Vremea
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Oda Parchetului European : O! Mai da-l dracului!!!!!

In jos

Oda Parchetului European : O! Mai da-l dracului!!!!! Empty Oda Parchetului European : O! Mai da-l dracului!!!!!

Mesaj  Admin Vin Iun 04, 2021 1:04 pm

URA! Ura!

Parchetul ORRORpean intra in functiune.
Cu o miscare de pagina 1: premierul ceh, miliardarul Andrej Babis, în calitate de politician şi om de afaceri  este cercetat pentru conflict de interese ( adev.ro/qu5vev )

Codruta indeprateste sperantele sponsorilor sai. Un "trofeu" bun ptr presa ... dar .... dar ?!

Sa ne amintim de un alt mare corupt, nu premier dar om greu - Liviu Dragnea! Cercetat ptr Teldrum ca cica ca cum ar fi au primit contracte de peste 20 de milioane de euro din fonduri europene ! 20 milionawe de euroi, pitizi va dati seama ?
Ne-a propulsat pe podiumul coruptiei !!!
România este pe primul loc la fraude cu bani europeni dovedite. În raportul OLAF, publicat astăzi, apare ca fiind emblematic pentru cum se fac proiectele cu bani europeni la noi dosarul TelDrum. România trebuie să dea înapoi 21 de milioane de euro, bani europeni. (https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/romania-in-topul-fraudelor-cu-bani-ue-dosarul-teldrum-este-dat-ca-exemplu-942362)
Da tot de la Digi tipul Peste 3 miliarde de euro din fonduri europene au fost folosţi fraudulos şi trebuie recuperate la nivelul Uniunii Europene. Este concluzia raportului pe 2017 a Oficiului European Anti-Fraudă, OLAF, prezentat azi la Bruxelles.
OLAF a calculat că prejudiciul în acest caz este de 21 de milioane de euro şi a recomandat DNA recuperarea acestuia.

Deci banditu pesedez Dragnia a furat 21 de milioane euro ! (Da inca nu fu condamnata ptr acest colosal furt!) Dar atunci in ce buzunare sunt restul de cca 3  milarde euroi Aud?! ca 21 milioane comparate du peste 3, ceva miliarde e exact NIMIC !!!! uetj adauga si Belina ca tit excat nema este!
Cica anula pe culoarele bruxeleze se evaporeaza cca 500 milioane euroi.
Da  nu cred ca pe motiv de Dragnia sau Babis ...

Asta ma face sa imi amintesc ca si Banca Centrală Europeană (BCE) a debiutata cu un scandal cu fonduri kentuite ... fara urmare (penala) si, sa ma scuze amabila gazda, fara nici o legatura cu premirul nastase pe atunci zugravit ca primul corupt al ORRORpei , cu vreo 2 doctorate in coruotie peste la Sue Emitenzza , Il Cavaliere (a cirotiei), Silvio Berlusconi el insusi!

Codruta isi merita nominalizarea.. Adica va servi corupti de prima pagina dar ..... nu se va ocupa de evaporarile bruzeloaze. Pesemne ca evapoarile astea sunt considerate  „angel’s share“ ("cainele alb" disitlatu care nu este inca wisky  este  pus în butoaie si,  prin interacțiunea dintre alcool și lemnul de stejar, în fiecare an  pierde prin evaporare o cantitate egală cu 2%. Tot două procente se pierd anual și din tăria alcoolului. Acest proces chimic este denumit plastic în industrie  – partea îngerilor." )

Vulgi va vedea cum vinovatii care trebuie este pedepsiti  si bishnitzurile  vor ramane at usual , adica ca Petrov ... si ... !!!!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de inscriere : 12/03/2010
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti

https://vremea.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum