Ce il intereseaza pe George Maior? Pe cine serveste seful SRI

In jos

Ce il intereseaza pe George Maior? Pe cine serveste seful SRI Empty Ce il intereseaza pe George Maior? Pe cine serveste seful SRI

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mar Ian 27, 2015 9:42 am

Pesedeul bashit G Maior "intelctualul" ajuns securist, respectuos  nevoie mare fata de Statul de Driepti! (ba leat ca aici nu este democratie ba!) se ratoia catre Curtea Constitutionala ca deh fonctia sa se refera inclusiv la apararea Constitutiei  zicea plin de le insusi Eu vreau sa avertizez foarte serios ca exista o raspundere si morala undeva, in stat, in legatura cu securitatea nationala a cetatenilor Romaniei - nu a statului, nu mai vorbesc de stat - si ca la momentul in care se va intampla o catastrofa voi sti spre cine sa arat cu degetul. Nu ma incalzeste deloc sa arat cu degetul, dar e datoria mea sa spun ca cineva se joaca cu lucruri foarte mari pe care fie nu le intelege, fie, dintr-o rea credinta, le abordeaza in acest fel" Adica pe sleau daca se va intampla un atentat in Ro0mania de vona va fi Curtea Constitutionala ... si a mai adaugat "Eu sper ca nu se opune SRI-ului Curtea Constitutionala, ci ea a considerat ca exista anumite elemente de neconstitutionalitate in aceasta lege. Din pacate, legea a fost respinsa in totalitate, ceea ce a creat un vid legislativ unic in istoria de 25 de ani a Romaniei post-decembrie si acum operam pur si simplu cu celelalte mijloace pe care le avem la dispozitie".
Hm s-ar parea ca nu atat de junele Gica Maior se doreste a fi un noi Alexandru Draghici sau Ana Pauker daca nu un Beria al Romaniei membra NATO si UE.

Insa in timp ce securitatea sa ne anunta ca "Problema semnificativa legata si de evenimentele de la Paris si care se discuta in context european este legata de acesti luptatori, cetateni europeni de origine islamica, adesea musulmana, care merg pe frontul din Siria si participa la luptele de acolo si revin in spatiul european. Aceasta este o mare problema de securitate europeana si va fi pe termen scurt, in continuare, o problema. Sunt sute din Franta, din Germania. Din pacate, chiar ieri si noi am fost tranzitati de 10 asemenea persoane si a trebuit sa operam impreuna cu colegii de la alte servicii si institutii pentru a monitoriza serios situatia" si pentru asta trebe aprobate IMEDIAT Legea retentiei datelor, Legea cartelelor prepay si Legea securitatii cibernetic. (citatele sunt de la http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19192755-george-maior-seful-sri-noi-critici-pntru-curtea-constitutionala-exista-raspundere-morala-undeva-stat-legatura-securitatea-cetatenilor-sper-nu-opune-sri-ului-curtea-constitutionala-considerat-exista-an.htm)

Insa in acelasi timp muftiul Murat Iusuf (intai stataorul cultului musulman din Romania) reclamă prezența din ce în ce mai numeroasă în țara noastră a unor misionari religioși care predică, în moschei și geamii neavizate de Secretariatul de stat pentru Culte, alt tip de islam decât cel tradițional.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Europa FM, muftiul Murat Iusuf spune că misionarii veniți în ultima perioadă la noi în țară, provin din Franța, Marea Britanie și Germania. Muftiul spune că a discutat acest subiect cu diplomații acreditați la București.

Reprezentatul comunității musulmane din România spune că fenomenul se extinde în aproape toată țara, inclusiv la sate.
(http://m.cotidianul.ro/article.php?id=255603)

Adica muftiul anunta ca prin tara s-ar putea sa se fi pripasit tocmai niste regrutori-agitatori islamisti .
Dar pe Maior nu il intereseaza securitatea Romaniei si a cetatenilor romani ... ci suprimarea drepturilor si libertatilor.
Si daca va exploda o bomba .. va fi vina  lui Duane Butcher m reprezentantul CIA la Bucuresti!!! Si seful lui Gicutzu asta ...

Nota bizonica Observati va rog zisele "distinsului" intelctual multi masterizat si scolarizat: cetateni europeni de origine islamica, adesea musulmana Adica originea islamica nu este decat intamplator totuna cu cea musulmana .. si apoi ce or fi aia de origine islamica? Adica popa Sile Toaca este de origine reformata (calvina) la fel ca un Albert Schweitzer si deci diferita de originea catolica a lui  Kelemen Hunor care ar fi de aceiasi origine ca si Djuvara sau papa Bergolio? Ce=o fio scols din el Apusul cand ... ?
Ghita_Bizonu'
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 908
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum