Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tinerii (i)maturi ai Romaniei sau din lac in put

In jos

Tinerii (i)maturi ai Romaniei sau din lac in put Empty Tinerii (i)maturi ai Romaniei sau din lac in put

Mesaj  Ghita_Bizonu' Joi Feb 09, 2017 9:44 amAu trecut 27 de ani de la Marea Ce-o Fi Fost din dec 1989 si Marea Mitingeala Golanita a anului 1990.
27 de ani in care cei care erau prea tineri in 89 au crescut si au fost ieducati in spirit "european", "provest", "democratic" obligatoriu "anticomunist". Sa zic asa acum ei, cei crescuti "dupa" , sunt generatia matura aia pe care ar trebui sa se sprijine Tara.. Sa nu mai zic ca formal is cea mai scolita generatie din istoria Romaniei (azi termina facultatile mai multi decat erau electriceni in 1960), multi cu studii in Strainezia ..
Ei si ?!
Au interat in politica ... dar oare draguta (ca e draguta) Alina Gorghiu sau supla Raluca Turcan sunt la nivelul "fosilei comuniste" Norica Nicolai? Nicolai este categorie grea nu numai pe cantar ..
La fel si altii ....

Si au niste idei .... nitse idei! tanarul Paleologu ca si Baconski desi scoliti la Paris se pare cas nu au afllat ca Elysee era in caobitare cu Matignon. Bun asa!
Sau junii "caltfle" de la Salvati Romania ... de politicieni. Au intrat in politica INSA ce dracu o fi fots in develele lor? "Sustinem Ciolos" e pare ca a fost unicu lor progam politic. Aveau , poate mai au, o odee "creata" rau : partidu sta in parlamnet si gibvernu .. nu prea intege cine il numeste insa dupa ei Parlamntu nu ar trebui sa se bage.
Nu mai zic ca vocalaul Nicusor intrebat ce si cum cfu "protestu s-a arata complte pafararist si nu prea vocal. Ca sa nu mai zic ca se pare ca a facut campanie electorala cu banii donati de boschtetari. Un latfle de a face politica da?
Si Mihai Gotiu soilind nitelush . Bun, inteleg ca , de multe ori risti sa adormi can este virva de tehnicalitati finaciar-contabule, insa in momnetu ala era discutat BUGETUL!!
Da Gotiu dormnea somnul celor drepti. Nu nu zic de la loc cu verdeata ci ca unom cu constinta impacata care cand s-a culcat a avut satisfcatia unei zile rodnice .. (si nici nu a luat o cina prea .. porcoasa)

Insa am avzut la A3 culmea.. Unu din proestatrii din piata , nu ii retinnumele. June matur- 35-40 ani - studii inalte , politicos, calm, sigir pe sine . Ce mai tabloul perfect al tanarului intelectual constient ... Deci prtestatru nost zicea ca "in late tari" legea e altfle ,ca legea noastra e cam proasta, ca.. ca totusui nu stie el nefiind asbolvent de drept Atunci de unde dna ma-sa se da expert in drept comparat ca cand el insusi recunoaste ca nu are comteneta ?
Dar asta nu este tit.. el a iesit sa protetseze ca sa "apere un drept fundamental" . Si cand zicea enormitatea asta ("drept fundamental") avea o privire senina precum copilul Joianei inainte sa fie intarcat.. Avea seriozitatea copiilor care spun lucruri traznite si o expresie nitel prea juna .. "imberba".
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum