despre cum isi gospoadareste dna Carmen banii voi a zice ...
Ce este intresanta este ca onesta banca austrucata a platit in avans chiria pe 5 ani! In avans adica banii inainte ca la c,,, pardon "fete"

Partea interesanta de abia urmeaza. Ce face preasinstita parte austricata in acest caz? Spala putina!

“Raiffeisen Bank ocupă acest spațiu din anul 2001, în baza unui contract încheiat cu proprietarii de atunci. Având în vedere situația juridică a imobilului (despre care Raiffeisen Bank a aflat din presă, nefiind informată în mod oficial de către nicio autoritate), banca a decis să nu mai încheie un nou contract de închiriere. Astfel, întrucât contractul de închiriere a ajuns la termen, în prezent, banca este în proces de mutare din sediul respectiv“  zic reprezentantei bancii (citalele sunt extrase de pe Digi 24)
?? ĂăăăăăĂ? Îî!!

Adica ca cam asa - inchiriez pe n ani (dau banii inainte de parca as fi un parlit de student de la vre-un parti care poate o sa stea pana dupa sesiunea din vara) amenajez, am un sediu de acum "faimos" si in loc sa intreb "ba ca care esti ba propretar ca vreau sa iti dau 5.000 euroi pe luna ba!" imi iau boarfele (calculatoare, mobila, fisete daca mai exista asa ceva plus casa de bani [intotdeauna necesara ca vine unu sa ridice bani , altu sa depuna si mai pica si unu care sa plateasca o factura sau amenda] si plantele ornamentale dragi angajatelor mele) si  ma duc ? Unde?!
Ma rog mi se poa zice ca poate ar trebui sa se zugraveasca si deci Reiffiesen a invata pe Toparceanu:
Ramâi sanatoasa, cucoana,
Ca-mi iau geamantanul si plec!

Eu nu stiu limanul spre care
Pornesc cu bagajul acum,
Dar simt ca m-apasa peretii,
Eu sunt chirias trecator

Un desi, fie si el de comptuar nu se schimba ! Decat daca nu mai are "vad" . Oir vadul nu le are cu propretaru trecator ci cu clientii. Si in gnl orice propretar se bucura sa mosteneasca un chirias bun .. mai ales o banca : adica banu intra la mare fix , te doare undeva ptr vre-un flecustet (de pilda se strica ceva ce proveste propretaru. Pai decat sa isi piraza timpul sa cheme propretaru.. aduc ei in viteza primu instalator si pe pariu ca ptr un fleac de 500 de lei nu se deranjeaza sa mai umble la chirie.. ce naiba time is money!) sa nu zic ca poti spera la un tratament mai "amical" daca ai nevoie de un  credit ...

Insa nu kăkănezii spala putina cica sucariti ca nu fost ingormaţi în mod oficial de nicio autoritate ! Pao trebuia s aii avertozeze fostul propretar nu? Si ar mai fi unele indicii (ei sustin ca au dupa ce au auzit au depus banii intr-un cont escroc)

Deci, concluzia mea adica bizonica este ca contractui a fost facut intuitu personae (adica in condideratia  persoanei adica nu a contat imobilul in sine ci ca banutzu sa ajunga la preacinstitu' si onorabilu' KWI) si cum se schimba persoana (adica nu mai este KWI ... ex presedinte al Președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, Președinte al Partidului Național Liberal, primar al Sibiului si actual Președinte al României )   Dasvidania hazeaica!*!

Deci precinstaota si preaKoreckta banca austricata a facutuin contratc nu pentru in spatiu comercial ci pen ca spatiul aprtinea lui Klaus Werner Joiannis ....

Deci orare cum se traduce asta in porceste ?
Nu cumva das  ist Korruption Walachischen dummkopfs !!!


* Dasvidania hazeaica , cantec soldatesc german aprut spontan la retragerea din Ucraina
Dasvidania hazeaica
Bena iaietz nema kurka
Nicevo ni panimaiu

hAzul cantecului este textul.. intr-o ruso-ucrineana stalcita .. aia folosita ptr  micul comert de suplimentare a burtii soldatesti (care are o capacitate .... )
(La revedere gazda, ca nu-i ou, nice gaina, nu mai pricep nimica)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum