Vremea
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Necunoasterea limbii romane ca proba juridica

In jos

Necunoasterea limbii romane ca proba juridica Empty Necunoasterea limbii romane ca proba juridica

Mesaj  Admin la data de Lun Iun 08, 2015 12:48 pm

Mme du Breton ex tova procuroare RSR ex sinistra de inJustitie , mama DNA ului si a MCV ului , unica (din fericire!) Monica Moacavei intervine in cazul Ponta si triumfatoare zice ca cum ea are dovada ca Ponta minte!!!
(Acu ca daca V-VP ar minti nitelush nu ar fi decat o confirmare ca este politician ...)
Si bivolarita lu' guru' scrie pe blogu ei si a ormatiei sale pulitice
Victor Ponta a scris, sub semnatura, in Declaratia de Interese din 19.11.2007, inregistrata la Camera Deputatilor cu nr. 51/480/D, ca este Senior partner la 'Sova si Asociatii'", arata M10, adaugand ca  "Victor Ponta a declarat astazi ca nu a fost 'niciodata' asociat in cabinetul lui Sova."

Mai ramane ca maine Ponta sa ne spuna ca nu stie cine este Sova",
(http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20217100-m10-contrazice-ponta-care-declarat-nu-fost-asociat-cabinetul-lui-sova-ponta-scris-sub-semnatura-intr-declaratie-interese-este-senior-partner-sova-asociatii.htm

Si apoi ne da docomnetul. Preluat de multi altii intr-o froma greu lizbila .. insa astzai prin "amabilitatea" Gandului gaseesc o forma lizibila ..
Necunoasterea limbii romane ca proba juridica Decl-int-19-11-2007 mai apoi cautand dau si peste lista declaratilot de enterese pontesti.

Deci docomentu...  are 4 sectiuni la care Ponta a completat 3 .
Prima sectiune : Asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, instituţii de credit, grupuri de interes economic, precum şi membru în asociaţii, fundaţii sau alte organizatii negurvernamentale unde Ponta este mebru fondator la 3 cestii din alea NGO.

A doua sectiune - necompletata - este   Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societatilor  comerciale, ale regiilor autonome, ale companiilori/societăţilor nationale, ale instituţiilor de credit , ale grupurilor de interes economic, asociaţiilor, fundaţiipr sau alte organizatii neguvernamentale  unde pune frumos un ditai Z ul

A treia sectiune cea cu hiba : Calitatea de membru in cadrul asociatilor profesionale si/sau sindicale unde Ponta recunosate ca este "Cabinet individula de avocatura "Victor-Viorel Ponta" - Psersoana fizica autorizata
Cabinete de avocate grupate "Ponta Victor-Viorel" si "Manolache Marius"
Senior partner "Sova si asociatii" SC Avocati

pentru ca un an mai tarliu (2008) sa adauge si paranteza asta :(parteneriat privind colaborarea si asistenta in cauze penale)
Membru Fondator Lex Europarteners


In fine partea a 4a : Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control , retribuite si neritribuite, detinute in cadrul partide,lor politice , functia detinuta si denumirea partidului politic unde scrie ca este vicePRESEDINTE PSD.

Din sectiunea a 3a madama justitiar-errorpeana trage concluzia ca VVP a mintit cand a zis ca nu este/era partener la Sova ..Care Sova?! "Sova si asociatii" SC Avocati. SC mi s se pare ca este societate comerciala.

Insa aici ne aflam in fata unei mari incurcatzele (sa o pupe sub coada  anglofonii! Inclus Sova si Ponta!!) .
"Discutia" este daca Ponta a fost sau nu asociat la firma lu Sova si asociatii.
Insa "asociat"  in juridica romaneasca insemana "tovaras" cu drept deplin in afacere - adica are drept sa zica "hais" sau "cea" - adica este coproprietar . Cestie ce este negata de docomnetul asta :
Necunoasterea limbii romane ca proba juridica Ponta-avocat

unde asociati - adica proprietari sunt trei Sova, una Enescu nascuta Eftimie si unu Cernov .
Daca VVP era "asociat" adica copropietar atunci ar fi avut de completat  si Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societatilor  comerciale, unde  apus un Z mare si frumos!! Sau daca u avea acesta calitate atunci macar ar fi trebuit sa treaca "Sova si asociatii" SC Avocati la prima  sectiune Asociat sau acţionar la societăţi comerciale .

Insa nu .. el decat scrie ca era "senior partner"  la "Sova si asociatii" SC Avocati . Ce dracu oare era acest "partner" ? A da stiu o sa mi se zica ca putem sa vaz vreo 2 filme si Ally McBeal. Pai tocmai ca ma vazut McB tin  minte ca Fish era ala care tragea sforile si decidea in cele din urma .. Insa mai stiu ca sunt in Romania, unde "insoectoru' de la cadre"  a devenit "Director of HR" ca ne-am umplut de directori precum maidanezu de pureci! .
"Senior partner" este doar un "grad" intr-o firma  de avocati si inca o plreluare servila in limba romana!
Si mai vaz paranteza din anul 2008 :(parteneriat privind colaborarea si asistenta in cauze penale) si pupa-ar catzeaua cum dracu sa fii "partener" doar in penal?! Numa daca vorbesti lb romana cantand in engleza sau invers  dupa metoda "furculison" , "aviara gripa" si "sold la sold cu soldatii americani" (Basecu nu "fetele"!) . Si Tontelu cam tot pe la aviara gripa cel putin in materie de limba romana ... (ce dracu puteau scrie  "consilier in drept penal" ca avocat principal I nu se egzista... )
Nu este vorba despre parteneriat in sensul asociat ci de o - inutila - "motivare "a unui salariu de 2000 euroi apoi majorat la 3000
In acest sens ..daca era altfel ii sareau fulgii inca din 2007-2008 prin "amabilitatea"  si "diligenta"  intregului PDL ....


Insa cand ma ganesc la MM .. ma intreb cum naiba a fost procuroare? Unu din aia ale caror anchete le faceau tablagii ?! (Cum averiza un profesor de criminalistica- daca o sa aveti neorocu s aajungeti procurori o sa studiati din greu manualul asta si altele ori o sa va conduca plutonierii!!!)
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 79
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum