Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Vanatoare de vrajitoare contemporana

In jos

Vanatoare de vrajitoare contemporana Empty Vanatoare de vrajitoare contemporana

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Iul 19, 2013 11:12 am

Aseara tarziu sau azi foarte devreme am nimerit la TV 1 peste un film numit chioar asa  Vanatoarea de Vrajitoare.  Si nashpa era un film docomentar . Locul actiunii : Bakersfielkd din comitatul Kern , Califirnia, SUA. Anii in care s-a petrecut : 1982-1987. Totul a inceput .. banal . O pereche (Alvin si Debbie McCuan) a fots acuzata ca si-ar fi “abuzat” “molestat” sexual copii (pe juridica romana ar fi “coprupere de minori” si “act sexual cu minor”)., totul pe fondul incurcaturilor americane in ce priveste cione sa creasca copii : parintii sau soacra? ( se pare ca in SUA e ceva de groaza…. )
Ma rog se mai intampla …. In toata lumnea tati dornici de carne (foarte) frageda si mame care se uita peste gard dand tare radioul, televizorul, muzica . Curios ca a mai fost impicata o pereche da sa zicem une parte carre de perversi.
Ciudat ca pe urma au urmat alte procese in banda rulanta! Alte si alte familii per total 36 de persoane condamnate – cca 1 la mie din Bakersfield- au fost condamnate. Si cel putin un cuplu a fost urmarit (astia  au picat ca aveau grija de copii unei familii care era ascuzta de asa ceva, Clar – ai grija de copii lor sigur esti pedofil!!)
Oricum 36 de insi erau la puscarie cand seri fu a deschis in ca o ancheta impotriva lor acuzand practioci sataniste si omoru8ri. A rascolit tinutu nu a gasit nimic da a provocat interventia autorirtatilor superioare care – sa vezi “mirare” – au gasit ca motivele acuzatoieoi de vrajitorie si omor erau neintemeiate si ca probele privind infractiunile legate de voiata sexuala erau .. pardon nu prea erau!! Insa erau probe ptr nevinovatoe care nu fusesera luate in considerare.
Ca o picanterie suplimetara impotrova unuia dintre condamnati era “marturia” unui copil ca zisu si-ar fi injunghoat un fiu. Dar toti fii aluia erau in viata!! (asta e direct din evu mediu unde mortu era de fata ;a procesu vrajitoarei care il “omorase”)
Au urmat alte procese ca sa fie pusi in liberate  condamnatii .. ultimu a fost eliberat in 2009!!

Adica tipi ca in marile proce4se de vrajitorie : se incepe cu un acuzat, apoi irmeaza isteria , apare “lotul” , umreaza condamnarile. Si choar daca dupa catova ani se cam vede ca acuzele au fots “manarite” lurcurile raman asa. Iar inchiztorii bine mersi ba chiar promovati! Ca serfiu si procuroru de caz au fost realesi si in 2004 primu si 2006 al doilea. A da.. Procuroru era cam de genu Reagan si destata “liberalismul” (adica ce inteleg amerocii prin liberalism) Si a ajuns porcuror in plina epoca Reagan …

Insa incercand sa mai vaz despre ce naiba e vorba dau peste asta : http://en.wikipedia.org/wiki/Day_care_sexual_abuse_hysteria
Zi-de ingrijire sex-abuz isterie a fost o panică a avut loc a făcut în primul rând în anii 1980 și începutul anilor 1990 aducand acuzatii  de abuz ritual satanic și mai multe forme de abuz asupra copilului împotriva unor centre de zi pentru ingrijirea copiilor (adica gradinite si crese)Un caz important a fost in în Kern County, California , a adus prima emisiune de zi abuz sexual în prim-planul opiniei publice, iar facand prima pagina pentru aproape un deceniu. Cazul Kern County, California a fopst urmat de alte cazuri Statele Unite , precum Canada , Noua Zeelandă , Brazilia , și diverse țări europene.
Oricum Wiki povesteste despre alte 11 cazuri “mari” lasate cu condamnari . Si apar si axuzatii biozare ptr anioio 1980 : vrajitoare pe maturi , camere subterane , pasaje secrete. Un nbegericit si cam debil a fost aczuat ca ar fi sacrificat lu Satan o girafa si un  elefant (ceva mai greu de gasit decat cocosu si tapu negru traditionali).  O intreaga imagerie medieval-holliwodiana in sos freudisto-prohiatric cu pretentii stiintifice.  (a da.. spre final unu din cazurile de acuzatii de “abuz” . Un pastor a fost acuzat de fi0sa ca ar fi violat-o repetata cam de catve apri pe samtamana. Fataq sustinea ca a fost insarcinata de 2 ori si ca ma-sa a avortat=o folosind niste cestii precum umerasul de haine. Asta dupa ce a a fost la niste tratamente psiho care includeau si sedinte de hipnoza ca sa ii se elibereze “amintirele reprimate”. Lume indoganat, urlete, pastoru si nefasra erau ca si terminati .. insa nu stiu cine a avut ideea sa ceara un control ginecologioc al victimei. Virgo intacta!! Dupa ce ma-sa I-ar fi bagat andrele si alte cestii ?!! Si asa cazu procestu asta Da nu stou ce pati “terapeutul” tinerei nefu pardon refulate.)

Deci in Americhia lu Ronal Reagam marele luptator conservator pentru “libertate”, “drepturile omului” samd (si furnizor de armament ptr Khomeini samd) SUA a cunoscut o “clasica” vanatoare de vrajitoare . Da nemaifiind sec XVII de data sta vrajitorii nu au mai fost ucisi desi statu Massachutes nu putea rata ocazia sa isi urmeze traditia ce l-a nemurit.

Dar ce mi se pare cel mai interesant este ca droaia de catedre amerloce de antropologie, sociologie, psihologie si psihiatrie care ne inunda cu vagoane de maculatura “stiintifica” in care sisi exibeaza  parerile si prejudecatile lor despre alte pipoare , nu analizeaza si nu explica cum in secolul XX si in epoca ciberneticii, geneticii si a zborului in cosmos in cel mai dezvoltat stat al lumii , pionier al stiintei samd poate avea o vanatoare de vrajitoare demna de Evul Mediu !!!
Sau cum un oaresicare Pazder se lauda ca pana  in septembire ar fi fost consulotanjt in mai mult de 1000 de cazuri de “abuz ritual”  si o carte cam de scandal a devemnit noul Ciocan al Vrajitoarelor.
Fiincda sa va spui ceva : aia e o coietate care are buba la cap si incearca sa ne “reformeze” cf convingerilor, adica si a prejudecatilor sale!

Si pentri ca totul incepe cu Revolutia Conservatoare a lu Reagan zic ca azu imi explic si unele cestioi de pe la noi (unde prejudecatile neoconsilor au fost spiozorizate de diferite fundatii amerloce) . Aws azice ca poarca incep sa inteloeg ce este cu acest urlet despre  coruptia profesorilor (exista dar .. e mai mult decat coruptie) daca tin cont ca Sua a fots vorba despre gradinite .. ca inteleg de un de isteria altor afirmatii de pe aici . Este trnasplant local al vanatorii declansate in Americhia!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Vanatoare de vrajitoare contemporana Empty Red is right :)

Mesaj  Roxana I la data de Vin Iul 19, 2013 11:47 am

Da,mă, a fost bine cu FDR, niu diliul care ne-a dat ruşilor. Reagan a fost buba, că a dat jos comunismul. Era bine în lagăr, nu?Twisted Evil 

P.S. Red is right. Laughing 


Roxana I
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum