Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Onanie politico-juridica

In jos

Onanie politico-juridica  Empty Onanie politico-juridica

Mesaj  Admin Vin Feb 02, 2018 10:15 pm

Mare stire mare neamule !!!
In dosarul Micorsoft  : Șapte miniștri au scăpat de acuzații în dosarul cu PREJUDICIU URIAȘ!

1)Ecaterina Andronescu  Ministrul educației și cercetării : 28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003 (guvern Nastase) , 2 iulie 2012 – 21 decembrie 2012 si 22 decembrie 2008 – 1 octombrie 2009 (Guvernul Victor Ponta 1)
2)Alexandru Athanasiu Ministrul educației și cercetării : 19 iun. 2003 - 28 decembrie 2004 (guvern Nastase)
3)Dan Nica, Ministru al Comunicațiilor și Tehnologiei Informației: 7 mai 2012 – 25 februarie 2014 ( guvernul Victor Ponta 1)
4)Adriana Silvia Ticau, ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei in perioada iulie-decembrie 2004, (guvern Nastase)
5)Mihai Tănăsescu Ministrul finanțelor publice : 28 decembrie 2000 - 28 decembrie 2004 (guvern Nastase)
6)Şerban Mihăilescu. Ministru pentru coordonarea Secretariatului general al Guvernului : 28 decembrie 2000 - 20 octombrie 2003 (guvern Nastase)
7)Daniel Funeriu, Ministrul educației și cercetării "  23 decembrie 2009 – 9 februarie 2012 (guvernul Boc II )

Motivul: noul procuror care a preluat dosarul a constatat că unii suspecți au fost puși sub acuzație pentru infracțiuni care între timp s-au prescris, alții au semnat documente care nu erau de natură să producă efecte juridice sau, pur și simplu, în cazul unora nu au existat probe din care să reiasă că, în baza influenţei pe care ar fi avut-o, au asigurat încheierea unui contract.
http://evz.ro/dosarul-microsoft-reactia-procurorului-dna.html
De prescriere s-au  bucurat : Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu si Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Silvia Ticau, Alexandru Athanasiu - cu totii menbri PSD "agatat" pentru ministeriatele din timpu gvernului Nastase.
In ceea ce il priveste pe Daniel Funeriu, ministru al Educatiei si Cercetarii in perioada 2009 - 2012, s-a dispus solutia clasarii, in conformitate cu prevederile art. 16 alin. 1 lit. b din Codul de Procedura Penala ("fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege"), intrucat, considera procurorii DNA, semnarea de catre acesta a "Notei privind licentele pentru produse Microsoft utilizate de catre MECTS in scoli", nu era de natura sa produca efecte juridice, aceasta fiind intocmita in "scopul exclusiv al raportarii si al informarii cu privire la evolutia procesului de solutionare a unor probleme specifice, la stadiul implementarii documentelor de politici publice si/sau a actelor normative".
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-22262748-dna-clasat-acuzatiile-fata-fostii-ministri-ecaterina-andronescu-mihai-tanasescu-serban-mihailescu-dan-nica-adriana-ticau-alexandru-athanasiu-dosarul-microsoft-faptele-prescris-clasare-pentru-daniel-fu.htm
adica pe asta l-au luat in cercetari degeaba .... saracu.

Dar e o mica diferenta - a intervenit prescxierea asta te scapa de tribunal  insa nu te absolva in fata opiniei publice. Daca Funebrul care crede ca coleg e substantiv neutru si ca 2 baieti care stau in aceiasi banca in clasa se cheama ca sunt sunt colege ... poa zice ca e cinstit si parchetu a recunocut ca e cinstit ba si sa glumeasca ca| bine ca nu m-au spanzurat din greseala ca in Tombstone |... politicenii PSD raman cu un semn de intrebare si prin ricoseu se ""adevereste"" ca guvernul Nastase fu al mai corupt!

Insa dpv tehnic .. nu cumva faptele erau prescrise de la data dechiderii dosarului?
Sefa DNA, Laura Codruta Kovessy fie numele ei binecuvantat da niste explicati la
http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/prima-reactie-a-laurei-codruta-kovesi-in-scandalul-microsoft-cine-a-gresit-ce-se-intampla-cu-prejudiciul-1500185 insa comit sacrilegiul de a observa  ca la data deschiderii dosarului (26 septembrie 2014) Boul Cod Penbal (Predoiu ODL) intrase in vigoare ( 1 beruarue 2014) .. si dat find ca el are prevederile cele mai favorabile nu  se mai punea problema legii celei mia favorabile ...  
Nu e ceva cam .. ?!
Sa nu mai zic ca Funeriu a fost bagat la numar (sustinerea DNA) ptr NIMIC ... sau ca
In cazul lui Serban Mihailescu s-a mai dispus solutia clasarii fata de alte fapte, intrucat in cauza nu au rezultat probe din care sa reiasa ca, in baza influentei pe care ar fi avut-o, a asigurat incheierea unui contract de inchiriere licente IT in conditiile propuse de firma Fujitsu Siemens Computers si derularea acestuia in bune conditii. De asemenea nu au existat probe din care sa reiasa ca suspectul ar fi primit de la aceeasi societate foloase necuvenite (sume de bani), o parte din ele fiind virate in contul unor societati de tip off-shore cu titlu de consultanta si asistenta tehnica, potrivit comunicatului DNA.
Adica hai sa ne facem ca muncim ca tot muncim la stat sau e ca la care cauta inelu pierdut nu pe trotuuarul pe care l-a pierdut ci pe ala pe care sunt aprinse luminile!!!
Curios?
Sunt achiar atat de  .... ?
Mai rau ... eu cred ca s-au inbcurcat din alte motive .. politice!
Deci sa recapitulam : DNA a fost sesizat la data de 5 iunie 2013 de catre Corpul de Control al primului - ministru pentru fapte din 2011. In 2010 o companie a facut o plangere penala legata de aceeasi situatie, dosar care era inregistrat la DNA. La preluarea mandatului de procuror sef, acest dosar a fost inregistrat in cadrul DNA (Codruta zise, fie numele ei binecuvantat, in interviul din Ziare.com mai sus citat) .
Sa punctez - anul 2013 . Guvernul Ponta. Plangerea era din 2010 si zacea la DNA. 2010 era sef la DNA Daniel Morar si cea  binecuvantat fie numele ei  era Procuror General al României ...
In plus plagerea era in legatura cu niste fapte produse in anu ala - 2010 guvernu Boc 2. Preacinstitul guvern slujnicean.  Cauza a fost instrumentata as zice rapid si in 2016 octmbrie * fostul ministru Gabriel Sandu (guvernul Boc ardeleanu onest) a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft, după ce iniţial primise 2 ani cu executare. Si au  mai fost condamnati  Dorin Cocoş ,fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan si Nicolae Dumitru . Au scapta pe motiv de denunt Claudiu Florica si Dinu Pescariu aia care umbal;u cu valizele cu bani. Si Caludiu Floirica pare a fi si capul afacerii ...
Cam asta acopera FAZA I aia semnalata de Corpu de Conytrol la primului ministri Ponta si cu plangere din 2010.

Insa ce este cu guvenul Nastase?
Este vorva ca guvenul Nastase a fost silit sa regularizeze sitiatia folosiirii fara drept a sistelor Windows! Ca  trebuie sa va zic un "secret" administatia romaneasca in latto sensu folosea in draci sisteme Windows cam fara licente! Adica se achiuztionasera calculatoare dar licenta .. docul cu sistemul;era "imprutumutat". Si nu numai clalculatarele din laboratoarele scolare dar si cele din spitale, si cele din alte parti! Si Microsoft devenise nitel cam nervos  si se zicea ceva de un proces. Asa ca s- aranjat amiabil un contract.
In legatura cu acest contract

Potrivit DNA, contractul-cadru de închiriere de licenţe Microsoft din 15 aprilie 2004 ar fi fost încheiat în condiţii oneroase pentru bugetul de stat, asigurând posibilitatea deturnării unui discount de circa 47% acordat de firmă în considerarea Guvernului României şi, implicit, permiţând plata unor comisioane către persoanele implicate.

Astfel, susţin anchetatorii, contractul-cadru s-ar fi încheiat cu încălcarea dispoziţiilor legale privind achiziţiile publice, invocându-se în mod nereal calitatea de unic distribuitor a Fujitsu Siemens Computers, la un preţ cu cel puţin 40% mai mare faţă de preţul real, având la bază un necesar nefundamentat.
...............................................
.....................................................
În primăvara anului 2009 a avut loc o întrevedere între Cocoş, Ştefan, Sandu şi alte persoane pentru a discuta chestiuni generale legate de posibilităţile pe care le avea Ministerul Comunicaţiilor la finalizarea contractului cu Fujitsu Siemens Computers, pentru asigurarea în continuare a licenţelor necesare: exercitarea dreptului de cumpărare sau încheierea unui nou contract de închiriere. AGERPRES/(AS - autor: Eusebi Manolache, editor: Georgiana Tănăsescu)
https://www.agerpres.ro/justitie/2016/10/03/condamnari-definitive-in-dosarul-microsoft-16-30-06
Nu stiu cum sa zic .. din ce citesc si tin minte magaria cu banii s- a facut  nu in 2003-2004  ci in  2010 (ca altfel era acuzata Andornescu nu Funebru!~) atunci ce naiba este cestia cu 2003?
Si ce auta pe lista dna Abramburica canmd cea mia simpla verificare arata ca dumneei nu era implicata la data semnarii contractului?
Adica chiar asa ministrii PSD s-au straduit din greu sa manareasca, sa marlaneasca legea ca sa il imbogateasca pe Gabriel Sandu PDL?! Chiar atat de filotomi sa fie?
Pentru partea asta vedeti aici
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/din-suspect-in-dosarul-microsoft-un-afacerist-a-devenit-furnizor-de-calculatoare-pentru-dna-744010.html

http://www.mediafax.ro/social/dosarele-microsoft-si-eads-perchezitii-la-dorin-cocos-remus-truica-fostul-sef-al-sie-catalin-harnagea-fostul-ministru-gabriel-sandu-dorin-marian-adrian-petrache-si-fundatia-dinu-pescariu-13395934
http://www.gandul.info/stiri/claudiu-florica-personajul-cheie-dosarul-fraudelor-it-printre-cei-identificati-dna-reteaua-bittner-niro-plus-vedeti-articol-fotografie-arhiva-florica-guvern-13357669
http://www.mediafax.ro/social/dosarele-microsoft-si-eads-perchezitii-la-dorin-cocos-remus-truica-fostul-sef-al-sie-catalin-harnagea-fostul-ministru-gabriel-sandu-dorin-marian-adrian-petrache-si-fundatia-dinu-pescariu-13395934
A! Si unde este preacinsitu vames Blaga? Ca se zicea ca si el a primit o valiza mai mica ptr partid! A?
Adica io crez ca vazand ca cad ministri boccii si iese naspa PDL ul s-a forat noita si au bagat la gramada PSDeii  (desi se zice ca ar fi indicii  Mihai Tanasescu ca in perioada iunie 2003 - noiembrie 2004, ar fi pretins si primit de la Florica Claudiu Ionut si de la o alta persoana, prin intermediari, sume de bani provenind din incasarile firmei Fujitsu Siemens Computers, ca urmare a derularii contractului de licentiere Microsoft. Astfel, in contul unei persoane din familia ministrului, a fost transferata suma de 82.000 euro. -anticoruptie.hotnew )... Insa acum tebuiau s aii dea drumul sau sa il ierte pe Claudfiu Florica care ramanea si cu bistarii . Scanda;l mare. Asa ca .. cica presciere desi cu alte ocazii Codruta fie numele ei binecuvat a avut grija sa nu s epoa invoca asa ceva ..acum ce pati?

Pai se pare ca totusi e ceva cu ea ... „Nu îmi dau demisia. S-ar putea ca Dosarul Microsoft să pună DNA într-o lumină proastă” (Evz)  totusi si ea , fie numele ei binecuvat, are unele mici scapari :Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a achiziţionat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, echipamente IT în valoare totală de 2.486.273,1 lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat joi în SEAP. Cel mai mare contract, aproape jumătate din sumă, a fost atribuit Docentris SA, o firmă legată de Dragoș Stan, turnător în dosarul Micosoft ( http://evz.ro/dna-echipamente-it-de-la-denuntator-din-microsoft.html ) Turnător  adica anchetat ptr coruptie si care a scapat ca a "cantat".
Ziceti-mi si mie de ce i se zice Androneascai Abramburica?!!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Onanie politico-juridica  Empty Re: Onanie politico-juridica

Mesaj  bessa Dum Feb 04, 2018 6:45 pm

E cam clar , ca dupa astea trebuie sa-si dea demisia, problema este cine este cu adevarat demn si corect pentru functia asta ?

In rest , PSD-ul merge inainte cu tancul peste tot, scad salariile pina si la bugetari (si aici fac abstarctie de cei cu salarii nesimtitite de la stat care oricum trebuiau reduse , oare cine le-a dat sumele astea inainte ?) dar si la alte categorii sociale, se pare ca multi vor pleca din tara si vor cotiza la bugetul de stat al altei tari daca aici nu au fost apreciati
Mai pleaca inca o vedeta a tarii, si aici il numim pe Gheorghe Hagi ...si tot tacimul incepe sa fie perfect de un an incoace avem deja 3 guverne care numai guvernare nu au facut, este un haos generalizat si un sictir fantastic ...toate aceste frustari le va "contabiliza" PSD-ul la viitoarele alegeri ...
Poate astea au ajuns sa ne mai destinda ...ca de altele aferim , cam astia sunt diletantii ca sa nu zicem altfel care ne conduc:
Onanie politico-juridica  Alerta-gagica-lui-dragnea-fugit-cu-soros
Onanie politico-juridica  Carmen-dan-ministerul-de-interne-se-va-dota-cu-suptmarin
Onanie politico-juridica  Olguta-am-dublat-si-victoria-simonei-halep-intr-o-singura-zi
Onanie politico-juridica  Sindicatele-cer-guvernului-sa-opreasca-maririle-de-salarii-ramanem-fara-niciun-ban-portofel

bessa
Vizitator


Sus In jos

Onanie politico-juridica  Empty E cu cine

Mesaj  Admin Mier Feb 07, 2018 1:10 pm

problema este cine este cu adevarat demn si corect pentru functia asta ?
sta cu deminitatea nu  stiu cum se "acopera" insa ai auzit zicala ca "cimitirele sunt pline cu oameni de neinlocuit"?
Raman la p[arerea meas - prpcuror general, procuror sef la DNA sau DIICOt sunt functii de sfarsit de cariera. Adica cand i se termina mandatu ala iese la pensie ca are de 1 luna vaersa implinita .... eci macar cand iol pui stii ca are expereinta si la facut dosare complexe si la condus pe alti si ca "le stie" . Adica choar mdaca o dai in bara promivatu nu se va lasa prins cu pantalonii in vine ..

Cat despre lefurti .. mai astept nitelus.. Deocvamdant cei care struga au un enteres prea mare ...
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Onanie politico-juridica  Empty Re: Onanie politico-juridica

Mesaj  bessa Vin Feb 09, 2018 1:20 pm

Este evident ca trebuie sa-si dea demisia , punct.
Cit despre lefuri, tot auzim la niste canale de 8 luni de zile cu cit vor creste lefurile sau pensiile ...realitatea cruda este ca scad, au crescut decit la camarila si parlamentarii puterii ...in rest haos si degringolada...nimic corect si bine facut , numai balbe si scuze puerile , bataie de joc
Cum poti sa maresti la stat salariile cu sume exorbitante cind privatul este motorul economiei si reprezinta 80% din PIB ?
De unde le dai bani celor de la stat daca nu tot de la privat pe care il blamezi in fel si chip ?
Ia uite ce prezentatori "vrajesc" amaritii la cele 2 canale toxice A3 SI RTV ,

"tetelejurnal.ro/jurnalul-lui-tetelu/gadea-pe-vremea-cand-umplea-sali-predicand-despre-dumnezeu-filmare-incredibila-cu-prezentatorul-tv-16976919"

bessa
Vizitator


Sus In jos

Onanie politico-juridica  Empty Re: Onanie politico-juridica

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum