Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Arta de a te da in treaba ...

In jos

Arta de a te da in treaba ... Empty Arta de a te da in treaba ...

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Iun 11, 2010 11:16 am

Al nostru scump prezidel ( prea scump, 20 mld la FMI ! ) se dadu bine pe langa Jerzy Buzek , presedintele Parlamentului European. Buzek , fost prim-ministru al Poloniei intre anii 1997 si 2001 si in lipsa de alt licurici se multumeste si cu Jerry ca Tom este ocupat . Si gudurandu-se pe langa leah zice ca cica ca cum "Aveti experienta lui Balcerowicz. Ceea ce nu am facut noi, ce a facut Balcerowicz in Polonia, trebuie sa facem acum" ( dupa ziare .com).

Pai sa lucram cu materialu lu clientu : ce facu Balcerowicz si urmeaza sa facem noi :

Pretul celor mai multe bunuri de consum nu au mai fost controlate, iar cresterile salariilor bugetarilor au fost limitate. Balcerowicz a adoptat foarte repede convertibilitatea interna a zlotului, ceea ce a condus la cresteri masive de preturi si a obligat companiile de stat sa devina competitive
Convertibiliattea interna a leului exista . Preturile bunurilor de consum nu mai sunt controlate ( poa cumva doreste Boc sa reduca acizele la tigari si alcool ?). Si nu e vorba de cresterea salariilor ci de diminuarea lor !

Permitea intreprinderilor de stat sa declare falimentul, interzicerea finantarii bugetului de stat de catre banca centrala.
Pai facuta in mare parte. Privatizarea prin lichidare a lu Csorbya e uitata? Ce naiba ca Base era ministru in gubernu ala !! Si finanteaza cumva Mugurel bugetu de stat ?

De asemenea, Balcerowicz a abolit creditarea preferentiala a companiilor de stat, a introdus taxa unica si a permis companiilor si persoanelor fizice straine sa investeasca in Polonia si sa-si exporte profitul in afara tarii.
Pai nu s-a realizat de peste 10 ani ? Nu investesc strainii in Romania si nu isi exporta profiturile? Si mai circula si vorba ca imprumutu a fost declansat ca sa finanteze bancile straine din Romania...
Asa ca ii mai sugerez lu Base inca un pucnt important : desfiintarea cooperativelor agricole de productie !
Acu ca Jerzy nu prea stie ce e in Romania nu ma mir. Nice ca Base insa ma mir de unde auzi el de Balcerowicz ca votca e Wiborowna !!
Oricum mai ramane ca marti Bese sa inceapa campania cu dezrobirea tiganilor ...
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum