Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tot mai apropiate tobele razboiului

In jos

Tot mai apropiate tobele razboiului  Empty Tot mai apropiate tobele razboiului

Mesaj  Ghita_Bizonu' Dum Mar 22, 2015 9:06 am

Ambasadorul rus la Copenhaga a atentionat "
Dacă Danemarca se va alătura sistemului antirachetă, care este controlat de Statele Unite, acest lucru va însemna că navele militare daneze vor fi ţinte ale rachetelor nucleare ruse. Este important să se ştie acest lucru"

Nu cred că danezii înţeleg foarte bine situaţia. Participarea la sistemul antirachetă va fi în detrimentul relaţiilor dintre ţările noastre. Toate ţările care se vor alătura sistemului antirachetă NATO în viitor vor fi ţinte ale rachetelor balistice ruse",

La care Aurescu, ministrul nostru de externe a scris pe twiter
"Amenințarea de a utiliza forța împotriva unui stat NATO este inadmisibilă. Sistemul de apărare antirachetă este numai pentru autoapărare, așa cum este definită de Carta ONU, și nu are nimic de a face cu Rusia"
(dupa http://www.cotidianul.ro/afirmatie-grava-a-unui-ambasador-rus-258575/ )

Eu personal nu as zice amenintare ci doar ca ala a amintit cum merg lucrurile astea .
Dar ar mai fi ceva ce ne priveste pe noi .. Deveselu!

Sper ca nu credeti ca interceptorii de la Deveselu sunt destinati sa combata rachetele trase de Iran...
Deveselu este pus ca sa intercepteze rahetele rusesti care s-ar trage catre Bondsteel. Camp Bondsteel din Kososvo.

Intr-o situatie nasola rau tinte ca Deveselu trebuiesc distruse cu "anticipatie". Adica daca RKKA planifica atacu la ora H , Deveselu trebuie distrus la H - 5 minute pentru a "deschide" drum rachetelor trase inspre Camp Bondsteel la ora H. (Distrugerea putand fii executata cu o racheta  de croaziera care poate fi trasa si de pe un avion ...o "balistica" este mai putin posibil sa fie utlilizata)

Si trebuie sa iti spun ca "distrugerea" unei tinte tip Deveselu se face cu o "lovitura tactica". "Lovitura tactica" este numele pudic al unei arme nucleare "tactice" adica de "mica putere". Dar "mica putere" este ceva discutabil si relativ .. O "lovitura tactica" are intre 0,2 kt (echivalent a 200 tone TNT) pana la 2-4 "hiroshime" (adica puterea bombei de la Hiroshima)


(mirabela dauer / stefan hrusca / vasile seicaru - dimineti cu ferestre deschise)
Acu ca v-am facut dimineata mai "placuta" aia care mergeti al biserica rugati-va pentru PACE . Mai ales daca aveti copii ..

A nu sunt sadic. Doar informat. Voi ce credeti ca nemtii aia federali care acu 30 de ani protestau impotriva instalarii rachetelor Peshing 2 erau toti platiti de sovietici?! NU! (sovietcii doar platisera aparitia articolelor care explicau cum funtioneaza cestiile)
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum