Concluzii (personale) asupra vizitei de lucru basesc din SUA

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

In jos

Concluzii (personale) asupra vizitei de lucru basesc din SUA

Mesaj  Ghita_Bizonu' la data de Mier Sept 14, 2011 12:42 pm

1)(dez)onor popozitia noastra este tampita . Gramada. Se intreaba ea candida ca care este scopul basestii vizite?
Raspunsul meu sa o dea in bot Antenei 3! Toanta umea in frunce cu Dana Grecu se dadea de ceasau mortii daca se va intalni Ba’Secu cu O’Laba. S-au intalnit. Increduli la aceasta veste (ne)stiristii de la A3 au marsat dincolo de limita de saturatie duopa care au intrebat prosteste ca care este scopu ? Dracu stie ce io-a venit pe chelie primului plagaciso al tarii si si-a zis ca nu trbe sa plece la Uashington numa d’aia ca el e preizidelu! Asa ca tzup in avion si pe urma mai vedem!! Toti tontii au uitat ca El se inghesuia sa mearga la o conferinta a premierilor europeni ?! Ma rog a reusit performanta sa faca poza si sa discute despre sanatate cu O'Laba. Asta conteste ! Si ca le-a "tras"-o alora de la A3 aratand cine este El! Asta a fost scopu – sa o faca de ras pe Dana Grecu!!! Si a reusit din plin ….(cu largu concurs al Danei si al invitatilor ei)

2)suntem o societate populata de prea multi prosti. Prosti de bubuie . ToNti in frunate cu marele (c )analist Radu Tudor considera ca semnarea tratatului aluia cu antiracheta de la Deveselu ar fi o mare realizare romaneasca.
Raspunsul meu : canci mare succes romanesc. SUA are de la Ronnie incoa damblaua unui sistem antiracheta . Interesul ei este sa inconjure Rusia (din lipsa de URSS e buna si Rusia) cu un sistem antiracheta. Nu SUA n efac un serviciu ci noi le facem accepatnd sa gazduim sistemul . Ptr asta si ptr sprijinul din Irac si Afganistan am merita macar o escadrila (minim 12) de F16 retrofit pe banii Pentagonului.
Mare succes n-am ce zice . Noi le dam si noi le multumim!

Concluzia mea
Basescu joaca si castiga electoral. Arata tutulol ca el este favoritu lu Licuryx , “parteneru” strategic si ca cei care i se opun in tara sunt niste caraghiosi. Caraghiosi asa ca Ponta (care prin iesirea pe sticla s-a aratat incapabil sa inteleaga ca de data asta I se poa zice frustat si imatur pe bune).
Popozitia a exagerat la inceput si acu o ia in barba Din cauza exagerarii intalnirea de 20 minute devine un triumf- Basescu poa sa treaca peste orice obstacol (desi el cu calca-n Bliden a avut de a discuta afacerile)
Fiindca nu uitati – la alegerile ultime Basescu a candidat impotriva A3 tot atat cat impotriva lu Antenscu si Ponta
avatar
Ghita_Bizonu'

Mesaje : 889
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect
 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum