Scrisoare catre inVictor cel Tont

In jos

Scrisoare catre inVictor cel Tont Empty Scrisoare catre inVictor cel Tont

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Mar 20, 2013 10:23 am

Domnule inca premier (din eroare mare cat o oroare) ref la interviul dvoastra de ieri din Adevarul ... Dvoastrea ziceti de "cocatricile" mneavoastra. Da de ale MELE ale votacului de rand nimic-nimicuta? Pai la alegrile viitoare sa te voteze Reding si Barosu!! Adica io te apar pe tine si partideuletu lu matale si drept rasplata imi tragi o flegma in obraz?!
Si in definitiv de ce ai purces la suspendare ?! Si daca tot ai purces la suspendare de ce ai aceptat cvorumu la referendum? De prost sau de Barosu?! De ce Corlatean ala nu a pus alt procuror din vara ? Era ministru avea dreptul si Kovessi se expirase ...
De ce iti scriu asa? FIINDCA IO TE-AM FACUT!! Prin votu meu !! Si tu ce faci cu votu meu ?
Ti-am dat o majoritate de 70% ! Impotriva podheiazurilor de procurori DNA care navaliara precum tatarii! Si tu ce faci ? Faci "pact de neagresiune" in care "recunosti" ca Prezidelu are "responsabilitate preeminentă" in politica externă, de securitate, de apărare, reprezentarea la Consiliul European şi afaceri europene si aum te intrebi ce cata Zevs.,ro la Briusel?! .
Se duce fiindca tu ai facut "pact" cu el in caere ai acceptat rol preeminet. Apropos unde naiba in Constitutie scrie "responsabilitate preeminentă" ?
Capu la ce iti foloseste? Ca palarie nu porti ..

Cu infinta scarba ,
Bizonu'
care nu te va mai vota nici pe tine nici partidul conudes de tine in care se lafaiesc diversi Corlateni, Sovaielnici, tradatori d'alde Oprea , Sebastieni de la iRealitatea et caeteri ejusdem farinae .
Puscarie fericita ca asta iti va da pareteneru' preeminent!!

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum