Si atunci ce chichirez galceava ?

In jos

Si atunci ce chichirez galceava ? Empty Si atunci ce chichirez galceava ?

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Iun 02, 2016 9:18 am

Stiti galceava aia cu darea in plata.

S-a votata, s-a promulgat insa unde este avamnsa aia de clienti dornici sa scape de paratmentu din Berceni ca sa isi cumpere unu mai mare in Dorobanti ? Sunt bancile inebunite de lcientuii care le dau cheile inapoi si lasa pe prea(ne)cinstoitii banechri fara izmene sau chiloti?!


Top bănci contestatare pe rolul instanțelor

1. Raiffeisen Bank   24
2. Banca Transilvania   21
3. Credit Europe Bank (+ IFN)   19
4. Bancpost   17
5. OTP Bank   14
6. Banca Românească   12
7. Piraeus Bank   5
8. CEC Bank   5
9. Alpha Bank   4
10. BRD   4
11. BCR   3
12. Garanti Bank   3
13. Unicredit   2
14. Libra Bank   1
Sursa : http://www.economica.net/topul-bancilor-cu-procese-pe-rol-din-cauza-legii-darii-in-plata_120553.html#ixzz4AP04tjxe

Deci un total de 134 de unitati de locuit repartizate pe 14 banci
Raiffeisen Bank   este destul de soloda ca 24 sa nu ii opuan prbleme (doar daca a finanat cimprarea de palatele la peste 5 ,il euroi bucatica)
BCR - un colos! - cu 3 ? Chiar atat de nepreformant a fots managementu austriac?!

Unu din subordonatii prea bine platiti a internationalistului Mugurel guita ca scroafa la castrare (pe viu!) ca o banca greceasca se va porbusei imediat .. Care o fi aia?!  Cumva ..
Bancpost?! Cu 17? Ahiar ata de rau este condusa de capitalistii greci? Ca . Piraeus Bank  cu  5 si  Alpha Bank  cu   4 nu par a fi peroclitate.. si cam ce fel de banca o fi aia care da faliment ptr 4 vile din Baneasa?!CHiar daca imprumuturi luate in 2008 pe varf de val ...

Deci marea navala sa scapam de case nu a avut loc.

Insa as pune o intrebare - cat o fi costat campania aia de presa si giatatia intretinuta luni de zile (sigur ca  nu pe gratis!)?
Nu cumva  mai mult decat perderile pe care le-ar inregistra acum bancile? Perderi care ar putea fi reduse cu mult daca ar supravhecgea mai gospodareste vanzarile facuite cica de "profesionisti"  - ar fi destul ca unu de la banca sa isi bea cafeluta urmarind pe net pretul locuintelor similare din zona (luna asta in Titan o garsoniera cf 1 , fara "imbunatatiri"  si care trebe data ci o lavabila si schimbat robinetii  .. sub 25.000 nuy merge! Si cu 25.000 decat daca estui la margine rau de tot, dincolo de metroul de la Anghel Saligny!)

Si atunci ce chichirez galceava?

Io zic ca din principiu. Principiul "arde-l pe tarab ca d'aia e taran!"
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum