Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  gili la data de Dum Iul 18, 2010 10:02 am

Care vas’zica comedia pompos intitulata “congres PNTCD” a adunat cu arcanul si a carat cu autobuzul de prin partile Tarii fro 400 de animatori gata sa se vinza pentru o cinzeaca din apa chioara pusa la dispozitie si aia cu restrictie , de catre onorabilul avocate , pasager volant al mai tuturor partidelor romanesti .
“Delegatii la congres” primeau beletul de intrare la comedie la usa tractirului sub forma unui “carnet de membru” , adhoc eliberat alaturi de un plic galbin , pesemne cu oarece curpapir in interior , intitulat “motiune” .
La ce le-o fi facut nevoie plicul , numai organizatorii bilciului cu pricina pot sti avind in vedere ca mai toti participantii auzeau pentru prima oara in viata de PNTCD ( ma rog , asa scria pe plic ) si aratau ca de multa vreme nu prea aveau motiv sa se usureze din pricina foamei ?!
In fine , nu ma pui io acuma sa stric plezirul comediei , asa a fost planificata , asa s-a facut .
Evident ca de la tarasenia cu pricina nu putea lipsi insusi viitorul …
Viitorul prezident al tarii dupa cum nu pridideste sa anunte mai pe la toate tevereurile si totodata cel care tine legatura permanent de fro patru anisoi buni cu Elodia , disparuta de la Brasov .
Miram-as sa nu fi fost si Elodia in sala plina de cautatori si iubitori ai dinsei , dar iote ca nici de data asta nu i-au dat de urma .
In aplauzele auditoriului autoalesul prezident al comediei botezate “congres” ne anunta de la inaltimea scaunului pe care se cocotase sa-l vaza mai bine cei gura casca , ca nu ar fi nimic altceva decit reprezentantul cel mai de seama al dreptei , ba chiar dreapta in persoana .
Sigur , acuma mai toti barbatii cu …, cu dreapta o fac … Cu sora lu’ stinga , n’asa?
Mai rar sa vezi un asa spectacol de mascrici …
Macar cu atit sa se fi ales “membrii” facuti ad-hoc si care-si primeau carnetele de membru la botul calului .
Oare ce or fi zicind bietii oameni acum ca au ajuns acasa dupa o asa batjocura ?
Dupa o asa batjocura unde nu s-au sfiit miseii organizatori sa pronunte nume ilustre precum Coposu si sa se afiseze sub portretele intregitoprilor de Neam si Tara , Maniu si Mihalache ?
Ptiu ! Piei drace !
Ce altceva sa zica ?
Ce legatura au acesti misei cu gloriosul PNTCD ?!

Virgil

gili

Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  Cârcotaşu la data de Dum Iul 18, 2010 11:14 am

Bre Virgile, mult adevăr grăieşti. Da' tot găsii de-o nedumerire: Când a fost PNŢCD "glorios"? Shocked
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 70
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  gili la data de Dum Iul 18, 2010 12:09 pm

Vezi , aste ie cusurul tau ... Esti ... circotas , n'asa?
De Maniu , de Mihalache , de Coposu nu ai auzit ?!
Pune mina pe cartea de istorie si lumineata-te . Vezi numa sa nu fie cea scrisa de Roller .

gili

Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  Cârcotaşu la data de Dum Iul 18, 2010 12:34 pm

Bre, d'ăştia am auzit io câte ceva, unele mai aşa, altele mai altfel, da' nu-mi amintesc neam de gloria lu' PNŢ-CD. Păi despre Coposu nici nu trebă să citesc, ştiu io ce şi cum. Da-n fine, acu' parcă-mi amintesc şi de Mihai Viteazu, că ăla a fost glorios de-a binelea, mi-l asum ca înaintaş da' atâta... Altfel, guvernări cam puţine şi cam fără succesuri... ca să zic aşa. Laughing
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 70
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  gili la data de Dum Iul 18, 2010 2:47 pm

Pai ia sa vedem Circotasule . De batalionul romanesc comandat de Maniu care a indeplinit pentru o scurta perioada functia de ministru de interne al Imperiului Austro_Ungar si care a curatat Viena de bolsevici stii cite ceva ?
Dar de adunarile cele de la Blaj si Alba sub patronajul aceluiasi Maniu unde s-a pus la cale unirea cu Tara stii ?
Io cred ca stii cite ceva , dar te repezi si ai dat uitarii pe moment , n'asa?
Asa in general de activitatea lui Maniu si de lupta romanilor din PNR dusa pentru unirea Ardelului cu mult inainte de Maniu , chiar nu stii ?!
De Mihalache care a infiintat Partidul Taransec special pentru a forta mina Regelui Ferdinand pentru a imporprietari taranii care luptasera pe front in 1918 ( capitanul Mihalache atunci ) si care pina la urma a si determinat reforma agrara din 1924 chiar nu stii nimic ?!
Astea toate si mai sunt multe altele , nu-ti sunt suficiente pentru a umple de glorie un partid devotat trup si suflet Neamului Romanesc?
Dar de sutele de mii de taranisti care si-au lasat oasele in puscariile comuniste , dar de taranistii care au luptat in munti cu arma in mina inmpotriva bolsevicilor , chiar sa nu fi auzit nimic , nimic ?!
Apoi dragule atunci care sa fie ala partidul glorios al Tarii ?
PCR ; FSN ; PSD ; PDL ?!

gili

Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Dom'le PNT a fost o cestie tare la vremea lui

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Iul 18, 2010 5:28 pm

Sa zic asa stima noatra si madria ptr Partidul National Roman in care a fost si Maniu . Ma rog la Viana ii doare-n Becs de faptul ca locotenentul Iuliu Maniu autoprocamat comandant al pietei Viena (commnandat de place d'armes) a cam stins miscarea bolsevica .. sau poa o regreta - altfel ar fi meritat o statuie acolo ...Idem stima ptr Vajda-Voivod si restu ...
Toata stima ptr invatatorul locotenent Mihalache care in transeele de la Marasesti s-a gandit la un partid care sa reprezinte politic marea masa a romanilor si facut-a Partdiul Taranesc. Idem ptr maiorul Mihalache care s-a inrolat volintir sa treaca Prutul.
Relativa si putina ptr rezulatatul mariajului , adica PNT - eroul Restauratiei Carliste, a afacerii SKoda samd .. care insa ramanea partidul de masa al tarii . Mort de moarte martirica sub mana delegatilor lu batiuska Josef (Stalin nu Franz !!).
Insa acesta nu a fost nicioadat cd .
Ce legatura are cu PNTcd Petrina , Ciorbea si altii ca acestia ? cativa batrani selectionati biologic si tinuti in fata sa ascunza hahalere securitse si pcriste vopsite la iuteala .. atat. Din partidul majoritatii populatiei a devenit partidul cocoanelor menopauzate din Bucale care isi tipa "mostenirea istorica" in timp ce o spurca in parctica injurand cam tot ce e romanesc si detestand visceral taranii ...si romanii si visand la o ceste bizara in care romanii sa fie cam expulzati din orase la coada vacii intr-o condite de semiiloti moderni. Din partidul lui Goga la partidul care se pupa cu UDMR si dispretuia tot ce e romanesc si era primul sa uite de poezia patimirii noastre ...Confiscat cu batrani cu tot de propaganda gastii lu Gogu Radulescu ..

Idem ptr gloriosul PNL , partidul Independentei, al Unirilor , al lui Prin noi insine ! ajuns pe mana unora ... devenit filoxen a outrace , promotor al interesului strain samd .

Idem ptr partidul lu Titel Petrescu incaput pe mana unora carora ideile socila democrate le puteau ...

Scuzele mele Virgile sa lasam mortii in ale lor morminte si sa nu mai drapam, cu meritele si suferintele lor nula unor parveniti ai comunismului ....Sa lasam suferintele "reintemeietorilor" istoricelor si sa vedem profitorii din spatele lor care in anii 90 reusisera sa echivaleze stagiile din comitelele PCR cu cele de puscarie ...Si asa o sa ajunge, a intelegm si comedia de prost gust a "comgresului" recent ...
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty sau invers

Mesaj  Const la data de Sam Iul 24, 2010 9:12 pm

"Filoxen" e un cuvint mult prea frumos: ospitalitate, primitor de straini in sensul ca "de iubirea de striini nu va uitareti, pentru ca pren aceasta, nestiind, oarecarii salasluira ingeri," cum zice la Poslenia Catra Evrei; sau, mai mult, "philoxenia ton Avraam" alias icoana Sfintei Treimi (www.goarch.org/resources/clipart/other/hospitality/view).

"Xenofil" ar fi poate mai potrivit--suna mai...clinic, patologic in sensul 3 din dictionarul asta (www.merriam-webster.com/dictionary/philia).

Const
Vizitator


Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  Cârcotaşu la data de Sam Iul 24, 2010 11:42 pm

Bre Const, să dea dracii dacă-nţeleg ce mama lor vrei acilea. Eşti abscons omule, detaliază înainte de a crede c-acilea-i străinii îs... ciudaţi. Shocked
Cârcotaşu
Cârcotaşu

Mesaje : 117
Data de inscriere : 05/04/2010
Varsta : 70
Localizare : Bucureşti

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty adica

Mesaj  Const la data de Lun Iul 26, 2010 8:43 pm

Ma refeream la "Idem ptr gloriosul PNL , partidul Independentei, al Unirilor , al lui Prin noi insine ! ajuns pe mana unora ... devenit filoxen a outrace , promotor al interesului strain samd ." "Filoxen" nu e rau sa fii (cuvint vechi, cu import greu, crestinesc); "xenofil" sa nu fii, adica, printre altele, "promotor al interesului strain." Si rimeaza si cu alte "-filii" si "maladii ale spiritului contemporan..."

Const
Vizitator


Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Scuzati .. Ramona !

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Lun Iul 26, 2010 9:52 pm

Crez ca de fapt vrutam sa scriu xenofil ... e mai normal ...
Apropos cestia aia cu frisca se cheama scleroza ori savarina ?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Dar care sa fie interesul?

Mesaj  octaaa la data de Mar Iul 27, 2010 1:59 pm

Dar care sa fie interesul ca PNTCD-ul sa fie pe mana astora? Si alta intrebare : cine e inspate? Cine a aranjat asta si cine are de profitat?octaaa

Mesaje : 96
Data de inscriere : 14/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Pitesti/Bucuresti

http://www.octaraduro.wordpress.com

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  gili la data de Mar Iul 27, 2010 3:20 pm

BASESCU .

Alt raspuns mai scurt , dar extrem de cuprinzator nu se poate da .

gili

Mesaje : 66
Data de inscriere : 14/04/2010

Sus In jos

CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI ! Empty Re: CONGRES CU BELET DE INTRARE ELIBERAT LA BOTUL CALULUI !

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum