Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sinucidere asistata

In jos

Sinucidere asistata  Empty Sinucidere asistata

Mesaj  Ghita_Bizonu' Dum Dec 16, 2018 12:05 pm

De ceva vreme am observat ca uneori este mai important despre ce nu se vorbeste decat despre ce se vorbeste ...
Zilili astea a fost semnat acordu de la Marakes - ala cu emigratia - Antonio Guterres, al 9-lea secretar general al Națiunilor Unite zicea ca cam asa :''În multe locuri unde fertilitatea este în scădere şi speranţa de viaţă creşte, economia va stagna şi oamenii vor avea de suferit în absenţa migraţiei. Este evident că ţările cele mai dezvoltate au nevoie de migranţi pentru un spectru larg de roluri vitale, de la îngrijirea persoanelor în vârstă la prevenirea colapsului serviciilor medicale''
si ca documentul ''favorizează cooperarea internaţională în materie de migraţie între toţi actorii competenţi, conştienţi fiind că niciun stat nu poate gestiona singur problema migraţiilor'', simultan cu ''[color:7b9e=##0066ff]respectarea suveranităţii statelor şi a obligaţiilor ce le revin din dreptul internaţional''Stiti ce nu a zis ala si nu zice nimeni?
Ca docomentu' este o recunoastere oficiala a faptului ca politica din ultimii 35-40 de ani a dus las esec societatea vestica, europeana, alba , civilizata, cretina samd !
ESEC!
Nu, nu am capiat nici nu sunt sub influenta bahice.
Sa mergem la baza. Ce este aia o "societate" ? Iute "sfanta" wiki :


O societate (umană) reprezintă un grup de persoane între care se manifestă relații permanente sau o grupare socială ce ocupă un anumit areal geografic și care se supune unei anumite autorități politice și ai cărei membri au în comun anumite aspirații culturale.

Le terme société, en sciences sociales, désigne un ensemble d'individus qui partagent des normes, des comportements et une culture, et qui interagissent en coopération pour former un groupe ou une communauté.

A society is a group of individuals involved in persistent social interaction, or a large social group sharing the same geographical or social territory, typically subject to the same political authority and dominant cultural expectations.

Clar? CRISTAL? Ca votca? Ca ginu? Ca mastica?! Sau mai bine ca apa chioara de izvor dat find ca este 10:10 AM (si eu respect vechile regului socialiste : nu inainte de 11:00 !! la 11:01 .. e )

Insa daca largesc hora .. pot observa ca omul nu estesingurul animal social - mai sunt ogtraza - si canidele formeaza grupuri, si primatele si ...
De ce? Fiindca un grup asigura sanse mai mari de supravietuire! Si asa avem bancuri de pesti, stoluri de grauri , familii de lei si haite de canide .
Deci primul scop al unei societati este asigurarea supravietuirii fizice a membrilor sai si progagarea genetica a acestora. Adica cresteti si va inmultiti !


Insa omul .. omul are si o cultura prin care se autoidentifica adica pe sleau se autosegrega! Ori asta inseamna ca societate umana are si scopul de a prezerva sau chiar a propaga cultura ei.


SI acum sa vedem cum stam "pe teren".
Societatea bestica, cretin catolica si cum mai vreti voi , scoietatea aia cea mai evoluata tehnic si tehnologic, aia in care productivitea muncii este cea mai mare .. aia are nevoie de oameni in plus. Ca nu a vrut, stiut sa isi asigure "schimbul de maine" adica nu si-a propagat genele!


Mai rau - nu stie si nu vrea sa isi pastreze cultura. In tot mai multe tari dezvoltate apar asa zisele No go zones in care emigranti de data recenta traiesc dupa propriile reguli in dispet fata de regulile tarii accipiente. Mai rau .... de buna voie tarile vestice acepta sa isi modifice legislatia - preluarea shariei in unele zone din Londonistan (sau si mai bine"este mai usor sa fii poligam la Londra decat la Riad!) . In numele a unei absurde multiculturalitati azi, in unele orase mari nu se mai pronunta cuvantul "Craciun" ....

Adica ca cam asa :succesele materiale ale Europei de Vest sunt relative, daca nu chiar discutabile dpv al supravieturii
O! Da in Anglia, Franta , Germania , chiar si Spania se traieste (inca) mai bine decat in Magreb..
Insa .. insa e un INSA . Daca in anii 50-60 se inghesuiau cate 4 europeni (mama , tata si 2 copii) intr-un Ficatel 500 sau 2 CV (la al treilea copil nashpa aveai nevoie de un Dauphine mai scump!) azi sunt cam 2,29 intr-un Fluence sau Golf care au spatiu cacalau!!! Azi englezii "de rand" sfruntat se betivanesc pe la Maglauf , in Germnaia "locul und mergem cu totii pana la urma" este .. Azore sau Corfu .. DAR asta si pentru ca copii costa!!! E ca ala care cheltuie banii sa se duca la mare si apoi risca sa ajunga in strada ptr chirii neplatite ...

ASTA NU SE SPUNE!
Se zice doar "crestere" insa .. e un insa Pentru că ce-i va folosi omului dacă va câștiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde?
Caci Europa isi va pierde sufletul. Adica cultura.

Si oare titul a fost doar aparenta?
Nu asd zice ca aparenta ciu aplicare cehstiei aleia cu "nimic nu se pierde, nimic nu se castiga totl se transforma" adica castigurile unuia devin paguba altora.
Despre aceasta este vorba . Ca in ultimii 35-40 de ani am asistat la un transfer urias d la cei care .. ma rog "se descurcau" pana la leafa catre cei care oricum aveau prea mult.
Dovada este in Franta si poarta vesta galbena .

Si totusi mai subzsita o intrebare - si atunci ptr ce pactul de la Marakes?
D'aia ca sa continue bisnitz at uzual.
In plus socieatile islamice sunt mai stabile, nu?
O Europa stabilizata social in sens islamic poate este mai surazatore supraelitelor ultrabogate
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum