Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cel mai bun preten al Caine lui nu este si al bucurestenilor

In jos

Cel mai bun preten al Caine lui nu este si al bucurestenilor Empty Cel mai bun preten al Caine lui nu este si al bucurestenilor

Mesaj  Ghita_Bizonu' Sam Oct 03, 2020 10:04 pm

Cel mai bun preten al Caine lui, proaspat alesul primar al Bucurestilor ne araca ca e interesat de soarta bucurestenilor, acum pe vremuri de Covid.

Omu' Caine lui, a declarat miercuri , 30 sept, că proiectul privind stimularea financiară a celor care donează sânge şi plasmă este ilegal și va fi stopat.
A da.. vazand ca nu prea se doneaza plasma de catre ci care s-ua vindecat de Coviod 19 , Gabi Firea a intriodus un "stiomulent" din pareta PMB. ma rpg recunosc ca stimulenatu pare un pic prea .. stimulativ :1000 euroi.

Si fiind plisn de grija fata de alegatorii sai, mai plin decat comunitaru de purici , înaintea unei întâlniri cu ministrul Finanţelor Nicusor a decalrat ca cum "În primul rând acele proiecte care sunt ilegale vor înceta. Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasmă este ilegal, pentru că şi în România şi în Uniunea Europeană, să-i stimulezi financiar pe cei care donează sânge este ilegal. De ce este această politică? Pentru că încurajezi astfel oameni care nu sunt neapărat sinceri şi pot să-i pună în pericol pe cei cărora le donează sânge. Din acest motiv, acest program va fi stopat şi bineînţeles vom încerca să stimulăm oamenii să doneze gratuit sânge, plasmă pentru vindecarea altor oameni"? cf Agerpres
Se pare ca mucusor nu prea intelege nica. SI am veroificat - nu este ilegal. Stimularea adica.

Dar sa retimem grija sa adanca ... fata de alegatirii sai "sa crape ###### # ####### lor!"

Insa se pare ca nu este doar el cel speriat de plasma...
Ca sunt satul sa aud cum sa ma spal pe maini,. cum sa port botnita sa arat ca "imi pasa" samd dar nimic nici o recalama DONEAZA!!!
Insa unii incep sa creaza ca tratamentu cu plasma covalescenta ar fi ceva .. ceva cam nesigir .. nestiintific ?! E...
Se pare ca nu prea intereseaza tramanetul bolnavilor de guvid. Totu e sa ii bage sin spital sa sa pirtam botnite si sa feie e learning (cate tablete de cumprarat?!)
Ce? Sunt prea rau ? Sa imi schoimb numele fi n Fi rau?

Da ia sa vedem : 27 mai 2020 Două asociaţii ale pacienţilor cer MS să realizeze o campanie de informare privind importanţa donării de plasmă convalescentă (https://www.hematologie.ro/2020/05/27/doua-asociatii-ale-pacientilor-cer-ms-sa-realizeze-o-campanie-de-informare-privind-importanta-donarii-de-plasma-convalescenta/).
Ati vqzut vreo campanie? Ca io nu ...

9 iunie 2020 Mai puțin de 100 de români vindecați de COVID-19 au donat plasmă. Asociațiile de pacienți cer Ministerului Sănătății să se implice în promovarea donării, care poate salva viața pacienților critici
O companie privată a oferit gratuit statului român echipamentele necesare pentru testarea, procesarea și depozitarea plasmei convalescente, dar din păcate până în acest moment nici Ministerul Sănătății și nici Ministerul Apărării Naționale nu au răspuns ofertei de sponsorizare, făcută cu mai bine de o lună în urmă.
- hotnews

Adica e OK sa prutam botnite, e all right sa le cumprama ( o si maic ucm ...) insa nu mai e sefr fit sa tartam covizii. Adica sa mia crape ca sa se vand a,mai bine!
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 922
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum