Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tara lu Maimutza Voda

In jos

Tara lu Maimutza Voda Empty Tara lu Maimutza Voda

Mesaj  Ghita_Bizonu' Mier Mai 05, 2010 7:00 am

Consilierului prezidential, Sebastian Lazaroiu face vorbire despre o posibila remaniere guvernamentala, care ar putea fi luata in calcul de presedinte. Nouty Gaina lu’ Cocos , intareste zisele. Unii vorrovesc palavre goale cica ca cum sfanta Constitutiune si separatia putorilor dupa Muntesqoiu’. Insa nu se intelege – Nu avem nevoie de Cosntitutie care sa limiteze poftele Realesului !
Ca asa-i la babuini – fara constitutie, lege este voia babuinului alfa ! Ca cum v-am zis doctrina de azi nu este Basescismu ci Babuinismul.
Daca intelegti asta veti intelege si modul in care a fost incalcata constitutia ( si practica parlamentara ) prin refuzul demenarii lu Johanis in nepasrea societatii civile ( atunci cand nu aproba ) si iesirea lu Catalin Amtropofagu ( consigliere si el ) ca BASE NU E PRESEDINTE CI SEF ” daca arata ca o rata, daca se merge ca o rata , daca macane ca o rata atunci este rata” argumenta filozofu sau ce-o mai fi si el
Si asa intelegm si proaspata iesire de la Radio a lu ala , alt filozof cu scoala din ultimii ani a lu Ceasca , specializari in Zona Marian Munteanu si burse in Strainezia , prof la Stiinte Politice si europdeputat PDL , pre numele sau Preda Cristian :
1) ce se baga UE si Parlamentu European si nu ne lasa da “dezvoltam” zona Rosia Montana ? Ce e treaba lor ?! ( alt intelctual de marca aeriana Mihaies scria cu ocazia derarii le UE -Am intrat in Europa. Acum cum iesim ?) Ce nu avem voie? Gasim solutia sa iesim !!
2) Ce se baga Academia Romana intr-un contract economic ? Ce asta e treaba ei ? ( da ce se baga el absolvent de filozofie ? Auz ? Sa se preocupe de ce-a fost intai -tat-su sau Basescu ? Si sa rezolve problema folozofica cum el iaste urmasu lu Basesc cand ma-sa nu la cunoscut pe Traian?)
Ca asa e la babuini.
Si aplicatie la ce zicea Catalin Amtropofagu – daca se poarta ca maimutele , geaba facultati si doctorate ca tot babuni iaste !
Suntem condusi de babuini . Asta este adevarul ….
Babuini bolnavi de basochism acut si ceausism cronic in acelasi timp .
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum