Citind printre randuri

In jos

Citind printre randuri  Empty Citind printre randuri

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Sam Mai 18, 2013 8:19 pm

Un studiu IRES, realizat în perioada februarie-mai, pe 1.072 subiecți, prin interviuri telefonice, arată că 56% din cei intervievați au o părere bună despre coabitarea dintre președinte și premier.[….]
Lună de lună, procentul celor care au apreciat colaborarea dintre Băsescu și Ponta a crescut, susține IRES, astfel încât în luna mai 56% erau favorabili, iar 37% aveau o opinie negativă.


Coabitarea Băsescu-Ponta, privită tot mai favorabil, arată un sondaj IRES - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/coabitarea-basescu-ponta-privita-tot-mai-favorabil-arata-un-sondaj-ires-1037991.html#ixzz2TeNgR8kK

Sa imi fie rusine !! Si io care nu sunt de acid! Gica contra!! Mars la colt!!
Da ia sa mai vedem carele este pulsul poporului votac ala care puse stamplila pe USL si care acum in proportie de 56% se bucura?!

Din februarie în mai, a crescut de la 66% la 77% procentul celor care spun că Băsescu a făcut bine desemnându-l premier pe Ponta, în timp ce proporția celor care dezaprobă decizia a scăzut de la 27% la 15%.

Hopa! Hopa hopa ma non tropa da ce este cu asta ? a crescut de la 66% la 77% procentul celor care spun că Băsescu a Făcut Bine Desemnându-l premier pe Ponta, Adica turma de bizoni uslesiti care s-a dus sa puna stamipa la vot ca prostii insa nea Traian este bun si inte;egator si de mila dobitocilor USListi a catadixit sa inghita porcu (ca el e muslman d’aia bea cu gheata).
Insa sa vezi minune proporția celor care dezaprobă decizia a scăzut de la 27% la 15%.
Deci conform IRES rezulatele alegerilor parlamentare sunt cam indicative nu obligatorii.
Si IRES mi se pare ca este Dancu. Vasile Dancu bastan PSD. Care pune intrebarea capcana : În opinia dumneavoastra, Traian Basescu a facut bine sau rau numindu-l pe Victor Ponta pentru functia de Premier al României dupa alegeri?
Deci coabitarea nu este decat recunoasterea preminemtei Presdintelui asupra parlamentului .. Asta dupa Dancu membru marcant al PSD …Care a condus un sondaj ce trebuia sa dea o anume imagine dorita ... aia ca de fapt PSD nu a castigat alegerile ci Ponta increderea lui Basescu,

Si ca sa termin iata si o “reactie” la acest sondaj.

Lumea care are incredere in coabitarea Basescu-Ponta a realizat ca este mai bine asa, Este alternativa la "coabitare" paguboasa cu Antonescu, care nu a facut decat rau pana in prezent. Daca-i priviti comportamentul, daca-i analizati discursul mai atent, veti constata ca este un om labil carauia nu putem sa-i acordam incredere, mai ales dupa ce a distrus PNL-ul asociindu-l cu Voiculescu!
Trebuie sa alegem varianta cea mai matura, serioasa, puternica adica Basescu-Ponta pentru echilibru si consecventa pe viitor. Evident Basescu este garantia noastra, nu Ponta. Dar, este de pareciat c-a inceput si Ponta sa se maturizeze cat de cat si sa invete cum se face politica, de la Maestrul Basescu


Psemene ca aceasta este si parerea lu Tontelu …

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Bey, cu critica...!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Dum Mai 19, 2013 8:16 am

Bine, bine, de prin decembrie eşti împotrivă (cum zici, Gică contra). Io te-am tot auzit, da' n-am înţeles ceva. Poate mă poţi lămuri.
Deci ieşti împotriva coabitării. Da' care ţi-ar fi fost propunerea? Că-mpotrivă ie uşor, mi se-ntâmpla, mai de mult, să fiu împotriva mea!
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty In acest caz coabitarea nu isnemna ca

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Mai 19, 2013 4:14 pm

Basescu sa tolereze pe Ponta ci invers.
Sa nu mai zic ca ar fi mai insemnat respectarea stricta a textului consetietutional. Ins ase umba cu baseaua mica si uite asa trebe sa zicem sarut mana ca Baselu a binevoit sa numeaseca un premier cu sustinere parlamentara si sa aceptam ca premieru trebe sa baseasca la ordin
Ciabutare indemna "daca stai cuminte apuci finealul natiurel al mandatului tau"
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Păi te văz plin de lozinci!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Dum Mai 19, 2013 9:31 pm

Şi nu mi-ai răspuns, nu ştiu ce crezi tu că trebuia făcut ca să nu fie Ponta Tonta.
Nu prea poate fi vorba de a fi tolerat. Chestia aia a fost o lozincă pe care-ai luat-o din mers. Te ştiam mai analitic. Cui i-a fost teamă că nu va fi numit Ponta? Aiureală! Tu ai vrea să mă convingi că Băsescu chiar a crezut că va putea să nu-l numească? 'Aide, bre, să fim serioşi!
Cum adică dacă stai cuminte apuci sfârşitu' mandatului. Păi despre cine-ar fi vorba, că mie mi se pare că Băse e-n situaţia de-a sta cuminte, că deh, lui i se termină mandatu' mai repede! Ş-aia cu băsitu la ordin, poate reuşeşti să fii puţin mai concret! Să-ţi cer să fii şi la obiect crez că nu mai e cazu'!
PS - Şi chestia cu care porneşti ie aşa, o gogoriţă. Ai decis tu că coabitare înseamnă că Ponta să-l tolereze pe Băse şi invers nu? Ei, ai să râzi, pe mine nu mă convingi că ai dreptate.
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Imi pare cu regret da

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Mai 19, 2013 11:21 pm

intrebarea În opinia dumneavoastra, Traian Basescu a facut bine sau rau numindu-l pe Victor Ponta pentru functia de Premier al României dupa alegeri? este din somajul IRES uinde sef, stab sau patron este mnealui Dancu bashrtan PSD frate de cruce cu Rus...
a se vedea http://www.ires.com.ro/uploads/articole/ires_romania-politica_barometru-aprilie-mai-2013.pdf
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Despre ce vorbim?

Mesaj  Cârcotaşu la data de Lun Mai 20, 2013 6:39 am

Bre, io credeam c-am fost destul de clar. Ce mă ... la cap cu Dâncu, cu alte nemulţumiri ale lu matale, că doar îţi zisesem: pe mine, sătul de nemulţumirile pe care ţi le cunosc d-a fir a păr, te-ntrebasem simplu, ce ar fi trebuit să facă Ponta ca să nu-l numeşti Tonta, ca să te mulţumească şi să nu mai auz lozincile preluate de la PDLaci?
Că altfel cel mai plastic s-a exprimat unu', Sadicu, zicând că Băse i-a mulţumit pe alegătorii lui, că le-a promis că-l închide pe Năstase şi s-a ţinut de cuvânt etc... Mă-nţelegi, carevasăzică, parol, dom-le, da' poci să răspunzi la-ntrebare?
PS - Ş-altfel io gândesc cu obiectu' din dotare, nu mă interesează ce zice Ghiţă, ce zice Dâncu, sau alţii, că alfel au şi ei dreptu' lor. S-ar părea c-acu' ncerci să vorbeşti cu mine, nu cu ăia!
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Sa nu pupinbaseasca!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Mai 20, 2013 8:21 am

Si mai ales sa respecte naibii constitutia!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Aha, în sfârşit!

Mesaj  Cârcotaşu la data de Lun Mai 20, 2013 9:30 pm

Păi cu pupinbăsitu' cre' c-ai dat-o-n bară rău. După "plagiat" şi "porcu' de neînghiţit", nici nu-i uşor să baţi câmpii! Oriş'cât, e un enunţ. Lozincile sunt prin excelenţă enunţuri!
Aia cu Constituţia e dulce. P-asta chiar n-am auzit-o! Unde-a încălcat-o? N-ar merita să dai un exemplu? Nu de alta, da' altfel tot despre un enunţ ie vorba! Parcă un cuvânt pe care-l foloseşti cu o frecvenţă teribilă ar fi "coabitare" şi "trădare". Văd că te-ai ferit să le foloseşti ş-acu', pen' că ar fi trebuit să spui c-ai vrea război, scandal zilnic adică, exact ce-şi doreau pupinbăsiştii când motivau că în linişte se fură mai mult!
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 69
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

Citind printre randuri  Empty Re: Citind printre randuri

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum