Prezentu guvern este triumful primitivismului ….

In jos

Prezentu guvern este triumful primitivismului …. Empty Prezentu guvern este triumful primitivismului ….

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Dec 29, 2010 7:34 pm

din capatanile pseudoelitei noastre cele pseudointelectuale : in urma reorganizarii vom stii ce avem de facut sinistru Ialoviteanu*. Ca el face reorganizare ca sa stie ce are de facut !!! (Orice bou ar stii ca reorganizarea o faci conform celor care crezi ca stii ca trebe facute !).
Cica “facem” (de la a “fac” a maidanului amerloc !) ca sa obtinem un stat mai suplu. Si dupa aia .. ce? A dracului magar a murit tocmai cand se invatase sa nu mai manance !!
Sa fac o mica paranteza. Eu nefind sectar nu-mi pasa daca afacerea X este privata (fara legatura cu latrina !) ori de stat. Imi doresc sa functioneze decent cu un profit decent ca sa nu intram in latrina (privata)- n de lata da miroase cam urat !!
Insa in anu trecut acesti adepti ai statului “suplu”(?!) – toti bugetivori emeriti ! – s-au distins la datu la gioale a economiei private (v supra fara legatura !!) : La mica barfa nice io nu sunt lucrator la stat (degeaba ca Boc!) ci la “privata” care cam intra in buda (haznanua de sub privata !!). Ma rog ca si nopi depindeam cam mult de contaracte buget(ivo)are (pardon ca si minim unu din consilul investitorilor straini avea aceiasi dependenta ca si mine !!). Mai dai cu un forfetar (care forfeca numa vreo 200.000 de IMM uri spre satiscafuctia bociie a primului Babuin ) , mai dai cu niste impozite , niste “reduceri” si multa austeritate(da nu ptr bocii udresti ) de 2 ani sectoru privat se simte cam cum arata Blaga (rau si prost adica). Iar gubernu care isi doreste un stat “suplu”ii da in cap !!
Ce face insa gubernu?
Nimic!! Nimic bun voi a zice .
DobiBocii au urmat sfaturile “lbertariene” a scolitilor prin Starinezia:
- Adica Statu e raul suprem** . Asa ca basishtanezii bocii isi fac datoria sa faca rau!
- Statu sa nu faca nimic ! Atunci nci ei nu fa nimic in sprijinul economiei !
Imbinad intr-un un dizarmonios tot dialectic satanist ei fac totul ptr distrugerea economica folosn dpraghiile statului impotriva statului insusi .
Si mai vor sa fie feliccitati.
Cum am zis niste primitivi care ard pe rug doctorii (ca e vrajitori!) sperand sa scape de molima …
V-am mai zis creieru de babuin este apogeul politciii prostd decembriste !!

* Bun stiu ca de fapt este Ialoviteanu. Da are minte de ialovita . Adica de bivolita !
** “sa nu inte porcii in gardina teoriei!” cica ar fi zis Nietzsche. A uitat sa zica Bocii, Basestii, Blegii si alti Videni.
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum