Occidentalii e tampiti!!!

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Occidentalii e tampiti!!! Empty Occidentalii e tampiti!!!

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Joi Sept 26, 2013 10:17 am

Daca mai puteau exista dubii azi este clar occidentalii e tampiti! rau de tot!!

Musiu ala Manual Valls (sinistru de interne , nascut la Bracelona, naturalizat francez, absolvent de istorie la universitatea  Paris 1 Panthéon-Sorbonne deci intello imbecilu’) a comis niste propozitii sa zic asa “memorabile” :


"Este iluzoriu să ne gândim că vom rezolva problema populaţiei rome prin inserţie"
"Aceste populaţii au moduri de viaţă extrem de diferite de noi şi care sunt evident în opoziţie"

Nu există "altă soluţie decât destructurarea acestor tabere progresiv şi conducerea (locuitorilor lor) la frontieră"
"este indicat ca romii să se întoarcă în România sau Bulgaria şi pentru aceasta, Uniunea Europeană, împreună cu autorităţile bulgare şi române, pot face în aşa fel încât aceste populaţii să fie mai întâi integrate în ţara lor"
"Aceasta trece, de asemenea, prin încetarea acestui ajutor de repatriere care a creat un adevărat curent. I-am pus capăt şi constat astăzi că populaţiile de origine romă nu mai vin în Franţa pentru că ştiu perfect în prezent că există o politică deosebit de fermă, republicană, care respectă persoana, dar deosebit de fermă"
http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/ministrul-francez-de-interne-romii-sa-se-intoarca-in-romania-sau-bulgaria-313356.html

Imbecilu’ catalon “uita” niste mici amanunte :
1) Bulgaria si  România sunt membre ale UE deci si tiganii din aste 2 tari sunt cetateni europeni precum si musiu lucruManual avand dreptu la libera circulatie si sa stabileasca acolo unde vor ei (tiganii) ca oprice francez, catalon, german.
Ce facem? Abandonam prevederile Tratatului de Instituire a Comunitatii Europene care prevad expres Libera circulatie a persoanelor, serviciilor si capitalurilor ?
Sau zicem ca Romania nu are decat obligatii ca sa suporte libertatile altora fara ca cetatenii ei s aiabve vreuna? Ssau zicem ca tiganii? Pai la dracu’ Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale interzice expresis verbis Articolul 14 - Interzicerea discriminarii ?!

2) In anii 90 o multime de idioti din Franta au venit pe aici sa ne aia la cap cum sa ne comportam cu tiganii . Prsa farnhceza a publicat niste articole “miscatoae” despre satre si modul lor de viata. Ni s-a cam recomandat sa mai incetam cu integrarea … ca deh trebuia prezervat modul de viata nomad!!!
Adica cam asa : cand tiganii sunt prin Romania se recomanda sa le prezervam “cultura” . Cand aceiasi tigani – cetateni europeni! – ajung in Frqanta s[-ar dori sa fie integrati. Fiindca nu sunt sa fie trimisi inapoi in Romania unde cica sa fie integrate da imediat incepe cestia cu salvarea culturii lor amenintata de .. integrare!!

La care se adauga faptu ca occidentalii e tampiti rau. Ca idiotii astia cred ca tiganii nu ar stii ca acolo in miticul vest sunt bani mai multi… si ca daca satrele se muta in vest apia e musai mana lunga a securitatii (precum imbecili germani care credeau ca bandele de infractori tigani erau conduse de securisti) . Si care nu pricep ca Romania “integrata” in UE este o tara dezintegrata economic – industria prabusita, sufocata de libertatile de comert ale vestului – in care mare parte din populatie are o viata proasta. Ori o populatie marginala asa cum erau satrarii si latii care deja traia cum traia nu are cum trai prea bine. Si deci emigratia devine obligatorie nu numa ptr tigani da si pentru romani.
Si in final mi se pare ca nici senegalezi ,ciadienii  si arabii care au napadit Frnata nu prea agreaza cultura si civilizatia europeana. Si stiti ceva ? Senegalu, Ciadu si Algeria nu sunt tari UE !!!!
Da cetatenii lor au drepturi – numa cetateni romani nu au!! Desi Romania este membra (de mana a 13a ) a Uniunii Europene nu se bucra de drepturile unor tari din Africa Neagra!!!
Mare lucru e sa fi studiat la Sorbonica!!! Lucru manual!!
Si acu niste imagini cu europeni cu drepturi depline din Franta asta :
Occidentalii e tampiti!!! Paris-riots-2
Occidentalii e tampiti!!! 1235064_596959650364646_1547712922_n
Occidentalii e tampiti!!! Rugaciunea-interzisa-pe-strazile-din-paris-ministrul-de-interne-strazile-sunt-pentru-sofat-nu-pentru-rugat-107992
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 910
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum