Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

1 decembrie cu mai putin “fast” da cu atentat ?!

In jos

1 decembrie cu mai putin “fast”  da cu atentat ?! Empty 1 decembrie cu mai putin “fast” da cu atentat ?!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Dec 01, 2015 3:32 pm

Kaiser  Klaus Ghiolbhannis a anulat recepţia de Ziua Naţională de la Cotroceni cica  “pe fondul evenimentelor nefericite petrecute în ultima perioadă”.
"Am ales anul acesta o celebrare mai puțin fastuoasă și mai mult ancorată în realitate, în care onorăm simbolurile naționale, pe cei ce servesc sub drapelul tricolor în teatrele de operațiuni militare, în care ne arătăm prețuirea față de cei care promovează și întruchipează valori în societatea românească și recunoaștem profesionalismul și efortul pus în slujba celorlalți.
Știu că a fost un an dificil pentru toată lumea, marcat chiar recent de evenimente tragice, care ne-au reamintit câte lucruri încă nu funcționează, câte lipsuri grave avem în toate sistemele. Dar au scos la iveală și exemple de curaj, dăruire și determinare, și mai ales o profundă dorință de schimbare
",
Insa dupa cate tin minte ca cadn se instala guvernul Său era besel si nu prea il durea de “evenimentelor nefericite petrecute în ultima perioadă”.
Kaiser  Klaus Ghiolbhannis  mai zcie ca cum "Putem privi Ziua Națională din acest an ca pe un nou început, în materie de practici, comportamente și mentalitățI" . Se pare ca el ia in serios proteala unior ziaristi cica ca cum alegerea sa ar marca indepartarea romanilor de “nationalism”.

Insa eu crez altceva
Si anume ptr si Kaoser Klaus ziua de 1 decembrie este o zi trista..
Se stie ca Iohannis este din Sibiu ..
Ce nu se stie este ca in 1916 , cadn armata romana a intrat in Ardeal in zona Sibiului unii germani (sasi) s-au jucat de-a farctirorii francezi. Adica de-a partizanii (cestie ciudata ptr niste menti. As zice chiar “rusinoasa”)
Iar comandantii romani s-au jucat si ei. De-a germanii in Belgia ocupata si au reprimat in cel mai pur stil teutonic (ca tot aveam rege german , nu?!)
Asa ca poa ptr Iohannis 1 decembre sa ii aduca aminte de unele cestii mai neplacute ptr familia sa ..

Cica DICOT ar fi dejucat un atenta al unui extremist ungur.
Zilili trecute a fots furta drapelul national si in locu lui pus cel secuiesc.
Mai inainte unii au iesit in strada ceara autonomie …

Oare intamplator? Sau cu legatura cu “lipsa de fast” ?

1 decembrie cu mai putin “fast”  da cu atentat ?! Fabritius-Steinbachj-si-sotii-Iohannis-berlin2010
Etnicii germani, ca acest Bernd Fabritius, sunt urmaşii saşilor şi şvabilor din organizaţia hitleristă Grupul Etnic German. De fapt, în cazul lui Bernd Fabritius, nu este nici măcar o succesiune figurativă, deoarece este descendent direct al unuia dintre şefii minorităţii fasciste germane din România, Fritz Fabritius. În luna mai 1933, Fritz Fabritius a fondat Partidul naţional-socialist al germanilor din România care propagă ideile naziste, membrii purtând uniformele paramilitare naziste şi folosind zvastica drept simbol. Ulterior, această organizaţie, împreună cu altele similare, s-au reunit în Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), la care a aderat şi Biserica Evanghelică, considerând că Adolf Hitler e mai important şi mai aproape de saşii transilvăneni decât Dumnezeu. Grupul Etnic German a militat, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Ţara Dunării“), din care urmau să facă parte Transilvania şi Banatul, ca parte din Mitteleuropa.

Bernd Fabritius aranjează jocurile din culise pe lângă guvernul german, ca să impună presiune asupra României pentru retrocedări care încalcă în mod cert Convenţia de Armistiţiu din data de 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, prin care Grupului Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe) i-au fost confiscate averile şi a fost desfiinţat fiindcă era o ORGANIZAŢIE NAZISTĂ!

Sursa : http://www.altermedia.info/romania/2014/05/11/sasi-corciti-si-romani-tradatori-contra-romaniei/

Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum