Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inca o performanta a zeitei (in)Justitiei romanesti

In jos

Inca o performanta a zeitei (in)Justitiei romanesti Empty Inca o performanta a zeitei (in)Justitiei romanesti

Mesaj  Ghita_Bizonu' Vin Apr 16, 2010 10:42 am

Inca o performanta a zeitei (in)Justitiei romanesti

Lega ANI declarata necosntitutionala .
Zisa lege a trecut prin asumarea raspunderii … adica “fentand” dezbaterea parlamentara.
Asa ca cade numa in carca sinistrei de resort , care mai are performate in domeniu. A cerut si a obtinut modificarea unui cod de procedura(penala daca mai tin bine minte !).
Prin prin asumarea raspunderii … si dupa 3-4 luni hop ! ca facu inca o cerere de asumare de raspundere ca sa modifice modificarea ! – de data asta Motocicleanu a trimis-o la plimbare ( normal, nu ? ).
Si apropos ca e scolita de acel curu al democratiei totale , al societatii deschise ( la abuz poate ! ) cand niste parlamentari au avut neobrazarea sa incerce sa discute un proiect de-al distinsei sinistre jutotiare ea s-a bosumflat si cu o voce plangacioasa a protestata impotriva “abuzului” si-a strans jucariile si a plecat !! Asa cum a invatat la cursurile lu Gicu Soros presupun …
Deci cam asta este profesionalismul juridic al europarlamentarei …
Ce este cu adevarat jalnic este modul in care PPE o sustine si o “vede” ca pe o mare eroina. Si imi ridica unele intrebar iasupra seriozitatii acelei institutii ce se doreste parlament european …
Sa va mai explic ceva … ( asta imi aduce aminte ca un amic cu scoala de maistri militari a incercat sa-mi explice ceva despre instalatii electrice. Am zis : a incercat …. ) .
Exista ceva neplacut , care transcede gandirea mitingista numit prezumtie de vinovatie .Adica pana nu esti judecat nu esti vinovat . Cestie care se invata si in RSR ( ca nu prea se aplica … ) si care culmea este sprijinita si de Curtea Europeana a Drepturilor Omului . Mme Breton – si attii – urmarind scopuri politic si excitarea gloatei incalca in mod grosolan aceste … cum sa zic prostii de ale CEDO .
Sa zicem ca ma apuc sa scriu o lege si scriu asa “averea banditul caree s-a imbogatit va fi confiscata” am dat-o-n bara ci cu comunistii de la Curtea Constitutionala si cu militienii lu Postelnicu care umplu CEDO. Fiindca am incalcat prezumtia de nevinovatie .
Insa pot ocoli pretentiile astea absurde ale militienilor europeni cu faculatea facuta politic . Scriu “ averea care nu corespunde cu veniturile declarate la fisc “ . Scap fiindca respect prezumtia de nevinovatie – adia nu-l categorisesc bandit si nice nu prezum furtu – si il mai bag pe onorabilu in categroia celor care incalca “sfanta” obligatie de s-a-si plati impozitul . Si nici Dracu’ nu ma poa acuza de abuz . Ce-I drept textu al doilea nu da satisfactie instantanee gloatei …care insa va primi ceva mai tarziu satifactia mai substantiala sa-l vaza pe onorabilu schimband gipanu cu autobuzul ori primind ceva czare si masa gratuita in institutiile de ocrotire cunoscute ca Penitenciare .
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum