Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Holobishnitza si Holoco$$$$$$$t

In jos

Holobishnitza si Holoco$$$$$$$t Empty Holobishnitza si Holoco$$$$$$$t

Mesaj  Admin Dum Dec 08, 2013 3:53 pm

In primul rand – nu contest ca nu au fost infaptucite crime de razboi impotriva evreilor. Care crime au avut un caracter de genocid

INSA este un  insa de ceva vreme a aparut  o noua moda avocateasca prin SUA : despagubuirile colective.. "Mentalul" este bine descris de Grisham in romanul Maestrul (nimic despre evrei. Ci doar despre bisnita avocateasca  Cauza  nu importa ptr avocati ci doar procentu' din depagubire. Metoda : se cauta si se gaseste un grup-tinta  care se sustine – pe drept sau nu – ca ar fi fost prejudiciat de o firma, de un stat in orice caz de careva cu bani. Si apoi se cauta clienti care sa depuna plangere- cu cati mai multi cu atat mai bine. Procedura este initiata de f multe ori nu de reclamanti ci de avocati – care ii mai si conving pe unii ca au fost “pagubiti” si le flutura pe sub nas castiguri grase doar ptr o semnatura. Si cand constituie un dosar gros – mii, poa zeci de mii de reclamatii inainteaza actiunea. In cazul succesului avocatii primesc 30-40% din suma totala a despagubirilor. Insa nu uitati –si avocatii astia au mari cheltuieli. Le trebuiesc oameni care sa alerge dupa insi care sa depuna plangeri.. Cheltueili de publicitate. Uneori avocatii platesc si medici si analize. Adica este vorba de o investie importanta).

Si in cazul nost este vorba mai ales de holoco$$$$$$$t Adfica un grup de indivizi – unii avocati altii nu – in anii 80 si-au zis ca suferintele evreilor din  anii 39-45 sunt numa bune ptr niste procese din care cei specializati vor castiga mult. Adica o problema de morala , de legalitate internationala a fost tranformata intr-o “cauza” civila care sa aduca bani frumosi (si “morali”) unor buzunare particulare. D’aia zic ca e vorba de holoco$$$$$$$t si ca e holobisnita ca daca nu ar iesi mardelu’ … (Si asta ma face sa imi aduc  aminte de Wiesenthal vanatiru de nazisti. Ala ii vana asa “sportiv-amator” nu pentru bani!!!)
Ca despre bani este vorba :
Nu ma astept de la guvernul israelian sa ceara retrocedarea acelor imense sume, dar pretind guvernului roman, al unei tari democrate, membra a Uniunii Europene, sa se ofere sa inapoieze acesti bani, fara nici o conditie si fara a se sluji de vreun pretext de genul “nu e vina noastra”. Aceste sume au fost folosite de Romania si tot Romania este responsabila pentru aspectul uman si “cantitativ” al profitului de pe urma comertului cu evrei. Personal m-as multumi cu deschiderea dosarelor si cu o intelegere intre state, prin care Romania s-ar oferi sa restituie banii obtinuti in mod abuziv, spunind cifrele cu voce tare, iar Israelul s-ar arata dispus sa anuleze aceasta datorie, de onoare si materiala. Vlad Solomon http://acum.tv/articol/43714/
Clar ?  Banii vorbeste!! A da.. ca nu a fots chiar moral ca RPR si mai apoi RSR sa pretinda bani pentru a permite emigrarea populatiei evreiesti , INSA sa mai pretinzi ca asta ar fi fost politica antiminoritara este cam deplasat!!

Ar mai insa ce scriu unele carti .. cam toate aparute. in ultimii 20 de ani . Cautand niste date despre cati evrei mai erau in Romania dupa 44 iata ce am gasit pe aici pe acolo (cu observatiile mele sarcastice)
Cf divers.ro/ in 1930 a fost un  varf de  756.930 de evrei. In 1947 erau in Romania 428.312 evrei iar in 1956 146.000. Hm ..
Oricum daca scadem 428,312 prezenti in 1947 din maximul de 756.930 obtinem 328. 618 disparuti, considerati ucisi. Insa aici incep incurcaturile – vreo 120.00 in Ardealul de Nord. Raman 200.000.  Cf  comisei Wiessel in Basarabia si Bucovina de N ar fi fost ucisi 60 000 in 1941, inainte sa inceapa deportarile in Transnistria. Cf aceliasi comisii  120 .000  au fost ucisi in Transnistria.  Se mai aduaga cei 13.000 de la Iasi . Si cca 5.000 de evrei cu pasaport roman din Europa ocupata de germani . La care se audaga un numar neprecizat de evrei din Basarabia si Bucovina care s-au retras cu Armata Rosie. Adica scuzele mele da se depaseste totalul maxim din 1930!

Scuzele mele da cifrele sunt cam alandala. Nu din cauza mea!! La care se adauga si o oaresce slabiciune mintala a cercurilor noastre de “dreapta” care au “bunul” obicei sa exagereze numarul minoritarilor (acu “inteligentii” astia sustin fara nici cea mai mica dovada ca ar fi 2 milioane de tigani. Mi se pare ca idiotii lor bunici sustineau cam tot atatia evrei)
Nu neg ca au fost comise acte groaznice (ceva stiu de multi multi ani .. )  insa este o problema cu cifrele!!

Ca de, la divers.ro gasesc urmatoarea traznaie :
“in Romania existau, in preajma anului 1945, peste 350.000 de evrei, in 1947, circa 450.000,”  
Pe mine  personal ma socheaza cresterea poputaltiei evreiesti in 2 ani cu 100.000 !!! Ce naiba nu este vorba despre iepuri!!! E ceva aici.
Asta ma face sa ma intreb care a fost marimea emigratiei evreisti spre Palestina in anii  1945-47!!! Divers.ro zice doar 30.000! Ca si aici mi se pare ca sunt niste cifre .. cam . …care dau iar un numar de “disparuti” …


Tot cifre ...
.Inainte de al doilea război mondial şi de crearea Statului Israel, emigrarea evreilor din România a  fost  orientată mai mult spre SUA ( 160.000 în perioada 1890-1930), Anglia, Argentina, , Venezuela, ş.a. http://www.fcer.jewishfed.ro/public_html/index.php/publicatii-mainmenu-123/88-articole-prezentari-de-carti-recenzii/312-de-la-antisemitism-la-emigrare
Mie mi se pare o emigratie excesiva chiar daca este intinsa pe 40 de ani. Presupun ca era vorba despre evrei "de pasaj"  adica "in trecere" nu despre evrei care ar fi avut statut de rezidenti permanenti sa nu zic pamanteni de vreo 2 generatii. Fiindca numarul maxim de evrei a fost de 756.930… insa daca ar fi emigrat in asa masura ori in Romania existau mai multi evrei sau e o cestie cu natalitatea evreicelor .
Ca daca ma intorc la bizareria de la divers.to  “in Romania existau, in preajma anului 1945, peste 350.000 de evrei, in 1947, circa 450.000,”   de unde o crestere de 28% in 2 ani? Ce dracu si evreicele sunt femele umane nu fata ca catele!!!( sarcina la specia umana dureaza  cca 250-300 zile ..normalu fiind de cca 270 zile. Si in mod normal se naste un singur copil!)  Si populatia a crescut desi  au emigrat cica numa 30.000!! Deci o astfel de crestere a populatiei ar naste  dubii si daca ar fi fost vorba de caini!!! (REPET evreii sunt oameni!!! Nici arabetii din Egipt nu au astfel de performante AZI cand exista antibiotice si puzderie de vaccinuri,. Da’ in 46?! In conditiile Romaneie de dupa razboi … penicilina oha, vaccinuri putine, boli destule) . Cu ritmu’ asta in 7 ani populatia evreiasca din Romania ar fi trebuit sa se dubleze (Egiptu resueste doar la 30 de ani.) Repet: evreicele sunt umane!!! Nu iepuroaice!!!
De unde dracu a crescut populatia ?!?!?!

Import. Pasaj . Alti evrei nu evrei care in 1921 aveau indreptatirea sa obtina cetatenia romana sau descendenti ai lor!!! De unde proveneau? Uneori se zice ca din "lagare naziste". Da nu s-au nascut in lagare naziste si mai ales nu au devenit  maturi in zisele lagare.  Dati-mi voie sa presupun ca de fapt sunt evrei ucrainieni !!!! Aia lipsa la apel la recensamnutul si  statistica sovietica si “ucisi” de romani! “Criminalii romani”  Radu Ioanid, Jean Ancel, Elie Witzelu au “ucis” cu spor cf “planului”.
Ca tontu a inceput cu o vorba a lu Moses Rosen rabin sef si mare samsar de evrei care a sustinut ca romanii ar fi ucis vreo 400.000 evrei. Acuzat prin ani 50 ca era mai credincios lu’ Marx (deci URSS) decat lu’ Moise (ala biblic). Punand in “carca” lu Antonescu si pe cei in sarcina ungurilor – si Elie Witzelu .. sa nu mai zic. Apoi ca sa nu faca de bafta pe Moses samsaru-sef au inceput sa caute si prin Ucraina…
ATENTIE! Nu neg ca au fost comise acte criminale, poa genocidare de catre romani aflati sub autoritatea Statului Roman INSA cifrele mi se par exagerate.
Na alt exemplu de exagerare :

Numai la Berlin au funcţionat 3.000 de lagăre şi aşa numite case evreieşti iar la Hamburg 1.300.

Eva Galambos : Noi secrete şocante ale Holocaustului - http://acum.tv/articol/64686/
Oare ce naiba o fi aia “lagar”?
Nu de alta dar “lagar de concentrare” este un loc (sarma ghimpata, paza, samd) e un loc unde aduni (“concentrezi”) elenentele “indizerabile” (social democrati, comunisti,  evrei, japonezi, burghezi , nazisti,  buri ) ca sa nu le tii in marile orase samd . 3000 de lagare in Berlin?! Adica cate zeci de mii sau sute de mii de evrei in  lagarele din Berlin?! Atunci ce rost au lagarele de concentrare dfin Est daca erau 3000 in Berlin?! Si cati evrei erau in medie in lagarele alea berlineze? 11 evrei sau 1000?! Cumva in Belinu lu Adolf traiau mai multi evrei decat germani?!
Aceiasi mai scrie ca

Dar de pildă, câteva zeci de prizonieri lucrau la unul dintre cele mai mici lagăre, la München Schwabing din Germania. Erau trimişi aici mici grupuri de prizonieri, din Dachau. Erau biciuiţi şi obligaţi să lucreze în gospodăria unei patroane, o nazistă înfocată, “sora Pia”. Îi curăţau casa, lucrau grădina şi chiar îi fabricau jucării.
ATENTIE nu contest ca aia din lagare (inclusiv prioznieri de razboi francezi!)  erau “inchiriati” la diversi nemti insa inchiriatii apartineau lagarelor. Insa Eva aia numara ca Pristanda - la Dachau 1 , la  Pia 2 … si “uita” ca la Dachau evreii erau numa 1/3. Si uita mai ales ca evreii nu erau inchiriati particularilor (care desi brutali aveau ceva retinere in a-i infometa “ca la carte” – nu din umanism ci din atitudinea practica a taranului care stie ca vita se tine cu apa, paie si bataie! Asa ca mai dadeau si o felie de paine inchiriatului) ci erau inchiriati unor firme mari in partide mari cu paznicii SS anexati!!! Si “uzati” pana la moarte!! La asta foloseau paznicii SS – sa asigure “uzura”!

A da.. si acu 40 de ani cand citeam catesceva despre nelegiurile naziste am citit ca in lagare au murit 4,5 milioane de evrei si 2 milioane de alte nationalizati (polonezi, ucrainieni, rusi si altii) da de 20 de ani alea 2 milioane au devenit evrei post mortem. $$$$$$$ sa iasa!!!!

Si daca va socheaza afirmatiile de mai sus sa continui  :


On May 19, 2006, The Jewish Chronicle revealed that the Claims Conference highest-paid official, executive vice-president Gideon Taylor, was awarded $437,811 (£240,000) in salary and pension (2004 numbers).[4] An advisor to British survivors in compensation claims in the 1990s, Dr Pinto-Duschinsky, commented: "It is wrong for the executive vice-president to earn annually the same as the compensation for several hundred former slave labourers. The moral authority of the leading Jewish organisations is gravely weakened by excessively high salaries for top officials.”
Cum ziceam – durerea altorta  se contabilizeaza in buzunarele “antreprenorilor” juridici!!

In an article of the Jerusalem Post he says that "the richest Jewish foundation in the world, has still failed to provide adequate financial assistance to elderly and sick Holocaust survivors who live in abject poverty in the twilight of their lives. An organization which boasts that it currently holds in trust $900 million in assets, yet fails to rectify such a condition, must be held accountable for one of the greatest scandals in contemporary Jewish life.
Adica este vorba despre holobisnita. Ma rog Jerusalem Post nu foloseste acest termen ca e ziar politicos si nu vrea sa fie acuzat de “antisemitism” insa despre astaeste vorba – binsnita nerusinata cu suferintele altora!! Fostii sclavi care au “produs” pentru Thysen si Krupp samd acu produc pentru “ai lor”.
Si inca una :

On November 9, 2010, the US Attorney's Office announced an indictment against 11 employees of the Claims Conference and several other individuals for fraud and embezzlement of over $42 million. The Claims Conference management alerted the Federal Bureau of Investigation as soon as it discovered the fraud in 2009, and continues to cooperate with the FBI. On October 19, 2012, The Forward reported that the fraud had grown to $57 million.accountable for one of the greatest scandals in contemporary Jewish life.
Adfica cum ziceam holoco$$$$$$$t extrem de profitabil pentru unii ..
A da citatele astera 3 sunt de la http://en.wikipedia.org/wiki/Claims_Conference#Criticism

Si in incheiere as observa ceva legat de “marea personalitate” nobelizata Ilie Vitelu cel care “uita” cine l-a trimis in lagar !!! Si ca un roman s-a oferit sa il scape insa Wiessel avea incredere in aia cu pana de cocos . De fapt  lucrurile sunt mai complicate - v http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Kastner si http://en.wikipedia.org/wiki/Kastner_train *
Si daca mai tin cont ca se zice – inclus de Vitelu nobelizat – ca Romania si-a ucis 1/2 dintre evreii ei iar Ungaria a salvat jumatate dintre evreii ei (omitandu-se pe aia din Ardealu de Nord).. asa ca tot prostu’ din Apus sa stie  ca Ungaria e buna si Romania rea! imi vine sa zic ca  holoco$$$$$$$t romanesc este instrumentat si /sau mai ales de interese neevreiesti.  Unguresti si rusesti .  Care sunt f bine servite de afirmatii de genul

Minorităţile României nu au dispărut pe cale naturală, nu au fost asimilate, ci, pur şi simplu rejectate sistematic, anihilate cultural şi fizic, vândute la export (există şi un mercurial; ştim astăzi cam cu cât vindea Ceauşescu un evreu sau un german) prin politică oficială, de stat. Înainte de a se produce, însă, fenomenul, minoritarii au lăsat urme în cultura şi identitatea noastră, urme pe care nu le putem şterge prin decret sau prin discurs politic.
http://acum.tv/articol/63353/
Adica tot atatea argumente ptr transnistreni si rusofonii din Moldova fosta sovietica. Care au fots bine serviti si de Tom Lantos.

* De fapt  a fots colaborare curat-murdara. Kastner a obtinut emigrarea a cca 1600 de evrei din Ungaria asigurand in schimb coloaborarea totala a sefilor comunistaii evreieisti din Ungaria. Asa ca evreii din Ungaria s-au bagat la coada disicplinati, s-au suit in tren linistiti   si au inteles despre ce e vorba de abia dupa ce au ajuns in lagare.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum