Oare pe ce lume triewsc uni formatori de opinie?
Pagina 1 din 1
Oare pe ce lume triewsc uni formatori de opinie?
Am dat intamplator peste o cestie (cam veche) care ne arata cat de aerieni sunt unii dintre cei care f agresiv se dau formatori de opinie :
Discutia avea loc in nooembrie 2014.
Masura in cauza se aplica de peste 15 ani, poate 20.
Lucian Mîndruță este ziarist din 1990, a avut emisuni la ProTv, a condus ziare si a impartit sfaturi agricole in toti anii sai cica de "munca" .
Un singur ,.lucru nu a aflat : ce se intampla in Romania!!!
Crdetyi cumva ca intre timp a aflat?
Sursa : https://www.dcnews.ro/lucian-mindru-a-jigniri-in-direct-la-romania-tv-hanibal-dumitra-cu-i-niels-schnecker-reac-ii-dupa-conflictul-cu-mindru-a_460232.html
Marius Nițu: Am și eu o întrebare foarte simplă. Vă spun o măsură luate de aproape toate guvernele și vreau să îmi spuneți dacă este de stânga sau de dreapta. Așadar... tinerii care termină liceul primesc ajutor de șomaj, fără să muncească o zi. Este o măsură de stânga sau de dreapta?
Lucian Mîndruță: În ce țară se întâmplă asta?
Marius Nițu: În România.Lucian Mîndruță: Ok, cred că eset o măsură adminsitrativă normală. Asta ar fi o măsură de stânga dacă tinerilor li s-ar cere să facă ceva la schimb pentru banii pe care îi primesc, ceva cu iz politic. În schimb, ar fi o măsură de dreapta dacă s-ar condiționa acești bani pentru a căuta un job pentru tineri.
Discutia avea loc in nooembrie 2014.
Masura in cauza se aplica de peste 15 ani, poate 20.
Lucian Mîndruță este ziarist din 1990, a avut emisuni la ProTv, a condus ziare si a impartit sfaturi agricole in toti anii sai cica de "munca" .
Un singur ,.lucru nu a aflat : ce se intampla in Romania!!!
Crdetyi cumva ca intre timp a aflat?
Ghita_Bizonu'- Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti

» Anticoruptia triumfatoare. Oare de ce ?!
» Reforma din invatamant
» La granita cu Romania , 1941
» Dreapta acumuleaza , iar stânga redistribuie. Oare ?!
» Ce vrea oare Seful ?
» Reforma din invatamant
» La granita cu Romania , 1941
» Dreapta acumuleaza , iar stânga redistribuie. Oare ?!
» Ce vrea oare Seful ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|