Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Noutzy Gaina lu Cocos pregateste marea jumuleala nationala

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Dum Noi 14, 2010 7:10 pm

Ia de aici cetitorule

http://www.gandul.info/news/romanii-vor-fi-obligati-sa-si-reabiliteze-pe-banii-lor-fatadele-caselor-si-ale-blocurilor-daca-refuzi-plateste-primaria-si-te-executa-silit-vezi-aici-legea-7709874

Ma rog daca este nevoie se vor aduce exemplele din alte parti, UE , Republica Vulcaniana ot Star Treck , se va vorrovi despre aspectu civilizat si necesitatea reducerii consumului de energie termica si cat suntem de inapoiati.
Si sa fim sinceri , suntem. Daca s-ar face lucrarile necesare pentru izolarea unui bloc construit prin anii 60-70 consumul de caldura s-ar reduce cu mult. In alte parti s-a facut – nai niste credite preferentiale, niste deduceri din impozite si lefuri ca-n vest .
Insa la noi unde cam multa lume se invarte in jurul unor venituri de 150-250 euroi pe luna cum mama dracului sa te bagi la credite de 5.000 –10.000 de euroi ?
Deci operatiune va fi cam asa :
1) administratia locala va notifica pbligatia propretarului cladirii sa efectueze lucrarile.
2) Daca propretaru refuza , atunci primaria va actiona ea “ în situaţia în care deţinătorii notificaţi refuză executarea lucrărilor de intervenţie în condiţiile şi la termenele notificate, primarul poate solicita consiliului local aprobarea executării de către autoritatea administraţiei publice locale a lucrărilor de intervenţie, în numele şi pe cheltuiala deţinătorilor notificaţi, în limita fondurilor aprobate anual cu această destinaţie în bugetul local, cu condiţia constituirii dreptului de creanţă şi a recuperării cheltuielilor de la deţinătorii notificaţi, în condiţiile legii, până la data recepţiei finale a lucrărilor de intervenţie executate.
3) Si bine-ntels va da contractu cui trebe (si presupun ca la preturi mari, ce vor asigura niste castiguri babane )
4) Dupa care propretatru vrea nu vrea trebuie sa plateasca. Daca nu poate m nu-I bai il obliga primaria !
5) Daca propretaru nu poate plati , va fi executat ! Ori asta inseamna ceva gras de tot , dupa cum urmeaza:
5.a) se va trece la vanzarea prin licitatie. Am inteles ca avem un mecanism pus la pcunt prin care baietii destepti obtin propretatea la ¼-1/3 din pertul pietii (si vor fi cam multe !! deci … preturi joase ca nu e bani este criza !!)
5.b) propretatile astfel obtinute vor fi valorificate , de data asta la pretul pietii !
5.c)venituri ptr cine trebe CAT CUPRINDE !!
5.d) in cazul unora de prin blocuri vor fi sugrumati ptr 10.000-15.000 euro ei bine ei vor obtine cam nimic in urma vanzarii fiindca
6)amenzile sunt babane ! De la 2000 lei la 15.000 lei . Pentru unii doar amenda este suficienta ca sa fie despuiat de bunul sau !!!Si uite asa in plina criza se deschide – de catre familia galinacee a PDL si sub pbladuirea lu Baselu personal - o oportunitate de aur pentru firmele pretene – contracte directe bune si mai ales beneficii derivate din executari silite !!!
De un se vede ca pentru unii gaina cu oua de aur se numeste Noutzy Spaima Poutzy , pardon a populimii.
Ave Basescus morituri te salutant !
Democratia ei de viata !!avatar
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 889
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum