Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii mai vita decat vita din grajd asta da performanta!!!

In jos

Sa fii mai vita decat vita din grajd asta da performanta!!! Empty Sa fii mai vita decat vita din grajd asta da performanta!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Vin Mar 10, 2017 10:20 am

Desi a gresit Bogdan Chirieac are avut totusi si dar greseste si ca cand are drepate!!!.
A gresit cand a presupus ca Presu si Premeru vor zice fecare altceva in orasul verzri de Briucsel. Amandoi au "interpretat" acelasi text precum surorile Kessler :
https://www.youtube.com/watch?v=JoDK6sJ2cCU
Are totusi dreptate cand zice :
”Din nefericire România nu are nicio voce la Bruxelles. Nici a președintelui, nici a premierului. Vom face exact ceea ce va hotâră Europa. Eu sper să ia o hotărâre bună, nucleul dur, Franța și Germania. România doar se va supune. Nu va cere absolut nimic în schimb. Până la urmă Franța și Germania hotărăsc. Desigur, probabil că grupul de la Vișegrad va obține avantaje. (...)"
dar prin paradoxul nationale greseste si cand are dreptate! Noi si nucleul dur??
Mai degraba invata bunica Parascheva cum sa manuiasca metralera!!!
Noi si nulceul dur? Noi si Jemanika, Sfrentica, Beneluxitia?
Ia de aici neamule "convergenta"
Anul trecut, în mediul rural, 74% dintre familii nu le-au putut oferi copiilor o alimentație de calitate, iar unul din zece copii a mers la culcare flămând. Sunt doar două dintre concluziile unui raport tulburător al World Vision România.
5% dintre părinţii din mediul rural intervievaţi au spus că le oferă copiilor lor mai puţin de două mese pe zi.

Mai puţin de două mese pe zi!!! Adica pe sleau - unui copil nu ii pot asigura doi cartofi pe zi (unu la dimineata si unu la pranz) sau au malai doar de o mamaligutza (diminutiv cantitativ ...) care se termina in > 5 minute ( sub 5 min din 1.440)
"Sănătatea şi nutriţia copilului din mediul rural continuă să ridice provocări, lipsa igienei este considerată încă de medicii de familie ca fiind una din principalele cauze de îmbonăviri ale copiilor în ultimele 12 luni. Jumătate din gospodăriile investigate nu deţin utilităţi sanitare, iar asta afectează mai ales gospodăriile cele mai sărace. Chiar dacă acestea există, ele sunt subutilizate, pentru a reduce costurile facturilor”, se mai arată în raportul "Bunăstarea copilului din mediul rural - 2016”. - raportul 'Bunăstarea Copilului din Mediul Rural, 2016 al World Vision România .

Si vrem cu cine ? "Centrul dur" ?

Mare lucru e sa fii intelectual nene!!!
Sa fii mai vita decat vita din grajd asta da performanta!!!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 919
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum