Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Unde dai si unde crapa ...

In jos

Unde dai si unde crapa ... Empty Unde dai si unde crapa ...

Mesaj  Ghita_Bizonu' Mar Dec 22, 2015 1:31 pm

Cautand altceva am dat intamplator peste asta : Camarazii europeni s-au săturat de Ponta(http://www.revista22.ro/camarazii-europeni-s--au-saturat-de-ponta-36888.html) de unde citez :
Când Brok şi-a exprimat îngrijorarea faţă de presiunea pusă asupra unora dintre ora­şele germane de către emigranţii din noile state membre UE, printre care şi Ro­mâ­nia, veniţi aici, în primul rând, pentru a pro­fita de beneficiile unui sistem social mult mai generos, Ponta nu a ratat ocazia să recurgă la genul de atac ieftin şi mur­dar cu care ne-a obişnuit. L-a descris pe Brok ca „demagog, iresponsabil, po­pu­list“ şi „cu gândire nazistă“. [....]
De mai bine de un deceniu, partidul său, PSD, şi-a permis luxul de a se comporta într-o manieră josnică, bucurându-se, în acelaşi timp, de un minim suport şi de in­diferenţa benefică a familiei politice din care face parte, Partidul Socialist Eu­ro­pean. Dar a pierdut acest sprijin săp­tă­mâ­na trecută, când a fost mustrat, în mod pu­blic, de către Martin Schultz, pre­şe­din­tele Parlamentului European, pentru lim­bajul folosit împotriva unui coleg de-al său, dintr-o tabără politică rivală. Poate că Ponta a presupus că nu va exista nicio ripostă tocmai pentru că remarcele sale au fost îndreptate către un adversar al so­cial-democraţilor germani. Dar a uitat (as­ta în cazul că ar fi ştiut vreodată) că, de obicei, există un front comun în rândul po­liticienilor germani din tabăra de­mo­crată, atunci când se întâmplă ca cineva din afară să încerce să exploateze perioada nazistă a anilor 1933-1945, în scopuri politice meschine.
Bla bla in continuare totul sub semnatura lu Dandanita Galaghitza in traducerea   Cristinei Spătărelu.


Sa ne aducem aminte : la 1 ianuarie 2014 restricţiile au fost ridicate pentru accesul românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii din Germania . Imediat un cretin demgaog pre numele lui Brok (Brock nu porc adica Schwein) Elmar Heinrich (fara legatura cu hell englezesc ) a sarit in sus ca muscat de musca tsetse ca ă imigranţii care vin în Gemania doar pentru ajutoare sociale ar trebui trimişi înapoi în ţările de origine şi amprentaţi digital, ca să nu mai poată reveni. Imigrantii cetateni ai presupuseu "Uniuni Europene" a care .. ma rog poa stiti si voi ..
La care Ponta i-a replicat lui Asshole Bork si Martin Shulfa a sarit sa i repereze onoarea conationalului sau.

E .. e si a trecut vremea.. si Angelika von Stassi intr-un moment de merkeleala a invitata in germanika un milion sau asa ceva de emogranti dim Orientul Apropiat. Un milion de noncetateni ai presupusei UE .
La care Tomita Gallaghita o comite din nou Direcţia greşită a Europei şi tăcerea României in aceiasi fituica (http://revista22.ro/60237/direcia-gresit-a-europei-si-tcerea-romniei.html) din care cam la intamplare citez :

UE își in­su­larizează procesul de luare a deciziilor în ra­port cu cetățenii europeni. Ei nu mai re­prezintă un factor care trebuie luat în cal­cul înainte de adoptarea marilor decizii. Es­te puțin probabil că Angela Merkel s-a gân­dit la cum va reacționa electoratul din Franconia și Bremen față de politica sa im­pulsivă de a-i invita pe refugiați (și pe mulți alții care se pretind refugiați) în țară, în absența infrastructurii capabile să îi absoarbă.

Și, cum a devenit puțin probabil ca ea să participe la viitoarele alegeri pentru a cere electoratului german peste doi ani un al patrulea mandat, d-na Merkel se com­por­tă ca avocatul radical al unei lumi fără fron­tiere teritoriale, fără economii na­țio­nale sau forțe armate interne. Cu alte cu­vinte, este promotorul evanghelic al stân­gii - liberale, ecologiste și contra-culturale -, precum și al forțelor corporatiste ca­pi­ta­lis­te care visează la crearea unei singure or­dini globale: din perspectiva lor, această lu­me capitalistă, postcapitalistă și an­ti­ca­pi­talistă va fi, în mod unic, progresistă. [....]

Mogulii capitaliști și alternativa verde sunt în consens pe un mare subiect: so­cietățile coagulate în jurul loialităților și intereselor naționale nu ar trebui să facă par­te din noua ordine globală. Tocmai de aceea sunt percepute cu atâta ostilitate la Ber­lin preocupările multora dintre est-eu­ropeni față de menținerea tradițiilor na­țio­nale bazate pe religie și limbă, pe fondul altor încercări imperiale de a le eradica.[,,,]

In dosarul migrației, dar și al accelerării negocierilor privind statutul de membru al Turciei în UE, Merkel adoptă poziții ca­re în mod clar afectează alte state eu­ro­pe­ne. Reputația Germaniei, de chibzuință și pragmatism, a primit o lovitură din care cu greu va mai putea să-și revină. Cel mai probabil, improvizația va continua, fiind consecința tendințelor unui autocrat care, pe model Ceaușescu, este convins de ab­sența unui potențial succesor cu idei di­ferite de ale sale în partidul său.[...]

Este greu de crezut (cel puțin la suprafață) că România era odată unul dintre sateliții rebeli ai epocii sovietice. În zilele noastre, pare că se află într-un somn adânc, în timp ce actorii majori ai UE iau decizii cu im­pact asupra stabilității locale.

Klaus Iohannis este prins între CSAT și pro­priile sale conexiuni germane, care sunt în principal în rândul social-de­mo­craților. Din moment ce viziunea sa asu­pra celor mai multe dosare externe este încă necristalizată, nu este deloc sur­prin­zător că s-a alăturat aparatului care ges­tio­nează problemele de apărare și securitate, respingând atitudinea germană în privința cotelor obligatorii.

Nu este deloc surprinzător că Victor Ponta a intuit o oportunitate politică, denunțând respingerea cotelor ca fiind o eroare. Nu are niciun atașament față de regle­men­tă­rile care limitează oportunițătile rentiere ale elitelor politice postcomuniste. Dar în acest moment este șansa lui de a arăta că poate să joace rolul premierului UE pro­gresist, deși contextual mai lansează ata­curi etnocentrice împotriva Ungariei. Este ghidat în mod esențial de propria sa su­praviețuire. Nu există niciun fundament conceptual în privința interesului național care să-l ghideze pe Ponta. Într-adevăr, este gata să folosească teritoriul național în avantajul său, ca și cum ar fi pro­prietatea sa.
(artocol din 27 oct 2015)
Si da-i si8 luopta neicusorule cu Ponta, cu moscheea, cu Tircia, cu.. calopetii cu si ca Angela von Stassi ar fi de aceiasi tzeapa cu Ponta!
A da dot Dananitza mai scrie

În ciuda prezenței extinse a serviciilor de informații, România este o țară mult prea sla­bă, din perspectiva securității, pentru a putea să preîntâmpine dezvoltarea ra­di­ca­lilor islamiști la adăpostul moscheei. Iar pre­ședintele Iohannis este mult prea timid pentru a contesta ortodoxismul mul­ti­cul­tural pervers al Europei, spunând Ankarei că moscheea este planificată într-un loc și într-un moment nepotrivit și că trebuie abandonată ca o ciudăţenie a unui po­li­ti­cian cu foarte puține idei bune. Însă de­clarația sa evazivă de la summit-ul UE din 15 octombrie ne arată că nu el este liderul european care să îi spună lui Merkel să pună capăt acestui nonsens periculos.


Absolut delicios!! Gagamitza asta nu numai ca le basheste din plin dar "uita" ca Jihadi Jhon este cetateam britanic. Ca si "distinsul" profesor de la facultatea din Nowehere . Ca tot in Regatul inca Nedezunit la 7 iulie 2005 alti jihadisti de extractie britonica au pus bombe  : trei la metrou in centrul Londonistanului si una intr-un autobuz, la o oră de varf. Ca acu nu m mult timp in urma la Birxeele voata era paralizata .. nimic! Saraca Rpmnaie e prea slaba da intectualu briton saracu nu stie decat de Ceausescu!! (se pare ca sir Nae e f popular in Anglostan :

Unde dai si unde crapa ... MI6VauxhallS
Unde dai si unde crapa ... Images?q=tbn:ANd9GcTkaAQaJMols6aM1_Gq61p5BBE5ElfVT4j-S0x0hjDk1ssNQbdV
"MI6 HQ Building Off Vauxhall Bridge London
Otherwise Known As 'Ceausescu Towers' After The Architectural Style Favoured By Former Romanian Dictator Nicolae Ceausescu"
)
(sa fim cinstiti - arata CHIAR MAI RAU decat Casa Poporului!!!)

Insa sa retinem :
- in 2014 unu plavramentar german Ashhole Brok cererea sa fie zvarliti afara romanii si bulgari ... carora tocami li se ridicasera restricţiile pentru accesul pe piaţa muncii . Rom,anii fiind cica "cetateni ai UE" cu dreptu de a circula samd
- in 2014 Sculfa Martin (PSD) sarea in ajutorul conationalui sau Hervloc ratoindu-se (cum altfel? )la premierul roman. Il durea exact am Arsch de "Europa" pe neamt
- in 2015 Angelika von Stassi cheama in Nemtia 1 milion de emigranti din Orientul Apropita. Apoi zice sa fie imprtiti "frateste" in numele "solodaritatii europene" (care fa?! )
- Cancelarul austriac, cica SD, Werner Faymann a afirmat: "Solidaritatea nu este un drum cu un singur sens. Cine primeşte fonduri din bugetul Uniunii Europene nu poate pur şi simplu să refuze distribuirea proporţională a refugiaţilor. Cine refuză riscă să pună sub semnul întrebării întreaga schemă bugetară europeană, (...) fiind dificil de crezut că va putea beneficia în continuare de aceste fonduri"(http://www.mediafax.ro/externe/cancelarul-austriei-tarile-est-europene-care-nu-accepta-refugiati-risca-diminuarea-fondurilor-reactia-lui-viktor-orban-14923693)

A da. Sfea etnica a lu Faymann prmote si Schemgen ptrTircia.
Romania mai asteapta ..

Toate astea sunt insa ignorate de Galaghita ...

Acum am o singira intrebare : chiar trebui sa importam si toti imbecolii Europei?!

Si daca este viorba despre imbecili : Elmar Pork ce parere are despre 1  milion de emigranti ?!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum