Vorba multa si gura bate curul …

In jos

Vorba multa si gura bate curul … Empty Vorba multa si gura bate curul …

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Iul 19, 2013 7:14 pm

Si zise … Realesul? Demisul>? Necoabitacu ??! ca a fost o “operatiunme neautorizată” .
Clar si obscur in acesai timp.

Clar ca dorea sa zica “clandestina” , “secreta” ,”spionaj” .

Neclar este cum aia “neautorizată”. De cine “neautorizată” .? De Siria ? Păi de cand statu-tinta isi da consimtamantul (autorizatia) ca sa fie spionat?! Caci “spionat” inseamna fara stirea spionatului!! Asta ar fi cam ca viol cu consimtamantu victimei.
Deci ipotenuza asta cade.

Sa o luam pe cealata parte. Orice  operatiune “clandestină” , “secretă” ,de ”spionaj”   trenbuieste sa fie “autorizată” de catre sefii agentilor care comit zisa operatiune. Ca doar nu sunt “ăia” de capu lor! De fapt cam toata lumea in toata lumea se ingrijeste ca “aia” sa nu faca de capu lor .. si sefii “ălora” au grija ca suibordonatii lor sa nu .. ca nu se stie niciodata!!! In acest domeniu paranoia este obligatie de servciu …. Ca altfel Pa@! Ce pa?!?
Deci cum aia “neautorizată” ? Adica clandestian fata de seful civil al servciului? Asta o cerez. Crez ca sefu civil habar  nu are cam de nimic.. are grija de asta adjunctu sau care e “cadru” vechi si de nadejde . Da nici asta sa nu fi stiut ce fac agentii lor  ?! Adica nici macar “sefu eu ma duc pana Beirut sa beau o cafea?” Ce naiba e ca la scoala ca agentui ca si elevu chiuleste ca nu i se intampla nimic?! Dorm adjunctii aia in ciubotele lu’ Statu’ degeaba?!
Atunci “neautorizată” de El. Stăpanul Serviciilor  zis si Zevs.ro? Sa fi recunoscut El ca nu mai este Traianus atque Dominus et Deus?! Exclus ca prea era vesel!!

Hm as zice  ca in acest caz “neautorizată” este doar cunosterea limbii romane … (si asa imidau seama de un de invata sa vorbeasca aia mica de se tine cu Sida).
Adica gura bate curul  ca de data asta o comise .
Adica ba nheamule ia vedeti ce tare in spionaj sunt Io! Stiti voi Caraman? Hahaha!! Sdi asta intr-ub domneniu in care discretia este regula si nu te lauzi ..
Deci in in fibnal; trebe sa repet vorba veche : gura a batut  curul !!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum